Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
sziasztok!
Szilvi fonom volt a narancs?
Ezt találtam:
A 2011-es évben az első börze májusban lesz, viszont erre már nem tudunk helyet biztosítani, mert az összes asztal elkelt!
Sziasztok!
Nem lesz valahol börze?Olyan tavaszias az idő,hogy ez jutott eszembe.Kellene egy pár tavaszi cucc!bizti lesz még tél,nem ússzuk meg ennyivel!
Köszönjük szépen!!!
Hát én is remélem, hogy szebb idők köszöntenek ránk! :)
Kevian!
Ide is leírom,mert rossz helyre írtam szombaton!:)
Boldog évfordulót!!Biztos lesz még jobb is !!
Szülinapi torta (sütés nélküli)
Hozzávalók:
- 2 doboz Nestlé vanilás babapuding (2x100 gramm)
- 14 db Hipp Babakeksz
- kb. 15 dkg tehéntúró
- díszítéshez banán
Elkészítés:
6 darab babakekszet (4-et egymás mellé, egyet keresztbe alá és egyet keresztbe felé) leteszek egy lapostányér közepére, rá kenek egy réteg masszát (ami túró és a babapuding keveréke), majd rá ismét 6 darab babakekszet (a fent leírtak szerint) és újra masszát. A díszítéshez két babakekszet lereszelek (citromhéj reszelőn), majd a banánból lehelet vékony szeletkékkel borítom be a tortát. Amint kész letakarom és a hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
Csajok!
Várom a tortarecepteket!!!
Tejet és tojást még én sem adtam Borinak!
Ja tényleg, az igazi szülinapi tortáját az tényleg én csináltam Marcellnak is.
Úgy emlékszem túró, babapuding/vaniliás/, babakeksz és banán kellett hozzá. De ha érdekel a pontos recept, szívesen előtúrom valahonnan.
Bori is imádja a kukoricadarát gyümivel és húsival is!!!
Köszönöm az ötleteket!!!
Sziasztok!
Én magam csináltam tortát Szofinak,mert akkor ő még nem evett se tojást,se tejet,se csokit.Én gyümölcsöt föztem össze kukoricadarával és egy kerek formába öntöttem.így teljesen az övé lehetett.Kézzel ette és macrangolta is.Ízlett neki,mert előtte is evett ilyet sokat.Felnőtteknek ajánlott egy rendes torta!:)
Szia!
Köszönjük!!!
Te meg nemrég még a szülésre készültél. :)
Nálunk is csokitorta volt. Mondjuk én kifejezetten úgy csináltattam, hogy ne legyen benne tej és tejszín sem, hogy kaphasson belőle Marcell. Mert én még bolti tejet is csak hébe-hóba adok neki a mai napig is. Ja és nekünk formatorta volt, tigrises.
sziasztok!
Nálunk sima csoki torta volt első szülinapra,minden tiszta csoki volt ahogy ették!
Kevian:boldog hófordulót Marcellnak!!
Kicsit visszaolvastam itt,és nemrég még az első szülinapra készülődtél!!!
Borinak megvettük karira a Fp oktatókutyust,tetszik neki nagyon.Szülinapjára kapja majd a sütifaló bödönt anyóséktól.Tőlem kapták az ötletet!:-)
És most mi gondolkodhatunk egy másik ajándékon!
Csajok: első szülinapra milyen tortát javasoltok?
Beszi, Kitta és Enderkora!
Köszönjük szépen, hogy eszetekbe jutottunk!!!
Igen Kitta, vízöntő a drágám.
Csatlakozom a többiekhez!
Marcellnak ment az ölelés!!!
Kimentünk egy kicsit az udvarra. Hideg volt, de jól esett a levegőzés.
Tettem fel képeket a naplómba.
Szép napot mindenkinek!
sziasztok!
Boldog Hófordulót,februárba 2éves lesz a nagy legény!
Én is februári vagyok,akkor már ő is vízöntő?
Marcellnak:Boldog hófordulót!
Mindjárt 2 éves lesz a legényke!