Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
Mi is nagyon Boldog Névnapot Kívánunk:-))kriszta és a fiúk
Beszi!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Marcell és Anita
És mennyi egy jegy?
GYerek, felnőtt külön van?
Meglestem,ez a Oxygen Adrenalin parkban van,ott is egy éves kor alatt ingyenes,és nekem is az,de a páromnak már fízetős.
És végre teljesült egy régi álmom: régóta vágytam rá,hogy sok-sok labda közt merülhessek el,igaz a belecsúszás elmaradt,de majd legközelebb.Borival lecsúszott a párom!!
Passz. Ezért kérdeztem, hogy nem-e tud valaki róla. Én is csak hallottam, de majd utánanézek.
Állítólag a régi könyvtár épületében van játszóház. Nem tud valaki róla?
Akkor van valami jó ötletetek???
Én már nem is írom, hogy benne vagyok, úgy is tudjátok. A baj csak az, hogy mindenki a kapujától 10-re menne max és az is fedett, meleg és gyerekeket lefoglaló hely legyen. Így nehéz összehozni egy talit...
Jó lenne nagyon! Én benne vagyok!!!
De jó nektek!!!!!Én is úgy elvinném a kicsi Szofkámat.
Tényleg,oda kellene elmenni.Voltatok már?Valahol jó lenne összefutni,ahol kicsit dumcsizni is tudnánk és a porontyok is biztonságban vannak.
sziasztok!
Hát tényleg kár,esetleg sástón van hasonló a kőbányába.
Sziasztok Csajok!
Ma játszóházban voltunk Bp.-en a Lurdy házban,fórum tali volt a januári babásokkal!
Kár,hogy Gyöngyösön nincs játszóház,találkozhatnánk ott amikor beköszönt a rossz idő!
Bori baba élvezte nagyon!!!
Félek újra 5év után elviselni annyi embert:-(
Én mindig is két gyereket akartam:-)
De milyen rossz idő lett. Hideg és nyirkos és napsütés mentes..jajjjj. :S
A gyereket is megviseli, tiszta ki van tőle..tőle meg én. :)
Sziasztok!
Milyen rossz idő lett!
Kitta !Hogy éled meg a visszaszámlálást?Várod már vagy inkább nem !?3.baba?
Vár rám egy nagy takarítás,és ha már nincsenek itthon a gyerekek az apjukat próbálom rávenni egy kis és nagyszoba festésre:-)
Akkor használd ki még ezt a kis időt!!!
Lekopogtam,igen!
Viktor ovizik,Lencse meg most szokik be a bölcsibe,délig van reggeltől.Egyenlőre élvezi,szerintem majd az ott alvással lesznek gondok.Idén még szabin vagyok,de jövőre megyek vissza melózni.
Szia!
Nekünk sikeres volt, bár nem azt kaptam, amit szerettem volna, de ez már csak így van...
Viszont jó áron vettem játékokat és ruhákat Botondnak!
Egyébként velünk minden OK!
Botond egyre ügyesebb és okosabb!
Sokat beszél és már a járás is szuperül megy. Már tolat is!
Az étvágya egy kicsit megcsappant, de sokat iszik, úgyhogy nem aggódom.
Veletek mi újság? Jól vannak a fiúk?
sziasztok!
Remélem mindenki jól van,nagy a csend:-)
Milyen volt az expó,vásároltatok csajok???
sziasztok! Közben én is megtaláltam és szombaton lesz.
nincs mit csajok,pont útba esett és eszembe jutottatok:-)
További ajánlott fórumok: