Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
Kilóban nem tudom mennyi. 6000 körül lesz, ami persze a súlyától függ. :P
Majd megkérdem mennyi lett a súlya, de úgy rémlik 25 szeletes.
Nagyon szép.Mennyibe kerül?Hány kg?
Sikerült feltenni képet róla.
Ne is mond!
Olyan fura, hogy már 2 éves lesz. Ezerrel készülünk rá.
Megpróbálok a naplómba képet berakni, hogy milyen tortát rendeltem neki.
Kevian!
Már csak két nap és itt a nagy nap!!
Hát ha minden igaz, szerdára ide ér az utolsó darabja is. :)
De mivel nem hétvégén, hanem még egy hét múlva lesz tartva anyósékkal, és utána tesómékkal, nem is kell elkapkodnom. :(
Anita!hogy áll az ajándék?
Anita le is írt mindent...
A cebion természetesen megy!
Igaz, nem tőlem kérdezted, de írok rá.
Mikor hazajöttünk a kórházból, idetelcsizett este, hogy másnap kijön. Elég depis korszakomat éltem, mindentől ki voltam borulva, nem örültem, hogy jön, de tudtam, hogy elkerülhetetlen. Szakadt a hó, egész nap a dokit vártam. Aztán délután 4 körül, apa áttelcsizett, hogy mikor jön? Elkezdett hebegni, hogy értekezletre kell mennie, de azért előtte kijön. Jött is rá kb egy órára/azt mondta rögtön jön/, 80 méterre lakik tőlünk. Komolyan mondom, azt hittem kihajítom! Aztán másnap délelőtt jött a védőnő és mondta, hogy szájpenésze van Marcellnak. A doki előző este pedig megnézte a száját.
Ja és a kórházban dolgozott gyerekorvosként mielőtt nálunk körzetis lett...
ENDERKORA:milyen doki az ilyen,hogy nem megy ki ha meg is ígéri?inkább mondta volna,hogy nem tud kimenni és akkor nem számítasz rá!!!!:( Gyógyuljatok meg hamar!cebiont is adjál Botondnak!
Hát igen én is.Én kicsim is alszik épp.
Hát sajna nem jutottam el oda,hogy aludjak vele.Dolgom is volt,meg hát...na....ilyenkor jutok géphez nyugodtan
Szia!Néha én is tudok vele aludni,de az ritka,mint fehér.....
Jó neked.Negyed 6-tól szerencsére hangja se volt már,de kelnünk kellett így is,mert bátyust vittük oviba.Úgyhogy most alig várom a déli alvást,szerintem alszok vele.
Az enyém éjjel aludt, szerencsénkre.
Sziasztok!A lányom egész éjszaka szinte óránként sírogat.Már visszaaludni se tudok.Bezzeg reggel meg majd felkelni se tudok....
olyan mesze lakunk egymástól,hogy elmondhatjuk az egész országba nagy hó van:-)))
sziasztok!
Nálunk is szép nagy hó van!!
Annyira nem hatalmas, de azért esett. Sőt, most is eseget. Ahhoz képest, hogy amit én néztem időjárás előrejelzést nem mondtak csapadékot...
Csaó lányok!nálatok is hatalmas a hó??
Sziasztok.Köszi az üdvözlést,sajna sok idöm nincs a gépnél tölteni.31 éves leszek,egy fiam van aki 5 lesz,a lányom meg 2 lesz.A gyerekek minden időmet lekötik,ezért is tudok keveset netezni.De már hálistennek egymással is jól elvannak,úgyhogy néha ide szökök.Már többször is voltam a hoxán,de csak most regiztem rá.Na mint most is....már mennem kell,de késöbb még leszek.Ha valamire kíváncsiak vagytok,csak kérdezzetek.
Nem ismerem a babatejet. Mi még mindig szopizunk, napi két alkalommal. :P
Én azt adom Botondnak már egyéves kora óta. Szereti nagyon. Hasonló, mint a tápszer, csak egy kicsit talán édesebb.
További ajánlott fórumok: