Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
köszi a gratulációt.
Igazad van a keményítő napos kajákkal,csak az nem igaz hogy a rántott karfiol semleges!Csak magába semleges,és rántva semmit sem ehetünk! :))
Sziasztok!
Látom ma elég sokan vagyunk gyüminaposak.
KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Pruntyike!
Én is észre vettem , hogy kissé agresszivebb és nyügősebb vagyok ezen a fránya gyüminapom!!!
Ügyi vagí
Én is gratulálok!!
Dehogynem bírjuk :-)).
Pozitívan állunk ehhez a mai gyüminaphoz..
Szia !
A keményítőnapon is tudsz változatossan étkezni, nem kell mindig rizs vagy krumpli, Csinálj főzeléket. Bosó-bab.Nekem a keményítő a kedvenc napom, én iméásom a főzelékeket. Vagy rántott kjarfiol, az semleges eheted bármelyik nap. Sóska, spenót, tök, káposztafélék, ezek mind ok a keményítőnapon.
Maj írd meg, hogy mi mellett dönötöttél.
Jó reggelt! nekem is gyüminap van de rettegek tőle. Ez az első. Tuti, hogy nem fogom kibirni.
:((
Jó reggelt mindenkinek,
Ma nekem is eljött a "várva várt" gyüminap. vettem 3 banánt, 1 100%-os narancslét, meg almát hoztam. remélem kibírom..
Mindenkinek aki szintén gyümizik ma kitartás!
Túléltem a tegnapi gyümölcsnapot! Az a módszerem, hogy napközben bekapok egy-egy gyümölcsöt, estére pedig csinálok egy szép, mutatós gyümölcssalátát.
Ma fehérjenap, ez már könnyebb!
Nekem is gyümi...
Még mindíg nem tudom hogy fogom kibírni melóban.3év után kezdek újra 6-2-ig!De addig csak a gyümi?????Van valaki aki így dolgozik?
Szia, Pruntyike!!Néha igen, én is agresszívabb vagyok, de inkább nekem kicsit rossz kedvem szokott lenni.Ma keményítő napom van, és igazából ezzel a nappal vagyok mindig jobban bajban, mert nem tudom mit kellene enni, mert hát ugye nem lehet mindig rizst meg krumplit.Na de csak összehozok vmi fincsit!!
Szép napot mindenkinek!!!
Gratulálok a vizsgáidhoz!
Csak így tovább!!!
Sziasztok!
Sajna nekem még mindig nem sikerült letölteni a könyvet. Állandóan errort ír ki ! Ha valakinek sikerült letölteni a megtenné, hogy elküldi nekem emailbe azt nagyon megköszönném. Azért még probálkozom hátha sikerül.
tucsi26@gmail.com
előre is köszi
:-)))
Én még a cégnél vagyok, lopom netet:-)))
Fél négytől megyek edzésre:-) aztán megyek haza és csevegünk:-)
Addig is jó legyél, nem rosszalkodni:-)
Puszka
Hello Pami:-)
Mizu? :-)
Aha. értem.
Na sziasztok , mejek dolgozni! :-)
A munka legalább eltereli figyelmemet a fránya gyümölcsnapról. :-)
Legyetek jók!