Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek! :-)
Ma gyümölcsnap: 1 fürt szőlő -eddig
Kitartás!
Sziasztok! Kipróbáltam a Czanik Balász capoeira gyakorlatát...izzaszt ám rendesen, csak az a baj, hogy a végére nagyon megfájdul a derekam :S
Köszönöm, én is úgy gondoltam, hogy nem nagy baj, ha más a vacsi, mint az ebéd. Nem mindig van ugyanarra étvágya az embernek. Holnap gyümölcsnap lesz, nem tudom, hogyan fogom kibirni. Befőttet lehet enni? Jó kis őszibarack! Tele van cukorral :((
Itt vagyok megint! Ma egy gyümölcsnappal kezdem. ddig csak egy almát ettem, de most keresek még valamit!
Csak fehérje napon kell ugyan olyannak lennie az ebédnek és vacsinak!De akkor is csak úgy hogy ha tojás volt akkor tojás,ha hús akkor este is hús!a többi nap is szintén a fajtájának kell eggyeznie.
Tegnap voltam kick-boxolni,imádom!Tavaj jártam,csak nyáron nem.
Szorítsatok nekem ma 10-kor rutin vizsgám lesz!
1-kor meg elsősegély vizsga.:))))))
Szia!
Elvileg ugyanannak kell lennie, de nekem mikoe előszőr csináltam a diétát nem sikerült ezt mindig kiviteleznem. Most a 7, napon vagyok szénhidrát napom van, ebédre eszwek káposztáskockát, vacsira meg kakaóscsigát. Szwerintem inkább az a lényeg, hogy ugyanolyan nemű legyen.
szia!én ugy tudom csak fehérje napon kell egyeznieaz ebédnek és a vacsinak
Sziasztok! Ebédnek és vacsorának egyformának kell lennie?
túl vagyok az 1napon és mindent be tartottam semmi bünözés,bicikliztem és ugroköteleztem 3X50 minden evés után
há ha a karfiol semleges, az király, mert abbol lehet purét csinálni a krumplipuré mintájára, és az jó lehet koretnek a hushoz. nekem mindig az a bajom a hussal, hogy nem tudom magában megenni, meg nyers zoldséggel se nagyon
Az az érdekes és ezt még csak most hallottam, hogy a karfiol semleges. Ha ezt tudtam volna, ehettem volna fehérjenapon is:S
Szia!
Én rizst nem rakok bele soha.Csak darált húst. Vgy csináld úgy, hogy az egyik felébe rizst raksz, a másikba húsit. szerinted?
Hotyka az nem rakott kel? Vagy az ugyan az? De én is arra gondoltam amikor írták a karfiolt :)
Ó, bocs elfelejtettem írni, hogy persze rizs nélkül, mert azt tudom hogy keményítő. Az már kész bűnözés lenne! Husi, keményítő, meg karfiol! :)
Szóval, ha a karfiol semleges, megvan a holnapi menünk is! :)
Főzök még bablevest, a füstölt húst egyben hagyom, hogy könnyen ki tudjuk enni belőle, így meglesz a leves is, és utána való keményítő napra is megfőzök egy csapásra!
Hú, de jó!
Szép estét Nektek! :)
De a rakott karfiolban rizs van nemigaz? Én legalábbis azzal készítem...meg darált hússal, ezért nem tudom, hogyan lehet enni fehérje napon??
Szia!
Karfiolt bármikoe ehetst, a karfiol is smeleges. Jó ötletet adtál, én is régen csináltam.
Hát igen, Nessa az nekem tényleg nincs! De köszi az ötletet majd utána nézek :)
én sima popsitorlovel szoktam, bár talán neked az pont nincs otthon. De nekem a gyerek folyton osszefogdossa a monitort, meg egyszer ossze is irta orokíróval-szoval a tescos popsitorlo leviszi.
Sziasztok!
Nem tudjátok, a rakott karfiol ehető a proteinen? Vagy a karfiol az nem semleges?
Köszi előre is, szép délutánt!
:)
sziasztok csajok!figyi nem tudjátok torrent oldalon nincs fent a a könyv ami 90-napos receptek vannak.?
Szia Hotyka :) Nem takarítok, csak anyu szerintem este valami szúnyogot akart elkapni és szerintem kicsit odacsapta a kezét a tv-hez. (persze nem vallja be) :) Próbáltam letakarítani a törlőkendőjével meg a szemüveges kendőmmel de egyre csak rosszabb lett :S
Én nem tudom....de a takarítás is kalóriát éget, ha már fogyis fórumon vagyunk..:-))
Csajok! Nem tudja valaki, hogy az lcd tv-t milyen folyadékkal lehet tisztítani????
leveshúst...már írni sem tudok:-)
Szió!
Tegnap főztem húslevest...tegnap a levedhúst ettem meg belőle és a csupasz levest....ma meg a levesből a zöldségeket összekevertem főtt rizzsel és szintén egy kis csupasz levest...ezt ettem:-)
áLLÍTÓLAG A SAVANYÚKÁPOSZTA MÉG JOBBAN EÉŐSEGÍTI A FOGYÁST, ZSÍRÉGETŐ.
HOLNAP REGGEL ÉN IS VESZEK A PIACON :)
IMÁDOM!
J naot mindenkinek!
Végre fel tudtam jönni. 6nap, ma keményítő. Gombás rizst ettem ebédre, vacsi ugyanaz, többet csináltunk anyuval.
Kitartás!
Hotyka te mit ettél ma?
Hát nem valami fincsi ez a barna rizs!Méh jó hogy a borsónak van valami ize... :((
sziasztok! túl vagyok az ebéden 3 tükörtojás és 10dkg savanyúkáposzta.kenyeret nem ettem hozzá, szeretném mellözni a szénhdrátott a fehérje napon
További ajánlott fórumok: