Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Szió! Mit csináltál az éjjel, hogy ennyi kilót kiizzadtál? Ejnye-bejnye!!
De lényeg a fogyás!
Sajnos nekem is a szénhidrát volt/van a mindenem.Péksütemény, csokoládé Gombóc Artúr módra, jégkrém,tészta tésztával, puha kenyér, kifli...:-((
De már az nagy haladás, hogy "csak" minden 4.napon eszek csokit és tésztát!! :-) Igaz, egy csíknál többet...:-(
hát a kakaós csiga sutés szerintem kész merénylet a víznap ellen!:)))
Izé, mivel én tegnap elég rosszul voltam, délután már reszkettem és szédultem, miután pár szem szolot ettem, abbamaradt, majd fél óra mulva elorol, rájottem, hogy tulajdonképpen leesett a vércukrom, ezért azt találtam ki, hogy minden nap eszem kenyeret, akkor is ha meg tudnám enni a kaját nélkule, és néha egy kis "bunozés" is lesz. Hiszen én elotte szénhidrátfuggo voltam, szerintem nem érti a szervezetem, hova lett ilyen hirtelen? és viznap egyenlore kicsukva, majd ha már jobban belejovok. Szeretnék fogyni, de nem az egészségem rovására. JA, és a tegnapi vagcsora tejfel volt, hagymával egy jó szelet barnakenyérrel, és ma nem csak hogy jobban vagyok, hanem a hullaszinem is eltunt.
Lehet, Huanita, hogy neked se kéne még viznapoznod, na nem lebeszélni akarlak, csak korábbi hozzászólásaidbol az derult ki hogy te is olyan nagy kajás voltál mint én, és kábé azokaz az ételeket preferáltuk. Mindenesetre ha rosszul éreznéd magad, hagyd a vizanpot a csudába!
Figyu, szerintem nekunk, akik nagy sulyrol indultunk, és nagyevok voltunk, már az adagok ilyenszintu csokkentése és a 4naponkénti gyumolcsnap, plusz a nasi kizárása már tuti fogyást kell hogy eredményezzen, ugyhogy le a szélsoségekkel.
Na a prédikáció után megyek, és bedobom a párolt karis kelbimbómat a héjában sult krumplival, amire igen, kicsi majonézt is cseppentek. Hahó, a borsó pl 40 %-ban fehérje, és égis keményitonap, akkor már hogyne férne bele egy kiskanál majonéz?
Sziasztok!
Csak 1 napot nem jöttem hozzátok, s máris 4 oldalt termeltetek!! :-) Alig győzöm olvasni...
Tegnap fehérjenapon ettem ebédre: 2 pirítóst,vajkrémmel, sajttal,nyers salátával,
este pedig házi 'gyros' húst nyers salátával, nyam-nyam-nyam, de fincsi volt.
És képzeljétek! Igaza lehet Norbinak abban, hogy a szervezet éjjel égeti a zsírt, ha nincs bennünk friss szénhidrát, mert reggel 1,5 kg-val mutatott kevesebbet a mérleg, mint este. Persze ebben van egy csomó víz, amit kiizzadtam...de máskor is éreztem már esti husi-saláta után, hogy reggel kevésbé domborodik a poci. Jó, mi? :-)
Igaza lehet ...
ajajj!Már most éhes vagyok meg kóvályog a fejem.Víznap!Mi lesz estig.Ráadásül megyünk anyóshoz délután,gondoltam sütök kakaós csigát.
Ti hogy szoktátok bírni a víznapot?
Sziasztok!
Akinek most van az első gyüminapja annak lehet enni egy kevés mazsolát, tökmagot, szotyit,diós. Lehet még a reszelt almához kekszet is reszelni( mint a kis gyerekeknek). Néha jól esik gyüminapon jobban laktat így az alma.
Kitartást gyüminaposok:):)
Persze a többieknek is :):)
Szia!
Kibírod, igyál sok 100%-os narancslét, az is telíti a gyomrot, könnyebb kibírni.
Csak ügyesen!!
Jó reggelt mindenkinek,
Olyan sokat írtatok tegnao délután 5óra óta. Alíg győzőm végigolvasni. Ma végre fehérje napot, megyek céges ebédre, remélem valam icsirkemell lesz, majd ha visszajöttem megírom, hogy mi volt.
Szióka!
Ma megcsinálom ezt a fincsi husit, amit leírtál..:-)
Van egy ismerősöm aki onnét jött Győrbe ahol te lax. :) Sok sikert a mai naphoz,álltalában szoktam bírni a gyüminapot nem olyan vészes,de tegnap nagyon elengedtem magam,ettem egy nutellás kenyeret.......ezért ma víznapot tartok.Az elsőt! :) Lehet tiszta bolond leszek.
Ja meg meg is kell főznöm ,sütnöm holnapra valami husit.
Szia, Nenszi!
Én is megiszom minden reggel a 3az1-ben kv-mat tejjel és egy szem édesítőmet, van amikor még du. is iszom egyet, úgyhogy ne aggódj, idd nyugodtan.:)
Szia! Köszi, ez mind nagyon jó ötlet, így sorban ki is fogom próbálni mindet a fehérje napokon.:-)
A körözött eddig eszembe se jutott, mert csak főtt ételben gondolkoztam...de én is szeretem.-)
Apropó, fehérje napon még madártej is fogyasztható,hmmmm....az milyen fini!!!
De.a www.90naposdieta.hu-n találsz mintaétrendet minden napra!!
Szia,Hotyka!
Én fehérje napon ált.-ban ebédre körözöttet szoktam enni, nagyon fini, meg mondjuk én nagyon szertem.
Én szoktam csinálni itthon: túró, tejföl jól összekeverem, gulyáskrémet teszek bele, ízlés szerint, pici só, snidling hagyma, és kaliforniai paprika.Összekeverem ezeket és nagyon fini.:P
Minden hozzávalóból gondolomra teszek bele, megkóstizom, ha ízlik, akkor nyami :)Tejfölös karaj, az is kini, vagy gondoltam kövinek majd csinálok olyat, hogy egy tálban rétegezek husi, toji, tejföl, husi, toji tejföl és a tetejére sajt és úgy be a sütöbe, még nem próbáltam, de úgy gondolom, jó lehet.
Pusz!