Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Jogos a dícséret! (Még a-z esetleg- kicsit bűnözőknek is.) Én is voltam már úgy, hogy majdnem befaltam a család kajáját! Borzasztó nehéz helyzet. Ezér különösen ügyes vagy!
Én is kibírtam tegnap, és lement nekem is a súlyom.
Már csak 60,1 vagyok. (61,4-ről indultam nem rég)
Egy hét alatt lement 1,3 kg.
Persze gyümölcsnap után mérni nem biztos, hogy ér! ;-) ?
Sziasztok!
Én is régi fogyos vagyok.
A répa nyersen ehető mint a paprika zöldségként,de már megfőzve keményitő/lecsó/
Elég jól össze vissza van már kutyulva.
Pusza Vica
Szia!
Gratulálok az 5 hét alatt -6,5 kilóhoz!
Már az 1/3-a lement! :-)
További kitartást Neked, és minden 90 naposnak!
Szia! Most néztem a képeidet. Tök jó az a nadrágos kép azt hiszem én is megcsinálom a kedvenc farmerommal és remélem nekem is lesz motivációm. Úgy szeretem én is azt a nadrágot és úgy bosszant hogy nem tudom felvenni. Na de majd 2 hónap múlva.
Gratulálok a fogyidhoz nagyon ügyes vagy! Most is kitartó leszel tuti, már bizonyítottál hogy megy ez neked.
koszi !
de neked remelem sikerult megtartanod ,es te nem hiztal vissza mint en:DDD
en is megvettem volna ne sajnald!
a gyumihez tegnap nekem sem volt kedvem de ugyi voltam:)
te is az leszel majd meglatod!
tok jo hogy d.u dolgozol ott legalabb el leszel foglalva es nem ersz ra agyalni a kajan:)
Úgy látom mi hasonlóan csináltuk a 90 napot :) látom Te is csináltad tavaly is, meg újra is kezdted :) hát én is :)
Kitartást és sok erőt kívánok hozzá :)
Szerintem én is, kár volt kidobnom rá a pénzt, mostmár bánom :( nah mindedj. Köszönöm a segítséget :) Mindent a maga napján együnk továbbra is :)
További szép napot nektek :) Még felkukkantok,de 2re megyek melózni, gyümi napom van, semmihez nincs kedvem :( mosogatok, meg ilyenek áh nincs lelki erőm hozzá :(
eddig is szepen mentek le a kg ,szerintem ez utan is fognak:)
en ahogy megszoktam tovabra is ugy csinalom
Nos eddig én is így tudtam... :( ezért kérdezlek benneteket, hogy most akkor mi is van???
Én sem értem most már.
szerintem igen !
en is igy tudom
A sárgarépa nem is keményítős szerintem. Azt irta a mindmegettén hogy fehérjenapon, keményítőnapon, ch napon salátát lehet enni, mit jelent a saláta, bármilyen friss sali (pl. fejes) + paradicsom uborka és oda írta a sárgarépát is. Hát már én is kicsit összezavarodtam.
Szerintem fehérjenapon gombát lehet enni, mert az fehérje, + friss salit
Keményítő: bab, borsó, karfiol, karalábé, kukorica ilyenek
Ch napon meg elvileg bármely keményítővel kombinálhatod a tésztát
Nem így van?????
nem gondoltam hogy a sargarepa kemenyito!!!
a tobbit tudom....
hat...en eszek mindenhez salatat ,savanyusagot mivel irja hogy lehet pl: ch-gombas teszta( imadom)
karfiolt pl. nem tudtam hogy lehet kemeyito napon kivul is enni( mit ir meg ?gomba karfiol...
Sziasztok :)
Tegnap megvásároltam a 90 napos diétáról szóló könyvet, és érdekes dolgok vannak benne.
Pl: azt írja,hogy főtt zöldséget nem csak keményítő napon lehet enni, hanem fehérje és CH-n is, csak nem a keményítőt tartalmazóak közül. Pl. gombát, karfiolt...ilyeneket lehet, babot, burgonyát... pedig nem...
Nektek mi a véleményetek erről?
Én úgy csináltam az első 90est,hogy zöldséget csak keményítőn igyekeztem enni... gombát ettem máskor is,de mást nem nagyon...
hihi !
ez a pozitiv energia +++++++
ugye azert segit?
:DDDD