Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Na látod! Ez a beszéd!
Csak heppysan! ;-D
sziasztok,ma gyümi napom van.
nagyne,abban igazad van, hogy karácsonyig akarod leadni a kilókat. az egészséges fogyás nem egyik hétről a másikra megy. én amikor elkezdtem tavaly a fogyit úgy voltam,csak 80 alá menjen a súlyom,amikor 80 alá ment ,akkor már az volt a célom, hogy 70 alá,vagyis 6-ossal kezdődjön a súlyom. ezt el is értem november elején 69 kiló voltam. csak sajnos azóta felszaladtam még 77 kilóra is,az ünnepek miatt is. de most szép lassan megint lefelé megyek. most 75 körül vagyok. sztem ilyenkor télen ezerszer nehezebb fogyni. nekem tavaly tavasszal nagyon könnyen ment a fogyás,olyan szépen mentek le a kilók.
nagy gratula a kitartásodhoz! a mindenapi bici nem semmi,én is igyekszem de heti 3-4 alkalomnál többre nem futja 1- előre:(
igen egyidősek vagyunk:))
nekem is a hasam nagy, a melleimről ne is beszéljünk:(((
:)))
mire indultok lötyögni fog!!!!
gratulálok, nagyon ügyes vagy :)
Kitartást a mai napra, nekem holnap lesz gyümi :)
Szóval tényleg igaz a súly megtartásában,hogy a 90 nap után is érdemes gyümit reggelizni :D gratulálok az eredményeidhez és továbbra is sok kitartást kívánok neked :)
De a napokat ugyanúgy tartod, mint a 90 nap alatt?
Köszönöm a jótanácsodat. Ha nem javul, v tovább romlik, felkeresek majd valami hozzáértőt. Amúgy találton otthon feszesítő testápolót, most azt kezdtem el használni, hátha segít. A folpackot most hanyagolom, simán bicajozom.
Levetkőzve úgyis csak a párom lát, ő meg nem szólt, hogy ronda lettem. Felöltözve meg tűrhetően nézek ki. :):):)
Sziasztok! Hát ez a folyamatos súlyvesztés úgy van, hogy amikor vége lett a 90 naposomnak május 9-én, utána is, sőt azóta is mindig gyümölcsöt reggelizek. Augusztus 9-től meg szobabicajozom minden nap. A kajálásra is odafigyelek. Jobban mondva annyira félek, hogy visszahízok, hogy vigyázok a mennyiségre. Persze nem mindig sikerül. :)
Abba nem hagyom a 90 napost, viszont nem tekerem be magam bicajozáshoz folpackba, hogy ne hirtelen fogyjon a hasam, mert a bőröm nem tudja követni (nem vagyok már tini.)
Szia :D
Hogy vagy?
Félre értés ne essék, én nem összekavarni akartam itt senkit, csak én sem értettem a dolgot.
De a régiek után tanultakból csináltam végig az előzőt is, most is úgy fogom :)
Szép napot mindenkinek:)
indulok dolgozóba jövök d.u .
gyüminaposoknak kitartást!!!!!!( nekem tegnap volt)
Hú tényleg! Le a kalappal!
Engem is érdekel a válasz, mivel én karácsonyig szeretném az álom súlyomat elérni, és az is egy fajta folyamatos odafigyelést igényel!
Te pedig már csak mintegy 4 kilóra vagy az álom súlyodtól! Szép teljesítmény! Grat! :-)
Nem lehet, hogy túl szigorú vagy magadhoz?
A múltkor ruha vásárláskor én is elhúltem a magam látványától.
Én egyébként úgy hallottam, hogy a bőr rugalmassága folytán idővel visszarendeződik.
Persze a csíkok megmaradnak, de halványodnak.
Különben számomra (visszafogyva) a kedvenc ruháimat jó ismét felvenni. Ez is lehet egy cél. Ne add fel! Később (talán) megbánnád!
Amikor voltam vákuum masszázson, akkor ott a kozmetikusnak volt valami hordós kiszerelése, amivel kenegetett.
Talán érdemes volna egy ilyen illetékest megkérdezni, de szerintem, kozmetikus-fodrász kellékesnél lehet, hogy van valami hasonló!
Sziasztok lányok!
Köszönöm a gratulát!
Jól esik, és jó megosztani veletek az örömöm!
Ma CH napom volt, na arra kiváncsi leszek, hogy holnap mit fog mutatni a mérleg! :-)
Ma este palacsintát sütöttem a családnak!
Sikerem volt. Persze nem minden érdek nélkül!
:-DDD
Ez lesz az első CH napom, amikor 18 óráig ettem- kiadós palacsinta-vacsorát- Holnap? Teszt üzem indul, hogy ilyenkor is működik-e?
Szorítsatok!
benn van még a bölcsességfogad?
Én éveken át szenvedtem pattanással...kideült, hoyg a bölcsességfogam végig be volt gyulladva és azért...
Sziasztok :)
Azt szeretném kérdezni,hogy Te hogy csináltad ezt az egész évi, folyamatos súly vesztést?
Voltam bőrgyógyásznál maszekba, hogy nézze meg már a pattanásaimat. Most is van egy a nyakamon ami 4 napja jön és alíg bírom elfogadítani a fejemet mert már akkora, múltkor a számon volt egy akkora mint a fejem. Szóval adott egy kérmet meg felírta mit vegyek a patikába vény nélkül 7000 Ft + a patikába 1500. Király mi. Nesze neked TB hogy mi a f..szért fizetünk mi oda, nekünk már nyugdíjunk úgy sem lesz. Persze ha Tb-re jelentkezek be akkor júniusra adnak időpontot. Komyolyan nyomor a köbön. De nem politizálok mert csak felidegesítem magam.
Remélem nektek jobb napotok van?
Hogy áll a hóhelyzet felétek??
Na heló csajok! Itt a sütis nap végre! Ebédem tészta volt minimális bolognai (nem tudom hogy kell írni) szósszal. Vacsira van már torta meg megcsinálom ezt a péksütit.
Esett a hó ugyhogy kellene hóembert építenem ma, de ma jön hozzánk az egyik barátunk aki maszírozásba kezdett és megmaszíroz bennünket. Egy kicsit kényeztetnek bennünket. Holnap szabani leszek. Én nem tudom mi van velem, de tiszta depi vagyok. Nem tudom mi a bajom de egyfolytában bőgni tudnék.
Amúgy kisalföldön is behavazás van, nem nagy de egész nap esik ilyen kicsi szemetelés, fúj a szél, úgyhogy lehet hogy már hóátfúvás van a határba.