...gondolatok... (beszélgetés)
Mindenki meghalhat ,bármelyik pillanatban,bárhogyan.
Én szívinfarktust kaphatok most,még mielőtt befejezném a mondandómat.
........még itt vagyok:))
Tudásnak azt hívom,amit már megtapasztaltam,ezért inkább azt válaszolnám "érzem",hogy így van.
Talán jelen sincs ,inkább mintha megállna az idő.
Aki úgymond sokkot kap,lehet hogy épp azt kell cselekednie,hogy megmeneküljön.
Sokszor ,ha az ember nem menekül,nem mozdul,az a helyes lépés.
Persze szerintem ezekben a helyzetekben nem beszélhetünk tudatosságról,ott már valami más irányít bennünket....azt hiszem.:)
Tudtad hogy vészhelyzetben eltűnik a múlt, eltűnik a jövő és kitágul a jelen?
Ezért van az, hogy akiben sok a félelem, hirtelen leblokkol, bepánikol, sokkot kap.
nem értem mert sajna megint nem láttam a videot.. de a halálközeli élmény meg volt.. hogy a testem mit csinált jó kérdés de nem csuktam be a szemem mert nem volt idöm.. és más rakciora sem.... csak tudtam jön a csat.. és már ott is volt.. ez az a hétmásodperc.. vagy kevesebb..
amugy nem tudom vane összefüggés.. csak most ez jutott eszembe..
Elektromos szerelés közben nekem 2x megállt a világ.
Mindkét esetben olyan szituban voltam, hogy ha nem tudom elrúgni magam, akkor ott vág agyon az áram (nagyfesz).
Mindkét esetben - gondolom, hogy néhány tized másodpercig tarthatott - megállt a világ. Szó szerint.
Csináltam a dolgomat, éreztem, hogy rossz helyre nyúltam, éreztem a feszkót a kezemben, és abban a tized másodpercben "kimerevedett" az, ami a szemem előtt volt. Mint egy fénykép. Utána ment minden a maga útján.
Hol voltam én addig az 1-2-3 tized másodpercig? Egy másik dimenzióban?...
Az elme számára az.
Mert nyugodt helyzetben ,amikor minden biztonságos elképzelhetetlennek tartja a test olyan mozgását,mint amit viszont tesz egy vészhelyzetben.
Amikor a veszély,a halál szele megcsapja az embert,teljesen más oldala mutatkozik meg az embereknek.Olyanokra képesek,és a testük,amire soha semmikor.
Érdekes dolgok ezek.
Mint a mátrixban ,amikor elmozdul a golyók elől,érzi,hogyan védheti meg a testét,milyen mozdulatokkal,vagy iránnyal.
Persze nem mindenkinek kapcsol be ez az oldala....
Persze.
:))
Nem ezt tettem.
...csak a személyes névmást alakítottam egy olyan emberhez ,akit nem ismerek:))