...gondolatok... (beszélgetés)
Ezen a világon már minden feltalálódott, kipróbáltatott - és csak a haszontalan működik. Vegyük például az én esetemet. Szerelmes vagyok. Ez nem rossz. Nem is működik. Szerelmem jutalma a tengernyi gyötrelem, impotenciával súlyosbítva. Ez szörnyen rossz. Naná, hogy működik.
Vavyan Fable
Igen:))
..csak beszélgettünk és beszélgettünk....mintha csak tegnap tettük volna...pedig eltelt 10 év is talán:)))
Hali:))
Most értem haza...kocsmáztam fülessel:))
"Nem adom fel a remény, mert lehet még szerencsém mielőtt meghalok."
(Edison)
Osho nem volt ateista, csak az "Isten" szót nem szerette használni. Ő a létezést, tiszta tudatosságnak nevezte.
"Senkit sem láttam, senkivel sem beszéltem. A külvilág csaknem teljesen elmaradt, és ha ez történik, az ember kezdi tisztábban hallani magát. Ha pedig az énjeink - a felszín és a mély - jobban megértik egymást, ez kiiktatja az önmagunkban való kétkedést, és felszámolja a zűrzavart."
Stephen King
"Meg kell ismernünk önmagunkat: még ha nem segít is hozzá bennünket az igazság megtalálásához, legalább arra jó, hogy rendet teremtsünk az életünkben, márpedig ennél nincsen helyesebb dolog."
Blaise Pascal
Nekem is van néhány kép, amivel teljesen azonosulni tudok ...... pl. a kis vörös macskával napszemüvegben ..... :oDDDDDD
Én is van úgy, hogy szívesen eszem a mekiben ..... de azért a kínai nálam felülmúlja ..... :o))
:oDDDDDDDDD
Köszi! :o)))
Igen, láttam ..... hát, nem tudom ...... hogy tényleg ez illik-e Rád a legjobban ..... :o)))
A srácoknál meki örület van ..... ritkán jutnak hozzá ..... én meg kínait ettem ..... zöldséges tésztát - imádom a szójaszószos kajákat - és vmi vajas-hagymás csirkét ..... :o))))
Új képem van, most megtaláltam magam:DDD
Mit etettek? Mit vettél?
Basszus.....elfelejtettem hagymát venni???!!!!!:(((((
mennem kell a boltba megint.
Sziasztok :DDD
...nekem is nézhetnél....:DDDD
Elmondod,hogy az ebéd után nézésből,hogy van kaja???.....+ akarom tanulni :DDDD ....-//-
Szolidáljak veled?
Főzzem meg a vacsorát most?:D