...gondolatok... (beszélgetés)
"így már nem vagyok "Piszkos Fred", "
...mivel ma úgy érzem veszem a rezgéseket(:D)...nekem ez akkor is olyan szomorú kijelentésnek tűnik....Te szerettél Piszkos Fred lenni,nem?:))
Jól van na,ez csupán bolhapiszoknyi részletkérdés!
Ehhhh..brrrrrrr
:))))
Ezt nem egészen értem?
Úgy érzed,hogy kérésed,vágyaid "isten megkísértései"...vagyis ,hogy ez rossz?...vagy mi?:)
"Fáradtnak tűűűűűnt....minha nem a régi volna....hol van a tűz....lálálálá"
Dehogy !!Hát dalra fakasztottál látod!:))))
OK, én rohadt nyitott vagyok bármire, de van a Bibliában egy olyan dumcsi, hogy "Ne kísértsd az Istent!" - talán Jézus megkísértésekor hangzik el...? (Tök művelt vagyok:)!)
1 szó, mint egy se, most egy "picit átszűröm" az agyamon az eddigi ismereteimet ennek tükrében.
:))))
Már értem:)
nagyon klassz..:) szerintem bevonozottad rendesen.. amugy müködik.. még ha nem is hisznek benne.. most ha pojénosan akarom magam kifejezni veled tartok..
ügyi vagy hogy rájöttél a titokra.. nekem 5 évembe telett..:))
Sörünk is van:))
Én úgy gondolom bárhogy is nevezzük a történéseket,végül is mindig minden úgy történik,ahogy mi akarjuk.
Ha nem vágytál volna rá,elképzelhető ,hogy a telefon akkor is megcsörren ,egy új munkalehetőséggel,de nemet mondasz.
:))
Szia Fred!
Gratulálok! Az Univerzum energiái egybesimultak a Te vágyaddal ..... bevonzottad? Igen ..... itt volt rá a megfelelő idő, alkalom, támogatás ..... :o))
amugy szerintem ez tök korrekt.. végül is igy van csak a többit mi meséljük félre..
még hogy a prosti a férfiak ádozata.. ez vicc..:)) ´ne mán.. szerintem a jólét áldozata.. és ezért mindenre képes..
Sziasztok.
Bevallok valamit.
Én nem az a spirituális alkat vagyok, de a "vonzás törvényével" már annyian "izégattak", hogy elkezdtem "rádolgozni" - egy sör mellet egészen jól el lehet spekulálni.
Tavaly novemberben már kicsit tele volt a t.. hócipőm azzal, hogy keveset vagyok a családdal.
Azt tettem be a "fantázia edényembe" - mert nekem olyan is van ám -, hogy "normál" alkalmazottként a hétvégét a családdal töltöm. Minden nap uszkve 20 percet elmeditáltam-bóbiskoltam ezen. Tényleg, minden nap.
Két héttel ezelőtt, ahogy cihelődtem ismét egy 3 hetes hajó útra, felhívtak, hogy a Siemens járműjavítóban keresnek gépészt, érdekel-e?
Nem ragozom: 2 nap alatt lerendeztem a papírokat a volt és az új cégemnél egyaránt, így már nem vagyok "Piszkos Fred", hanem egy alkalmazott Budapesten - és sokat vagyok a családommal.
Hogy ez a vonzás törvénye, vagy nem, azt nem tudom. Azt tudom, viszont, hogy pont így képzeltem el november óta.