Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
Sziasztok Fogyitársak! Holnap gondoljatok rám, mert elkel!
Örülök neki, hogy fogytok, én sajnos nem fogytam, igaz nem is fogyózok egyenlőre. Puszi mindenkinek!
ügyes vagy!
mennyit fogytál a káposztakapszula segítségével?
majd írd meg, hogy mikor kell Rád gondolni! :)
Biztos rendbn lesz a műtét. utána meg kedved sem lesz enni és majd olvadnak a kilók!
egyébként 77,2 kiló voltam reggel. (egy pillanatra 76,8 is voltam, de kell holnapra is a sikerélmény, így maradok a 77,2 kilónál :))
nagyon zizi voltam, így ma az egy ebéd helyett 3 darabot rendeltem. fogalmam sincs, hogy hoztam össze, de mindegy. Így jártam, eltettem a fagyasztóba jövő hétre...
Jobbulást!
Hogy haladsz a gyógyulással?
szedjétek össze magatokat!
Hol a tavalyi lelkes csapat? :)))
már 77,5 vagyok ismét.
Nagyon bele kell húznom, mert kaptam pár ruhát, amik nagyon jól néznek ki és bele kell fogynom! :)
reggelire ettem egy almát, ebédre: Füstölt sajttal, sonkával kemencében sült sovány csirkemell, medvehagymás update tészta volt a kaja, aminek a felét meghagytam vacsira, így az volt a vacsi. a reggeli kávé feketén bitang volt!!!
2 kanál mézet ettem még nasinak és egy cukormentes kávés cukrot.
sziasztok,
igen, visszatértem a bűnös életmódhoz. :)
Múlt hét óta reggel 5:15-től futok kb 45 percet, illetve gyorsgyaloglok. azon kívül, hogy mindenem fájt 3 nap után, mást nem érzékeltem. Ettem és ettem és mivel múlt héten is 5 leadandóm volt, éjjel nappal a gép előtt ültem és közben két hiszti között, hogy mennyire utálom a főiskolát, ettem a franciadrazsét. Néha megálltam muffint sütni. Eredmény: 76 kilóról 80 kiló!!!
szóval megint nagy elhatározás, mivel júni 26-án fürdős helyre megyünk nyaralni...
Időm nincs főzni, de így csak nasi, ami elérhető, szóval keddtől megrendeltem erre és a jövő hétre is az update kaját.
Visszatrek az üres fekete kávéra, hétközben reggel futok, délelőtt csak almát eszek vagy majd cseresznyét, ha lesz :)
Az update ebéd mindig bőséges, így igyekszem elosztani ebédre és vacsira, délután pedig piros retket rágok. Ez a terv. Gondolom a hirtelen felszaladt 4 kiló lemegy majd 2 hét alatt és ha úgy menne a fogyás, mint tavaly ilyenkor, akkor talán sikerülne leverekednem magam 70 kilóra...
A kalóriaszámolós amúgy tök jó lenne, de a sok tanulnivaló miatt, már csak nasiztam és nem voltak benne a franciadrazsék a kalóriaszámolós táblázatban. Valamiért még senki nem akart velük fogyózni. nem is értem. :)))
Nekem meg nem volt időm új dolgokat bevinni a rendszerbe, így maradt a büntetlen kajálás.
De holnaptól jön az ebédem! :)
Amúgy néztem a gastroyalt is, de bitang ára van heti 20ezerért a zsírégető menünek. Akkor már egyszerűbb, ha nem eszek...
Szia!
Én bevallom, hogy igen. Már szépen visszahíztam. Már sem a Gastroyalt, sem a Norbit nem eszem. Mondjuk a Norbit tök felesleges volt, mert nem fogytam tőle jóformán semmit. A Gastroyaltól tényleg jobban lehet fogyni, viszont nagyon drága nem lehet bírni anyagilag. Szóval eszek, mit főzök. Szomorú és dühös vagyok magamra, de ez van!
a -2kiló szerintem szuper.
Én a nagy hallgatásomban visszaszedtem két kilót :((
Szia!
Hát sok olvasni való eddig sem volt. Unalmas egy napló volt, még én is untam.
Gyerekek! Nem akarom elkiabálni, de amióta úgy eszem, hogy Norbitól csak ebédet rendelek és csak péntekig, no és nem beszélve arról, hogy 18 óra után nem eszek semmit max. egy almát elrágrácsok fogytam 2 kg-t. Nevethettek nyugodtan! Nekem ez is számít ez a 2 kg. Sajnos fel piszok gyorsan feljön, viszont le, hát heteket kell rá várni.
Mondjuk lehet, hogy ez az orvosokhoz való járásomnak is betudható, no meg ideges voltam sok minden miatt, még vagyok is. A húgom is beteg, a lánya hamarosan szül, ráadásul mind a ketten kórházban vannak. Tegnap én is vizsgálaton voltam. 1 év múlva kell kontrollra mennem az MR-be. Amióta nyugdíjas vagyok minden szar bajom összejön, előtte semmi bajom nem volt.
No nem is nyekergek itt Nektek tovább.
Mindenkinek kívánok nagyon kellmes (sajnos esik) szép napot és sok-sok fogyást!
Sziasztok Fogyitársak!
Elnézést kérek azoktól, akik titkos fogyis naplóm olvasói voltak (már konkrétan nem is emlékszem, hogy kik voltak, de Málnafagyira biztosan emlékszem), de kitöröltem a naplómat, ezért töröltelek benneteket az olvasóim köréből. Nem találtam érdekesnek, nagyon unalmas volt azt írni, hogy melyik nap mit eszek, mit hozott a Gastroyal, majd a Norbi kaja? Szóval ezért töröltem.
Még eszem ugyan a Norbit, de csak ebédet rendeltem és csak péntekig. Mwegpróbálok én vigyázni magamra, majd meglátom milyen eredménnyel. Most egyébként is más betegségekkel vagyok elfoglalva. Mindenki beteg körülöttem, sőt én is, azt sem tudom mi lesz később? Majd jelentkezem, puszi Nektek!