Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1974. Málnafagyi (válaszként erre: 1973. - Maruszja)
2012. máj. 24. 08:18
Oké gondolunk!Mi miatt,mi fog történni ma?
1973. Maruszja
2012. máj. 23. 09:52

Sziasztok Fogyitársak! Holnap gondoljatok rám, mert elkel!

Örülök neki, hogy fogytok, én sajnos nem fogytam, igaz nem is fogyózok egyenlőre. Puszi mindenkinek!

1972. Málnafagyi (válaszként erre: 1971. - Evka)
2012. máj. 23. 08:32
Hát hogy a káposztakapszula vagy a mozgás azt nem tudom mert egy két hete járok futni kb két km-t naponta,el se hiszitek de jól esik.Korábban nem bírtam volna magam erre rávenni,de nyáron megyünk túrázni és nem szeretnék nyafogni a puhányságom miatt,úgyhogy rávettem magam.Lehet ebben a két kilóban ez is benne van..
1971. Evka (válaszként erre: 1970. - Málnafagyi)
2012. máj. 22. 15:15

ügyes vagy!

mennyit fogytál a káposztakapszula segítségével?

2012. máj. 18. 12:00
Látom Evka már csak mi erőlködünk itt..Képzeld én most eszek mindent-azért mértékkel-de pl. ma is palóclevest és nudlit ebédeltem,reggeli rántotta három tojásból+kenyér +1 bögre tej-na szóval mindezek ellenére két kiló lement,pont hetven kiló vagyok,hurrá!Egyedül amit teszek a fogyásért az hogy káposztaleveskapszulát szedek,ami úgy tűnik nekem nagyon hatásos.Igazság szerint elegem lett a sanyargatásból,most egy kicsit élvezem az életet..
1969. Evka (válaszként erre: 1968. - Evka)
2012. máj. 16. 10:24
reggeli egy fél zöldalma volt egy kanál méz és 3 deci tejeskávé tejszínhabbal.
1968. Evka
2012. máj. 16. 10:24
76,0 kiló voltam reggel! :)
1967. Maruszja (válaszként erre: 1966. - Evka)
2012. máj. 15. 17:48
Meg fogom írni. Szerintem én akkor is fogok tudni enni, vagy nem? Ki tudja, majd azt is megírom. Köszönöm, hogy gondolni fogsz rám.
1966. Evka (válaszként erre: 1965. - Maruszja)
2012. máj. 15. 17:41

majd írd meg, hogy mikor kell Rád gondolni! :)

Biztos rendbn lesz a műtét. utána meg kedved sem lesz enni és majd olvadnak a kilók!

1965. Maruszja (válaszként erre: 1963. - Evka)
2012. máj. 15. 13:30
Sehogy, mert műtét lesz valamikor.
1964. Evka
2012. máj. 15. 11:40

egyébként 77,2 kiló voltam reggel. (egy pillanatra 76,8 is voltam, de kell holnapra is a sikerélmény, így maradok a 77,2 kilónál :))

nagyon zizi voltam, így ma az egy ebéd helyett 3 darabot rendeltem. fogalmam sincs, hogy hoztam össze, de mindegy. Így jártam, eltettem a fagyasztóba jövő hétre...

1963. Evka (válaszként erre: 1960. - Maruszja)
2012. máj. 15. 09:31

Jobbulást!

Hogy haladsz a gyógyulással?

1962. Maruszja (válaszként erre: 1961. - Málnafagyi)
2012. máj. 15. 09:04
Köszönöm szépen!
1961. Málnafagyi (válaszként erre: 1960. - Maruszja)
2012. máj. 15. 08:43
Jobbulást neked Maruszja!
1960. Maruszja
2012. máj. 14. 19:20
Én beteg vagyok, ezért hallgatok. Sajnos elég komoly. Ráadásul mostanában nem fogyózok, eszek mindent.
2012. máj. 14. 08:31
Tényleg nem tudom miért hallgat mindenki,attól hogy most nem megy úgy a fogyás még írhatnátok,lelkesítsük egy kicsit egymást!gondoljunk arra hogy ha most feladjuk a tavalyi tök hiába volt.
1958. Evka
2012. máj. 12. 20:20

szedjétek össze magatokat!

Hol a tavalyi lelkes csapat? :)))

1957. Evka (válaszként erre: 1956. - Málnafagyi)
2012. máj. 12. 20:18

már 77,5 vagyok ismét.

Nagyon bele kell húznom, mert kaptam pár ruhát, amik nagyon jól néznek ki és bele kell fogynom! :)

2012. máj. 9. 10:52
Sejtettem én hogy más is bűnözik,nemcsak én de hogy pont te Evka,azt nem.Eddig te voltál a példakép,szépen pörgetted le a kilókat,a francba azzal a franciadrazséval.Na de én se szólhatok egy szót se tegnap hirtelen felindulásból megettem egy zacskó gumicukrot-szégyen nem szégyen.De még nagyon nem szálltam el csak 73-at mértem,de ezt se kellett volna.A Norbitól én se tudtam fogyni így hétvégén kipróbálom a Gastrot,egyelőre csak egy hétvégére,aztán majd látom..
1955. Evka
2012. máj. 8. 19:39

reggelire ettem egy almát, ebédre: Füstölt sajttal, sonkával kemencében sült sovány csirkemell, medvehagymás update tészta volt a kaja, aminek a felét meghagytam vacsira, így az volt a vacsi. a reggeli kávé feketén bitang volt!!!

2 kanál mézet ettem még nasinak és egy cukormentes kávés cukrot.

1954. Evka
2012. máj. 7. 09:21

sziasztok,

igen, visszatértem a bűnös életmódhoz. :)

Múlt hét óta reggel 5:15-től futok kb 45 percet, illetve gyorsgyaloglok. azon kívül, hogy mindenem fájt 3 nap után, mást nem érzékeltem. Ettem és ettem és mivel múlt héten is 5 leadandóm volt, éjjel nappal a gép előtt ültem és közben két hiszti között, hogy mennyire utálom a főiskolát, ettem a franciadrazsét. Néha megálltam muffint sütni. Eredmény: 76 kilóról 80 kiló!!!

szóval megint nagy elhatározás, mivel júni 26-án fürdős helyre megyünk nyaralni...

Időm nincs főzni, de így csak nasi, ami elérhető, szóval keddtől megrendeltem erre és a jövő hétre is az update kaját.

Visszatrek az üres fekete kávéra, hétközben reggel futok, délelőtt csak almát eszek vagy majd cseresznyét, ha lesz :)

Az update ebéd mindig bőséges, így igyekszem elosztani ebédre és vacsira, délután pedig piros retket rágok. Ez a terv. Gondolom a hirtelen felszaladt 4 kiló lemegy majd 2 hét alatt és ha úgy menne a fogyás, mint tavaly ilyenkor, akkor talán sikerülne leverekednem magam 70 kilóra...

A kalóriaszámolós amúgy tök jó lenne, de a sok tanulnivaló miatt, már csak nasiztam és nem voltak benne a franciadrazsék a kalóriaszámolós táblázatban. Valamiért még senki nem akart velük fogyózni. nem is értem. :)))

Nekem meg nem volt időm új dolgokat bevinni a rendszerbe, így maradt a büntetlen kajálás.

De holnaptól jön az ebédem! :)

Amúgy néztem a gastroyalt is, de bitang ára van heti 20ezerért a zsírégető menünek. Akkor már egyszerűbb, ha nem eszek...

1953. Maruszja (válaszként erre: 1952. - Málnafagyi)
2012. máj. 4. 09:12
Én is gondoltam rá. Viszont az én nevemben valaki más eszik a kedvezmény miatt. Gondolom már elértem a 10 %-osat, a maximumot azóta. Persze, ha én akarok rendelni, akkor a másik csaj nem kap a nevemben, így beszéltük meg a kihordóval. Én egyenlőre nem merek rendelni, mert a férjem már kiakadt rám, hogy ilyen drágákat eszek és közben meg nem fogyok semmit. Hát igaz. Egy kis fagyi, egy kis mogyi és nem is fogytam semmit.
1952. Málnafagyi (válaszként erre: 1951. - Maruszja)
2012. máj. 4. 08:07
Szia Maruszja!Az igaz hogy a Gastroyal nem olcsó,de tényleg hatékony.Egyébként ha összeszámoljuk hogy miket eszünk meg egy nap,meglepő eredmény jönne ki,lehet akkor már nem is lenne annyira drága.Én most egy hétre kipróbálom újra ha már kicsit összeszűkiti a gyomrom az is jó.Kíváncsi is vagyok hogy mik vannak azóta mióta nem ettem.
1951. Maruszja (válaszként erre: 1950. - Málnafagyi)
2012. máj. 3. 17:28

Szia!

Én bevallom, hogy igen. Már szépen visszahíztam. Már sem a Gastroyalt, sem a Norbit nem eszem. Mondjuk a Norbit tök felesleges volt, mert nem fogytam tőle jóformán semmit. A Gastroyaltól tényleg jobban lehet fogyni, viszont nagyon drága nem lehet bírni anyagilag. Szóval eszek, mit főzök. Szomorú és dühös vagyok magamra, de ez van!

2012. máj. 2. 12:47
Érdekes ez a fogyás,az utobbi egy hónapban én ettem mindent mindennel-főleg ebédre,mert egy kicsit besokalltam a megvonásoktól,és mégsem híztam.Most hogy mindenki hallgat azt jelenti vajon hogy visszatértünk a régi bűnös életmódunkhoz?
1949. Evka (válaszként erre: 1947. - Maruszja)
2012. ápr. 26. 13:13

a -2kiló szerintem szuper.

Én a nagy hallgatásomban visszaszedtem két kilót :((

1948. cs.gica (válaszként erre: 1947. - Maruszja)
2012. ápr. 17. 16:21
Ügyes! Maruszja, nagyon ügyes! Remélem hamarosan elkopnak a zűrök körülötted! :)
1947. Maruszja (válaszként erre: 1946. - Málnafagyi)
2012. ápr. 17. 12:32

Szia!

Hát sok olvasni való eddig sem volt. Unalmas egy napló volt, még én is untam.

Gyerekek! Nem akarom elkiabálni, de amióta úgy eszem, hogy Norbitól csak ebédet rendelek és csak péntekig, no és nem beszélve arról, hogy 18 óra után nem eszek semmit max. egy almát elrágrácsok fogytam 2 kg-t. Nevethettek nyugodtan! Nekem ez is számít ez a 2 kg. Sajnos fel piszok gyorsan feljön, viszont le, hát heteket kell rá várni.

Mondjuk lehet, hogy ez az orvosokhoz való járásomnak is betudható, no meg ideges voltam sok minden miatt, még vagyok is. A húgom is beteg, a lánya hamarosan szül, ráadásul mind a ketten kórházban vannak. Tegnap én is vizsgálaton voltam. 1 év múlva kell kontrollra mennem az MR-be. Amióta nyugdíjas vagyok minden szar bajom összejön, előtte semmi bajom nem volt.

No nem is nyekergek itt Nektek tovább.

Mindenkinek kívánok nagyon kellmes (sajnos esik) szép napot és sok-sok fogyást!

1946. Málnafagyi (válaszként erre: 1945. - Maruszja)
2012. ápr. 16. 12:47
Szia Maruszja!semmi baj,hogy töröltél,ha nincs napló,nincs mit olvasni,ez így igaz.Remélem nincs komoly bajod,ilyenkor meg amúgy se lehet a fogyásra koncentrálni engem már egy kis megfázás is visszavet,tényleg igaz az hogy legnagyobb kincs az egészség.Most én se rendelek semmit,a Norbis csak nyoéc után tudja hozni,az nekem nem jó,a gastron még gondolkodom.Egyelőre tartom a súlyom,de szeretnék még olyan hat kilót fogyni.Nem egyszerű!
1945. Maruszja
2012. ápr. 16. 11:23

Sziasztok Fogyitársak!

Elnézést kérek azoktól, akik titkos fogyis naplóm olvasói voltak (már konkrétan nem is emlékszem, hogy kik voltak, de Málnafagyira biztosan emlékszem), de kitöröltem a naplómat, ezért töröltelek benneteket az olvasóim köréből. Nem találtam érdekesnek, nagyon unalmas volt azt írni, hogy melyik nap mit eszek, mit hozott a Gastroyal, majd a Norbi kaja? Szóval ezért töröltem.

Még eszem ugyan a Norbit, de csak ebédet rendeltem és csak péntekig. Mwegpróbálok én vigyázni magamra, majd meglátom milyen eredménnyel. Most egyébként is más betegségekkel vagyok elfoglalva. Mindenki beteg körülöttem, sőt én is, azt sem tudom mi lesz később? Majd jelentkezem, puszi Nektek!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook