Futball (beszélgetés)
Nekem egy jó szex sem ér annyit,mint egy focimeccs.Ha foci van,itthon megáll az élet,mindenki hagyjon békén :)
Remélem a 9. zakónkért megyünk majd Debrecenbe,mindenesetre nagyon várom már a túrát!!!
Gratula ! Nő létedre te komoly futball tudor vagy.
Ha nem mondanád is tudnám, oda vagy a fociért.
Egy jó meccs számomra többet ér, mint egy rossz lepedő csata.
Itt a keretük:
Kapusok: Rui Patricio (Sporting), Beto (Sevilla/ESP), Eduardo (Braga)
Hátvédek: Andre Almeida (Benfica), Bruno Alves (Fenerbahce/TUR), Fabio Coentrao (Real Madrid/ESP), Joao Pereira (Valencia/ESP), Neto (Zenith St-Petersburg/RUS), Pepe (Real Madrid/ESP), Ricardo Costa (Valencia/ESP)
Középpályások: Joao Moutinho (Monaco/FRA), Miguel Veloso (Dynamo Kiev/UKR), Raul Meireles (Fenerbahce/TUR), Ruben Amorim (Benfica), William Carvalho (Sporting)
Támadók: Cristiano Ronaldo (Real Madrid/ESP), Eder (Braga), Helder Postiga (Lazio/ITA), Hugo Almeida (Besiktas/TUR), Nani (Manchester United/ENG), Rafa (Braga), Varela (FC Porto), Vieirinha (Wolfsburg/GER)
Kinek drukkoltok ?
Én Ronaldo miatt Portugáloknak.
A spanyolok nem tudják megvédeni a világbajnokságukat.
A hollandoknak nagyon erős csapatuk van.
Juniusban futball világbajnokság.
Családi életnek annyi.
Jó kis képek,kommentek vannak a neten az elmaradt Puskás-Loki meccs kapcsán.Egy:hanyagul megépített pálya(más helyeken több eső volt,mégis megtartották a meccset)
Kettő: Még abban sem vagyok biztos,hogy az eső miatt maradt el...
Nekünk már 8/8 a mérlegünk.Sebaj,tudtuk már jó ideje,hogy ez az év elment.Azért páran szurkoltunk.Után irány Gyömrő,kézimeccs.Ott viszont nagyon-nagyon nyertünk és utána hajnali 1-ig tartó bulival ünnepeltünk :) Azt már írnom sem kell,hogy hangom abszolút nincs :)
Nézd,nem hittem és nagyot nem tévedtem.Egy meccs maradt el és pont abban a stadionban,amit most adtak át....Hogy lehet kispórolni a vízelvezetőt-vízelnyelőt???Szánalmas Felcsút....
Jelzem,a mi pályánk is igen mély volt,itt-ott állt a víz,mégis volt meccs!!!Lehet Felcsúton nem is ezért maradt el a meccs.De ezt inkább hagyjuk.
És nem lesz meccs :DDD Szakadooooook! Mindent el tudtam képzelni,csak azt nem,hogy egy új pálya erre a sorsra jut :DDD
Alkalmatlannak ítélte a Pancho Aréna talaját Bognár Tamás játékvezető, így elhalasztják a Puskás Akadémia–DVSC-Teva ladbarúgó bajnoki mérkőzést!
Jaj szegény V,nem mindenre adtál pííízt :)
Hamarosan kiderül, megrendezik-e egyáltalán a Puskás Akadémia–DVSC-Teva bajnoki mérkőzést! Értesüléseink szerint ugyanis Bognár Tamás játékvezető egyelőre nem döntött arról, hogy alkalmas-e a pálya talaja a mérkőzés megrendezésére!
Új pálya...Vazze,vízelvezető.Kispesten vagy 20 éve van,ez meg új pálya....Áh,nem mondok semmit.Magyarország....
Inkább ne :D
Mégis megyünk a focira is,úgy döntöttünk.Aztán ahogy vége,autóba be és irány Gyömrő,kézimeccs :)
Kaptam képet a Digi-sektől a vizimeccsről,hát jó sokszor mutatott a kamera,de jól esik,látták milyen jól szurkolunk. :)