Fülzúgás - van segítség? (tudásbázis)
Üdv. Sajnálom és megértem a problémád ... Azt hiszem sokan kínlódunk ezzel és csak próbálkozunk ilyen-olyan megoldásokkal.
Az esti kibírhatatlan zúgást egy halk, andalító zenével lehet valamicskét enyhíteni ... nekem beválik, egy idő után el tudok aludni.
Nekem is zúg, 9 hónapja. 26 éves vagyok...
Sok kezelésen túl vagyok, ha bárkinek van bármi ötlete, akármi ami használt, írja meg. Kezdek beleőrülni.
Sziasztok!
Nekem is egy éve lassan, hogy "cseng" vagy zúg, vagy nem is tudom mihez lehet hasonlítani, a fülem. Elmentem Pécsre a Klinikára, ott vizsgáltak, de mindent rendben találtak. Kaptam gyógyszert, Betarevint, ebből 2x1 kell szednem. Szedte valaki már? Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert nem támogatott, és hát elég drága. Előtte én is próbáltam a Bilobilt, de az se használt.Esténként kibírhatatlan már:(
Én is már mindent kipróbáltam, de nekem sem szűnik a fülzúgás, csengés, vagy minek nevezzem.
Voltam már több szakorvosnál, most kivizsgáltatom magam, majd visszamegyek a dokihoz, aki gerincsérvvel műtött.
A műtét óta cseng folyamatosan, előtte nem volt vészes.
Nemely orvosok vitamin hianyra utalnak.
Erdemes utanna erdeklodni ahhoz erto orvostol!
Üdv. mindenkinek!
Olvasgatom a történeteket ... valóban sokféle oka lehet a problémának: sérülés, gyulladás, vérnyomás, gyógyszermellékhatás, stressz ... Hogy mi a megoldás? Fogalmam sincs, én is csak próbálkozom, de szeretnék megemlíteni két szerintem nagyon fontos dolgot, amiről viszonylag ritkán beszélünk. A ZAJ és az ELEKTRO-SZMOG. Szinte észre sem vesszük, de mindkettő állandó részese életünknek. Főleg a városokban. És ki tudhatja pontosan milyen hatással vannak ránk ... ???
Sziasztok!
Nekem 5 napja kezdet el zugni a bal fülem.Más tünet nincs.
Vasárnap reggel arra ébredtem,hogy zúg,más nap még mindig zúgott,kedden nem hallottam a zúgást,szerdán,csütörtökön és ma megint.Bízok benne majd elmúlik.
Én most vagyok 23 hetes terhes.Gondolom a terhességgel nincs össze függésben.
Az én fülem be van dugulva és úgy tug.Nem hallok vele rosszul,mert ha bedugom a jó fülemet úgyan úgy hallok a zúgó fülemmel is.Én szerintem a sok stressz.Sajnos mostanában volt benne részben.
Januárban is volt ilyen pár napig,akkor is egy stersszes dolog hozta elő.
A megfázás gyógyszere a zsebkendő.
Sok tea, C vitamin. Esetleg valamelyik pirin pl.
Ha bennrekednek a bacik, középfülgyulladás lehet.
Coryzalia homeo szer is jó.
Sziasztok!
Amikor megfázok előjön nekem is a fül bugás vagy sípolás! Ilyenkor mi a teendő? Lehet ebből baj?
Hatásos, de nem minden esetben.Kiegészítőnek is jó lehet, javítja a keringést.
Én ezt szinte mindenre használom magamon.
Talán a fülgyertya
Szisztok!
Én is küzdök a fülzúgással immáron 1 éve, pontosan október 23-án lesz egy éve:( Voltam mindenhol ahol lenni lehetett. Megállapították, hogy idegi halláskárosodás. Amúgy nem érzem, hogy nem hallanék, bár ha suttognak körülöttem akkor azért mintha jobban fülelnem kellene. Az orvos azt mondta, hogy előbb-utóbb meg fogok süketülni:( - hát szép kilátás 32 évesen:( Ott is hagytam a fenébe. Még egyenlőre hallok, de a zúgás ott van. Igaz, hogy már nem zavar. Annyit viszont észrevettem, hogy ha támasztom az államat a bal oldali fülem amely zúg, a nyomás hatására változtatja a zúgást, erősödik és vissza. Ez vajon mitől lehet?
a fülzúgás lehet vérnyomás-problémára vagy keringési zavarra utaló jel :(
praktikát sajnos nem tudok rá
További ajánlott fórumok:
- Van itt olyan, akinek szokott lenni fülzúgása?
- Mennyire hatásos a Ginkgo Biloba fülzúgásra?
- Krónikus fülzúgásra gyógymód?
- Terhesség - Fülzúgás - Arcidegbénulás(?)
- Milyen gyógynövényes és/vagy homeopátiás szereket ismertek fülfájásra, fülzúgásra?
- Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem abba, hogy fülzúgás csillapításra mi volna jó? Köszike!!