Fülzúgás - van segítség? (tudásbázis)
Értágítót most is kapok + gyógyszert. Egyenlőre nincs változás. Hátha pár nap múlva lesz javulás. Nagyon jó lenne csendben lenni.
Gondolom akkor neked annyira nem zúg ha még nem voltál kezelésen?
Én már nem tudok aludni, pihenni stb.... :(
6 éve zúg, de most úgy másfél hónapra nagyon. Én csak attól félek nagyobb bajt csinálok magamnak mint ami van. Szteroidnak azért kemény mellékhatása lehet. Leeshet a cukor, bevérezhet a gyomor, leállhat a vese stb. Ebből már 1 is sok nekem. Nem véletlenül kell befeküdni.
Végül nem feküdtem be de még gondolkodok rajta.
Irigylem azokat akiknek néha elmúlik a zúgás. Sajna nekem megállás nélkül zúg olyan 8-9 éve. 1 hónapja náthás lettem és azóta a tv-t is nehezen hallom. Már voltam régebben értágításon ami nem használt de most azt hiszem megint elmegyek mert egyszerűen a gyomrom is begörcsöl a tehetetlenségtől és úgy érzem néha, hogy megőrülök.
Annyira hihetetlen hogy erre nincs tuti megoldás. :(
Sziasztok!
Több mint 3 hete kezdődött... Egyik percről a másikra. Csipog, cseng össze vissza. Gondoltam ha majd alszok rá egyet elmúlik. Biztos a sok munka. Reggel még jobban. Egy hónappal a kezdet előtt elmentem a háziorvosomhoz mert a bal fülem( ami cseng) teljesen eldugult. Nem hallottam rá semmit. Szart rá szó szerint. Majd elmúlik. Most bementem az ügyeletre. Ott bele sem néztek. Adtak Dalacint meg valami fülcseppet. Másnapra rosszabb lett... Háziorvos ajánlotta a Milgammát és írt ő is egy cseppet. Fül-orr-gégére azért nem mentem mert nem kaptam időpontot csak 3 hét múlvára. Elviselhetetlen zúgás lett úrrá rajtam. Semmiféle zajt nem bírtam. Zsongott a fejem. Krónikus felfázással jártam talpreflexológushoz mivel 5 évig egy orvos sem tudta megmondani mi a bajom. Felhívtam tehát a reflexológust. Másnap mentem is. De sajnos az első kezelés felerősítette a tüneteket. Estére előjött egy brutális nátha, fejzsongás. Az őrület határán voltam. Másnap jobb volt de nem az igazi. Ezért hát fogtam magam tovább mentem fül-orr-gégére időpont nélkül. Nagy szájhúzva fogadtak... Talán fülkürthurut, talán nem. Nem kaptam semmit. 2 hét múlva jelenjek meg de időponttal. Oké, ide se jövünk többet. Tehát reflexológushoz fel és masszírozzunk. Aznapra a tünetek elmúltak. Másnap is jobb volt. Csak zaj ne legyen mert akkor nagyon rossz. Néha felerősödik nem tudom mitől. De már többször el is múlik. Nem hiszem el, hogy erre nincs megoldás!!! Tegnap kövirózsát csepegtettem a fülembe és jó lett! Ma épp alig picit csengett! Most cseppentettem megint és egyáltalán nem zúg! Biztos vagyok benne, hogy el fog múlni! Ne adjátok fel! Én nem egész 4 hete élek együtt vele de ez kegyetlen! Ne törődjetek bele! Legfőképp ne mérgezzétek magatok a sok gyógyszerrel! Lehet a megoldás épp valami gyógynövény! 5 évig küszködtem véres vizelet stb. Mára orvos nélkül teljesen meggyógyultam! Kitartás! El fog múlni!
orvosnál voltál?
lehet valami meszesedés....
muttinak az van!
További ajánlott fórumok:
- Van itt olyan, akinek szokott lenni fülzúgása?
- Mennyire hatásos a Ginkgo Biloba fülzúgásra?
- Krónikus fülzúgásra gyógymód?
- Terhesség - Fülzúgás - Arcidegbénulás(?)
- Milyen gyógynövényes és/vagy homeopátiás szereket ismertek fülfájásra, fülzúgásra?
- Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem abba, hogy fülzúgás csillapításra mi volna jó? Köszike!!