Francia bulldog (beszélgetés)
Náluk azt hiszem 8 hetes a kor limit. Tuti ugyanarról az alomról beszélünk. Jól is teszik, hogy nem adják ki előbb. Kell az a 8-10 hét. Én elhoztam az enyémet 6 hetesen, de már tudom, hogy nem jól tettem.
Remélem hamar válaszolnak. :O) Bár lehet, hogy árban nem fognak megfelelni neked, bár az ismerőseimet nem kérdeztem, pedig megírnám neked, de anno úgy emlékszem, hogy én írtam nekik, de erre a nyakamat már nem merem rátenni.
2 lány, 2 kan azt írja
BP.
Hová valósi vagy amúgy?
Jajah, akkor ez az az alom, mert nekem is azt írták, hogy aug. elején (talán 2-án, 3-án születtek). A 2 lány biztos elkelt, de téged ez nem érint úgyem.
Köszi szépen! :O)
Most hoznak el egy kislányt nemsokára az egyik ismerősömék, és eddig odavan a tenyésztő csajtól, hogy mennyire korrekt, össze is járnak találkozgatni azt mondja. Remélem jól járnak velük...
Atya!ott vannak sötétek és most születtek:-)
Írok nekik!
A fotón azért voltak bent, mert akkor érkeztek. December volt, nagyon hideg, és meglettek fürdetve. Eszméletlen büdösek voltak. :S
Reggelre elrágták a csövet a fürdőben a mosdókagyló alatt. :DDDD
Huhhh, dogok! Gyönyörűek! :O) Nekem is vannak favoritjaim, de azok sem valók bentre. Mint pl a cane corso. :O)
Az Újvárosi Haspók kennelről tudsz valamit egyébként?
Ez teljesen így van! :O) Onnantól minden mindegy! :O) A párom egyszer azt mondta, hogy inkább nem enne ha úgy lenne, minthogy ne tudjuk orvoshoz vinni a kutyákat. Én is így gondolom.
Van 2 boxerünk. Szaporítótól vettük őket. Most lesznek 1 évesek hó végén. Viszont borzasztó állapotban voltak mikor elhoztuk őket. Ki voltak a bordáik, és a kicsinek folyton ment a hasa. Ő el is ment volna. :( Ez volt 3 hónapos korukban. Nekik pl semmi bajuk nem volt azóta sem. Elpusztíthatatlanok. Annyira látom a különbségek köztük meg a bulldog közt. Viszont a rohadt makacs természet megvan. :DDDD
Ha az ember már meglátja, elhozza s vele van 1 órát, onanntól úgyis akkora a szerelem,hogy minden más háttérbe szorul:-).Tapasztalat:-)
(mert ez minden kutyánál így van)
Dehogy! :O) Én mindenkinek ajánlom, mert nálunk tüneményesebb fajta nincs, és azt mondom, hogy ha egyszer bulldog, mindig bulldog, viszont a szakzsargon nem említi, hogy ennyi bajuk lehet, és csak pislogsz mikor jönnek a gondok, hogy nem erről volt szó.
Van olyan kutyus, akinek semmi baja nincs életében, de van akinél azon csodálkozol, hogy valami kimaradt a repertoárból.
Azért az átlag valahol a kettő közt van.