Fóti kismamák (beszélgetés)
Szia.
Milyen a napotok? Este mikor aludt el Totó Drága:)Nóri 9-kor és 7-ig aludt, ez az ébredés Nekem is jól esett.
Mikor mentek Alizzal dokihoz?
Ja, az eredményt Totóval kapcsolatban majd írd meg, vagy mondd meg (allergia).Megkaptad a képeket, hogy tetszenek?
Ha van kedvetek, jövő héten is eljöhettek, ha megbeszélünk egy időpontot.Édesdrága volt a 2 picurka együtt:)
Na mentem dógozni:(((
Pusza!
Ok, várunk benneteket:)
Itt volt a védőnő és Béres cseppet javasolt, vettünk is már, délben adom neki először, remélem meghozza az eredményt.
Szép napot addig is, amíg találkozunk!
Nem változott semmi, készülünk a babarandira :)
Az evés miatt ne aggódj, Totó sokáig a létminimumon tengette napjait, nagyon minimális kaját volt csak hajlandó megenni!
Egyébként, lehet, hogy ez a hirtelen időjárás javulás/melegedés, vagy egy újabb fog okozza az átmeneti nem evést.
De majd a védőnő megmondja.
Szia!
Mi egész jól vagyunk, bár egyre jobban idegesít h Nóri sokkal kevesebbet eszik, mint régebben, így nemrég felhívtam a védőnőt, 9-re jön, remélem megnyugtat, mert már este sírtam:(
Amúgy a ma délután eddig még mindig jó, várunk benneteket, ha nálatok sem változott semmi.
Ja igen, bocsi egy kicsit szétszórt vagyok az utóbbi időkben :p :))
Köszi jól vagyunk, a forgóm és a derekam mondjuk kezdi feladni a harcot, de már csak kibírom azt a 2ésfél hónapot :))
Ti hogy vagytok?
Szia!
Holnap úgy délután, mint a múltkor, ilyen fél4felé? Totó rászokott a délelőtt kezdődő alvásra, és nem lehet tudni, mikor fog felkelni, de addigra biztos magánál lesz :D
Szia!
Jó a holnap is, délelőtt agy délután? Mi sokat vagyunk kint, Nóri nem bír pár napja megmaradni a lakásban:)
Leírom hol lakunk: ha jösztök Tőletek és befordultok a Csaba utcába, akkor bal oldalon kb.50 méter után lesz egy fakerítés, ott kell bejönni és a mi társasházunk egy új építésű hátul, egy tolókapu van itt, amit zárunk.Majd csörrents meg és megyek is nyitni:)
Hogy vagytok?
Lenne kedvünk :)
Totó most épp alszik, nem tudom mi ütött belé, tök nyügi volt, így 8körül letettük, és azóta szunyál.
Szia!
Na akkor az haladás.Igen, Nórinak tetszik, tegnap már mindene homokos volt:)
Van kedvetek valamikor átjönni?
Hogy telnek az ünnepek?
Szia!
Mi meg tegnap elvettettük a füvet :) Most már csak türelem játék :))
Mi is gondolkozunk egy homokozón.
Nagylánynak tetszik? Bár gondolom, hogy tetszik :)
Szia!
Képzeld, tegnap Apa csinált Nórinak egy kis homokozót.Ha gondolod, majd eljöhettek hozzánk látogatóba:)
Jó éjt!
Nektek is kellemes húsvétot, Nórinak sok locsolót!
Dóri, Totó, Csabi
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
Totónak sok piros tojást!
Tünde, Zoli és Nóri
Nektek is szép reggelt!
Fél6kor kelt, de csak a cumija esett be az ágy alá, azzal még el volt fél7-7ig.
Valószínűleg túlfáradt a tegnapi nap mert vagy 10szer kelt az éjjel folyamán, de a jelenlétem elég volt neki :)
Szép reggelt!
Mizu, meddig aludt Totó Babó?
Nóri fél 7-ig, ennek örültem.
Megyek főzni, meg dolgoznom is kell.
szia!
6ig általában kihúzza ilyenkor is, amúgy is csak fél7-7ig szokott aludni.
Ma nem sokat tudott aludni, kb. összesen egy órát, annyit futkorásztunk.
Szerinted meddig fog aludni így, reggelig?
Nappal mennyit aludt?
Nóri még mindig játszik:)
Negyed7kor elvittem fürdeni, mert már nagyon nyűgölődött, még apát sem várta meg, kb. 3/4 órája alhatott el végül.
Nem szokott egyébként ilyenkor aludni, csak ma hosszú napja volt.
Ok, Nóri b. fél 3-kor ébred, aztán eszünk és elindulunk 1/4 4 körül.
Mivel jösztök? Hogy ismerlek meg? Bár sztem a pocakodról biztos:)
Nekünk olyan fél4körül lenne jó, akkor megy apa vissza dolgozni.
Ha a játszótér felé haladtok akkor jobbra fent a domboldalon lakunk :)
Szia!
Hazamentek Anyukámék:(
Ma délután esetleg nem sétáltok kicsit?Apa nem lesz itthon, így kettecskén megyünk valamerre.Jó lenne már összefutni...
Ha igen, írj h mikor és megyünk arra, bár nem tudom h ha elindulunk a játszótér felé akkor a Hargitán jobbra vagy balra kell menni, szal melyik részén laktok?
Fél4kor már mi is a nagyit vártuk :), hogy el tudjak menni a szülőszoba látogatásra...
Köszönjük jól, csak már most nem bírom a meleget, úgyhogy lehet, hogy mostanság a játszótér a kertünkre fog szűkülni :S