Fóti kismamák (beszélgetés)
ez az, csak nem túl friss :)
a védőnők tartják. kedden lesz 10-12ig.
igen, a műv ház a nagy kanyarban van, elég romos, a gyermekváros bejárata mellett.én tervezem, hogy elmegyünk.
Nekem kb fél 7ig jó, akkor ér haza a férjem.
most aludt el Timikém, itt az ölemben. olyan aranyosan szuszog :)
Nem is tudtam, hogy itt is van baba-mama klub...
A művelődési ház az ott a Dózsán van?...
Nekem a délután a jobb, olyan 4után, jövőhét egyelőre úgy tűnik részemről oké :)
Sziasztok,
Ma túlestünk az oltáson. egész kevés sírással.
Mondta a védőnő, hogy jövő héten indul a Baba-mama klub a művelődési házban. Ti voltatok már?
Megbeszélhetjük, hogy mikor találkozzunk.
Jövő hét? gondolom NEktek is a délután a jobb.
Sziasztok!
Dóri majd beszélünk és találkozunk, megnézitek a szobát, Melinda Titeket is szívesen látlak valamikor!
Melinda tényleg jó közel laktok :)
Valamikor összefuthatunk tényleg :)
Tünde tényleg mi még nem is láttuk Nóri új szobáját, pedig már nem is annyira új :p
Sziasztok
De,fájhat a hasa Tiikének,elég durrogós.A sétánk nem sokáig tartott, mert megunta a kocsit, kézben kellett hoznom visszafelé.
Főleg a november 7etér felészoktunk menni,devoltunk már felétek is, a Csaba utcán, majd végig a LEhel utcán és vissza a Hargitán :)
Megbeszélhetünk majd valamit.
Holnap oltás nap lesz nekünk is, a 3 hónapos + a rota.
Akkor nem sokkal idősebb Timikém sem, sőt igazából még annál is kevesebbel,mert én 21-ére voltam kiírva, csak hamarabb született.
Sziasztok!
Nem, nem baj Tünde, hogy elárultál :)
Nincs laptopunk... apa akart venni egy netbook-ot, de a mosógép mindent keresztül húzott...
Gratulálok, szép eredmény az a majdnem 5,5 kiló is :)
Egész jól vagyunk az oltások, mindkettőt megviselték, Totónak meg sorozatban jönnek a fogai, kijött a negyedik végre alulra is, és felülre jön még vagy kettő... szinte mindenhol puklis az ínye, ahol még hiányzik a foga...
Ti hogy vagytok?
Melinda, nekem júni 29-én született a lányom. Merre szoktatok sétálni?
Szia Melinda!
Timinek nem a pocija fáj?
Valamikor sétálhattok felénk is...ha megbeszélünk egy időpontot:)
Dórinak hívják Danicát! Remélem nem baj ha elárultalak, Dóri :)
Egy másik internetes oldalon találkoztam Melindával és meghívtam hozzánk:)
Dóri esetlegesen nincs véletlenül egy kölcsön laptop-otok egy hétre? :)
Igyekszünk visszajuttatni a sátrakat és a szobabicajt is...nem jött be, gyenge ... vagyok, nem bírom tekerni...DE már lement 5,3 kg a diétámmal!!!
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Itt vagyok Tünde :)
megkerestem és regisztráltam, csak most telt le a 30 perc.
Szia Danica, bár olvastam, hogy nem ez az igazi neved :)
Beleolvastam a korábbiakba, mindketten nagyon közel laktok Hozzánk, mi a Bem utcában lakunk november óta.
A kislányom,Timike júni 4-én született, most 3 hónapos. Épp itt nyűgösködik mellettem a hordozóban, ma ilyen napja van. azt hiszem elmegyünk kicsit sétálni, hátha jót esz :)
Szia!
A mi dokink dr. Albi Mariann, vele sincs gond, mikor ideköltöztünk, őt ajánlották, de azt hiszem egyébként is hozzátartoznánk... Nem tudom, fogad e körzeten kívüli gyerkőcöket, de Tünde által említett számon őt is elérheted.
Szia!
Az én doktor nénim Dr. Rákóczi Mária, nincs vele gondom.Hogy fogad-e betegeket dunakesziről, fogalmam sincs. A rendelő száma: 06 27/358-104, próbálj beszélni Vele!
Sziasztok!
Márti vagyok,Dunakeszin lakunk,van egy 8 hónapos kislányunk Maja.A segítségeteket szeretném kérni.A gyerekorvos, akihez tartozunk nagyon nem jó,és másikhoz merg képtelenség átmenni,mert annyi betegük van,hogy körzeten kívülieket nem fogadnak.Az lenne a kérdésem hogy Fóton mi a helyzet ezügyben?Tudtok esetleg valakit aki szóba jöhet?
Köszi a válaszokat!
szia!
Semmi gond, úgy látom, az idő sem biztos hogy engedi...
Köszi, de nem ismerek senkit, így inkább nem, megpróbáljuk összehozni jövő héten!
Nektek jó szórakozást!
Puszi!
Szia!
Sajnos nem tudunk menni játszóterezni, mert kipurcant a mosógép, és menni kell újat venni délután... Így meg utána apával kell mennünk a piacra...
Jövőhéten valamikor?
Vagy átjöttök ti is a babatalira hétfőn? :D
Ok, még erről beszélünk!
Az biztos jó lesz, jó szórakozást előre!
Ok :), majd még pontosítunk, bár a telefonom le van merülve...
Hétfő délután fórum buli lesz nálunk, 6 kétéven aluli 4anyukával :D
Uh, olvasom a köv. sztorit, hát akkor én meg sem szólalok, hogy Nóri milyen kis eleven!
Jó lenne még a jó időben játszóterezni, de ma és holnap nem érek rá délután, a péntekhez mit szólsz?
Puszi:)
Szia!
Mi jól vagyunk, most éjjel Nóri sem ébredt hajnalban, csak 6-kor sétált át hozzánk és így aludtunk, majd lustiztunk kb. fél 9-ig:))
Jó volt.
Voltatok a játszótérre?
Szia!
Köszi egész jól, Tomnak jön egy vagy több foga, de egy biztosan, mert tök fehér az ínye ott, és már tapintható alatta a fog, csak nem tört még át.
Aliz csütörtök óta átalussza az éjszakát, este nyolctól 6-7ig :)), de azért még fáradt vagyok :)
Ti hogysmint?
Szijja!
Sajnos nem jó ma, mert délután mennem kell találkozóra Pestre, ráadásul reggel meg is jött:(((
Hurrá!!
Hogy vagytok?
1 nap tényleg nem jó, Apának 2 van, nekem is csak 7:((
Jól vagyunk, köszi, Apa mától dolgozik, jól van, nem igazán derült ki mi volt a baj...
Tiéd Apával mizu?