Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Az első szabadedzés végeredménye
1 Räikkönen Ferrari 1:37.024
2 Alonso McLaren-Mercedes 1:37.108 0.084
3 Massa Ferrari 1:37.128 0.104
4 Hamilton McLaren-Mercedes 1:37.210 0.186
5 Rosberg Williams-Toyota 1:37.707 0.683
6 Kubica BMW 1:38.055 1.031
Neked is sinus! :))
Szia!
Félre ne értsetek,én szurkolok Kiminek nagyon is!Úgy belémneveltétek,hogy már ettől a rajongástól nem szabadulok! :)))
De Felipe az Felipe! :)))))))))))
Jaj de kis goni ez a zárójeles! ;-)))
Amúgy sztem is van esélye Kiminek!
Adrildi, igazad van, de nem is AKAROM tudni, milyen az ő lelkivilága! Taszít... Alonso, Kimi nem ilyenek!
„Mind a két versenyt megpróbálom megnyerni. Nem tervezem, hogy segítek Raikkönennek.” – mondta Massa. A világbajnokság harmadik helyén álló csapattársa számára ugyanis szinte már lehetetlenné vált a 17 pontos hátrány ledolgozása.
Massa 2008-ban újból megpróbálja megnyerni a világbajnokságot. „Jövőre ugyanúgy vágok neki a küzdelemnek, mint idén. Következetesebbnek kell majd lennem, és minden versenyt be kell fejeznem, az autót pedig megpróbáljuk megbízhatóbbá tenni.” – mondta Massa
Hamiltonról annyit, hogy
2000-ben európai gokart bajnok
2002-benFormula Renault Bajnokság 3. hely
2003-banFormula Renault Bajnokság 1. hely
2004-benFormula 3. Bajnokság 5. hely
2005-benFormula 3. Euroszéria 1. hely
2006-ban GP2 széria /Forma-1 előszobája/ újoncként!!! 1. helyezett.
12 éves korában a McLAREN-MERCEDES szerződést kötött vele.
Azért ez a pályafutás nagyon igéretes.
Tavaly láttam a GP2-ben egy futamát, hát tátva maradt a szám, lenyügöző volt!
Ezt már régebben leirtam, azért ezek az eredmények jelentenek valamit.Én tavaly láttam előzni. Elötte összementek, ő megállt és a fél mezőny elment mellette. Ha jól emlékszem a 12. helyre esett vissza és két-három körön belül a 2. lett.
A McLarennel pedig csak-csak rendre elől végez az időmérőn. Eleinte nagyon csíptem a fiut, de újabban kiesett nálam a pikszisből.
Hajrá Kimi és Felipe!
Az F1 szabályzata kimondja, a vezető pilótának öt autóhossznyi távon belül kell követnie a biztonsági kocsit. Hirtelen fékezésről nem lehet szó, de egyértelmű, a kanyarból kijövet nem volt öt autón belül Hamilton.
Először Vettelt okolták Webber kilökéséért, de a nagydíj leintése után kihallgatták mindhárom pilótát. Beszámolóik alapján Vettel tíz rajthelyes büntetést kapott a Kínai GP-re. A videó viszont csak később került elő, az autosport.com szerint, ha vétkesnek találják, hasonlóan büntetik Hamiltont is.
Na, hátha.