Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Sztem már most nyitva áll,mert Kimi esélye elszállt,mint az utolsó Concorde... :((
Igen,ihatsz,meg is hívlak mindannyiótokat,ezt már írtam,komolyan is gondolom!
Mindjárt válaszolok a privire is! :))
Nos ha lesz Fanta, akkor én is ihatok belőle itthon?:DD
Viccet félre téve, kicsi a valószínűsége Massa csapatváltásának. Bíztató nyilatkozatok vannak véleményem alátámasztására.
Ha a hétvégén is olyan oroszlán módra fog csatázni, mint Fujiban, akkor hülye lenne a L di.M, ha megválna tőle.
Amennyiben Kiminek nem marad sansza a Kinai Nagydíj után a VB.-re, nyitva ál az út a Brazil Nagydíj megnyerésére Felipe-nek.
Mit teszek?Hát nem tudom.Sztem hatalmas ünneplést rendezek,pezsi,bor,buli,haverok,fanta.Nem tudom.Nagyon boldog leszek!
De ha elmegy,én követem,és akkor is neki szurkolok! :)))
A legújabb pletyó az, hogy Ralf Schumi a Williamshez igazol, Wurz helyére.
Alonsót meg Briatore el akarja cserélni valamelyik versenyzőjére, akár Kovára :DDD
"Nehéz helyzetben utaztunk Japánba, és most az ott történteket is le kell nyelnünk. Kétségtelen, hogy immár még rosszabb helyzetben vagyunk" - jelentette ki a 27 éves pilóta, aki pályafutása során kétszer volt ezüstérmes a bajnokságban, jelenleg pedig a 3. helyen áll.
Hozzátette: "A világbajnokságra természetesen nagyon kevés esélyünk maradt. De még mindig jobb a kevés esély, mint a nulla. Nem fogjuk feladni. Soha. Bár úgy tűnik, Hamilton már bezsebelte a címet, nem dobjuk be a törülközőt. Mindent megteszünk, hogy az utolsó két verseny megnyerésével legalább megnehezítsük a dolgát."
Go Kimi, go Felipe!
Na,egy hely már tutti ürült a Toyota-nál... Ennek örülök,mert remélem,hogy Ralf lefele bukik majd.De egyben azt is remélem,hogy nem Felipe miatt szabadították fel a helyet.Szóval most várakozó állásponton vagyok.
Vettel-t mindenki a védelmébe vette,még Niki Lauda is.Én sem tudom bántani,bár én vasi is azt mondtam,hogy nem volt szándékos a srác.
Értem én, de Alo max egy agyamenttel illik össze, nem pedig egy idiótával. ;)))
Massa meg Kubica királyok voltak a végén, nem?