Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Akkor jó! Végül akkor senki nem kapott? Na, jól van, bár nem mindig értem a logikát.
Ha jól értem, Vettel sem kapott.
Ez nem tetszik. Vettel büntit kap, Hami pedig megüssza! Brrrr! :-((
"Az FIA alelnöke, Hermann Tomczyk elmondta, hogy a különösen rossz körülmények miatt kerülte el a büntetés a versenyzőket." - aha, bezzeg Kubicát megbüntették a semmiért. Hja kérem, akit daruval is visszahoznak a pályára, ha netán ki talál csúszni, azt ne merje előzni holmi Robert. :(((
Nem büntették meg Hamit! Mondjuk az indoklást nem értem,de azért ez így nekem tetszik.
Nem vagyunk egyformák.Én tudok ismeretlenül is gyűlölni!És tudod,nem vaok egyedül.De befejeztem,nem pazarolok több szót erre a kis korcsra.
Butaság lenne gyűlölni egy olyan valakit, akit igazából nem is ismerünk, sose találkoztunk vele, még egy szót sem beszéltünk. :) Nem szimpatikus, az rendben, de azért a gyűlölet nagyon erős szó erre sztem. Én sose mondanám, hogy gyűlölöm pl Hamiltont, max nem csípem a búráját. Pláne hogy azt kívánjam neki, hogy menjen a falnak??? (Amikor tényleg falnak ment, még aggódtam is érte.)
Hát engem nagyon hamar ki fogtok innen utálni,de én nem nem szeretem alokát,hanem egyenesen gyűlölöm!Kívántam én már neki 300-zal ütközést a falnak is.Bíz isten boldog lennék.Annyira,de annyira undorító egy ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Három ász van meg egy sunyi :DDD
Nincsen jajmáá és kész! Két ász van,illetve egy ász és egy király! :)))
Milyen 3 ász,kedves sinus?Akárhogy nézem,én csak kettőt látok!!
1 Räikkönen Ferrari 1:36.607
2 Alonso McLaren-Mercedes 1:36.613 0.006
3 Massa Ferrari 1:36.630 0.023
4 Hamilton McLaren-Mercedes 1:36.876 0.269
5 Trulli Toyota 1:37.151 0.544
6 Webber Red Bull-Renault 1:37.450 0.843
A három Ász! :)))
Kimi behozta elsőre. :)))
Ebből még jó is kisülhet! :))
"9.20: Az élen beállt a sorrend, nincs változás: Alonso, Massa, Hamilton, Trulli, Raikkönen."
Nézd,büntessék meg,ha vétett a szabályok ellen!Azért picit sajnálnám,de ez még Kimikének jól is jöhet! :)))))
"Az adrivo.com értesülései szerint az edzés után döntenek Lewis Hamilton ügyében. A vb-első pilótát megbüntethetik, mert ő okozhatta a Vettel-Webber balesetet."
Én sem vitázni akarok, de akiket konkrétan frusztrált Hamika, azok igenis vagy a falnak mentek, vagy egymásnak. Lásd Webber, Vettel, Alonso. Ők mentek utána a SC nyomában, előttük fékezgetett úgy, mint egy vadbarom. Szemét dolog volt.
Sztem majdnem pilóta ideges volt,mégsem mentek a falnak.Én így látom,de vitázni ezen nem szeretnék.Vhogy a meki és aloka hidegen hagy!A lényeg,hogy Felipe és Kimike hasítsák az aszfaltot!
Hát mi másért ment a falnak? :))) persze még lehetne műszaki hiba is, de nem mondta senki utána, hogy az volt.
Nem amatőr, csak kicsit labilis. :)
Na,azért fel ne mentsük már alokát!Nem azért ment a falnak,mert ideges volt!Ha ilyen amatőr lenne,akkor mit keresne itt??
"Ahogyan arról beszámoltunk, a versenybíróság büntetést szabhat ki Lewis Hamiltonra, miután az interneten felbukkant egy videofelvétel, amely alátámasztja Sebastian Vettel állítását, miszerint a McLaren versenyzője a biztonsági autó mögött haladva váratlanul lefékezett és jobbra húzodott. A Toro Rosso pilótája a futam után azt állította, hogy megzavarta a manőver és ezért ütközött neki Webbernek.
Hamilton ekkor vétett a sportszabályzat 40.10-es cikkelye ellen, amely kimondja, hogy biztonsági autó mögött egyenletes tempóban kell haladni, illetve, hogy a versenyben élen álló versenyző nem tarthat öt autóhossznál nagyobb távolságot a biztonsági autótól."
Még jó, hogy alátámasztja Vettel állításait, hiszen szabad szemmel, laikus létemre még én is teljesen jól láttam, hogy ezt csinálta Hamu. Fékezgetett és szivatta a többieket. Alonsót is, de ő résen volt, viszont simán felidegesíthette annyira ez a kis játszadozás, hogy utána a falnak ment. :(((
Végül is az lenne az igazi verseny, ha mindenki teljesen egyforma autóval, egyforma beállításokkal versenyezne :D Bár a szponzorok ebben aligha látnának annyi fantáziát. :(
Jó ez a sorrend, Hamuka csak 4.
Szóval, a történtek után nyitott könyv lehet a két csapat autói közötti beállítások, különben nem lennének olyan szorosak az időeredmények.
Hát Stepney szerint folyamatosan tudtak még a benzinmennyiségről is... Szóval annyira nem hülye gondolatok ezek!
Már olyan hülye gondolatok cikáznak az agyamban, hogy az első szabadedzés beállítási adatait felhasználja a Meki.
Nem értem, hogy a második edzés miért jobb a Mekinél.
További ajánlott fórumok: