Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ezt azok olvassák el, akik már látták reggel a versenyt: [link]
Úgy látszik az FIA mindent megtesz, hogy az utolsó pillanatig izgalmas legyen a pontverseny.
Ez most igazi verseny, szerintem téli futamok is lehetnek ezek után...
Kissé amortizálódnak az autók. Itt-ott leesik a fele karosszéria, kis piruettek, hihetetlen történetek.
Kinek szurkoljak?
Alosnso autóját látom füstölni? Ez rendesen szétaprózódott...
Potyognak kifelé a versenyzők. Ezt ne hagyjátok ki!
Eső
Köd
Idegbaj...
Ennek mi lesz a vége???
sinus!
Hol vagy??Érdekelne a summázatod a mai napról!!!
Alonso megy a Ferrarihoz, mert Montezemolo kitalálta mondjuk, aztán a spanyol jól megveri Räikkönent, ezért Luca megharagszik a finnre és el akarja küldeni. Eközben a szomszéd boxban Hamilton összeveszik Ron Dennissel, mert az újdonsült csapattárs nem az a meghunyászkodó fajta, ezért Lewis ki akar bújni a szerződéséből és épp jól jön neki Räikkönen távozása a Ferraritól, mert Luca így kiveti rá a hálóját és 2009-ben ismét összeáll a Fernando Alonso-Lewis Hamilton álomcsapat. És mikor ezt a tervet megtudja Alonso, egyből idegösszeomlást kap és rájön, hogy neki Briatore mellett volt a legjobb helye és kár volt onnan eljönni.
Ja és persze eközben Felipe Massa világbajnok lesz a Toyotával.
Ezt egy másik fórumról ollóztam ki,persze poén,de nekem nagyon tetszik!
Alonso: Szándékos volt. Szándékosan tetted.
Massa: Menj innen, menj ..... Nyertél, és színészkedsz. Ostoba.
Alonso: Nem tudtad megcsinálni.
Massa: Tanulnod kell.
Alonso: Inkább neked kell tanulnod. Még három kör és ötödik lettél volna. Gyerünk...jó munkát végeztél.
Massa: Igen, igen. Barcelonában is szándékosan tettem. Tanulj, tanulj.
Ezt olvastátok?Nem mostani,még az európa gp után volt ez köztük. Nekem ez egy gyöngyszem!
Akkor egyedül vagyok,aki kedveli.De könyörgöm,majdnem ugyanazt az utat járta be ő is,mint itt mindenki,csak ő 10 éve a Merci égisze alatt teszi mindezt.A teljesítmény,a munka ugyanolyan mögötte.Ezt nem vitathatjuk el tőle.
Ha már a merci kinevelte,miért rakta volna be egy szar autóba,ha már kiforrott,jó pilóta??Bizonyított is azt hiszem,hisz újoncként vb-t nyerni! Én emelem kalapom előtte!
Kezdem én is így érezni.
Kezdem nagyon nem csípni Hamiltont.
Sajnálom Kimit és Alonsot is.
Elismerem, hogy jó pilóta Hamilton, de valahogy nekem nagyképű és nem szerettem meg. Én először egy "gyengébb" kocsiba tettem volna egy évre, aztán a jók közé, nehogy elszálljon vele nagyon a szekér. Hiszen, ha most vb lesz, mi lesz a kitűzött cél jövőre.
Régebben az tetszett, hogy lehetett látni a F1-ben, hogy egy pilóta a jó munkájának köszönhetően érdemelte ki, hogy jobb kocsiba ülljön.
Ráadásul, Hamilton 6 vagy 10 éves kora óta erre van nevelve, így mindenképp előnyben van. Míg Kimi és Alonsó saját erejükből kapaszkodtak fel idáig.
Számomra pedig az ő teljesítményük a tiszteletreméltó.
Jó,hagyjuk,mi lett volna,HA,de azért Hamit akkor is megvédem,mert nem volt görény egyáltalán!Sőt,sokadszor aztán végképp nem!
Nézem az ismétlést,család elment focizni,reggel csipás szemmel nem is volt olyan jó! :))))
Én vitatkoznék,ha nem bánjátok.Sztem Hami nem hibázott.Az Vettel hibája,rutintalansága volt egyértelműen.És szerintetek ha aloka van abban a helyzetben,akkor mit csinál??Ő szemrebbenés nélkül rakna ki bárkit,mert ilyen!
Nem vagyok Hami-szurkoló,de most meg kell védenem őt.És örülök,illetve örülnék,ha ő lenne a vb! (persze most,hogy Kimi esélyei az intermed. gumikkal együtt elszálltak)
Bármibe lefogadom,hogy alo nem megy szabira!Ezt teljesen kizártnak tartom!
Az én tippem a Renault!
De, tök komolyan gondolom :DDD Azért megy szabadságra, mert Meki alkalmazásban marad (ergo fizetik), de nem akarják őt versenyeztetni.
Az a kérdés, JT pozíciója mennyire erős a Ferkánál, mert massa csak vele együtt repülhet. De egyáltalán nem biztos, hogy fog is.
Ezt azért te sem gondolod,hogy így lesz?Alo miért menne szabadságra?áh,ez kb. annyira igaz,mint hogy jövőre Sutil lesz a Ferrari pilótája.
És hát Felipe jövőre a Toyota-nál örülhet szegény,ha az időmérőn a Q2-be bejut....