Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
És mi a jutalmam?
Haragszol még rám??
A Ferrari pilótája, Felipe Massa szerint csak egyetlen olyan pilóta van a mezőnyben, aki ebben a szezonban eddig minden alkalommal megúszta a büntetést, mégpedig Lewis Hamilton. A brazil úgy véli, van valaki, aki mindenkinél jobban akarja, hogy a brit nyerjen idén világbajnoki címet.
Van benne valami.
Gratulálok!
Tiéd volt a 2000. hozzászólás.:))
Kis pösze,gombszemű Felipe-m most beszél az ismétlésnél! Kimi nagyon laza volt,tetszett amit mondott!!
A Hungaroring elnöke,tehát vmit csak tud! Persze nyílván más kvalitások miatt lett kinevezve,de ő mindent tud egy forma 1-es autóról,amit tudni kell.
hát kinek a pap ,kinek a papné....
A Palik szaktudása egy nagy nulla. Bohóc az az ember.
Meg arra emlékszel,mikor még az ősidőkben a Frank Tamással közvetitett?Igaz,F.T. azóta sokra vitte,de akkor sírni tudtam volna egy-egy közvetítésükön.Na,ilyenkor kapcsoltunk a német rtl-re...
ez igaz,a Dávid Sándor egy nagy tudású szakember csak az a baj vele hogy regén amikor vezetett közvetítést általában két körrel mindeig le volt maradva...amikor meg történt valami csak jóval később kapcsolt...
Gyuszika sem egy utolsó tudással bír,csak ő már a poénokból olyan lett,mint Bajor a Heti Hetes-ben,az ügyeletes hülyegyerek.Pedig azért tud ő,igyekszik,de nem egy Palik,az biztos!
Akit még utálok,az a Dávid Sándor. Főleg,mert a múltkor kijelentette,hogy nála az igazán,csúcs,a minden aloka...
érdekes mert sokan utálják ,de szerintem a hozzáértése és a humora kétségtelen,ha a gyuszi közvetít akkor csak úgy bele-belenézek ,de ha Laci van akkor biztos hogy nézem
Ugye,hogy jó fej?Néha bakizik,de a humora és a szakértelme vitathatatlan!
csak akkor nézk forma-1-et amikor a Palik közvetit ...nagy arc...szét röhögjük magunkat
Muszáj megnéznem az ismétlést!
Hát a Wéber egy csúcs okos,abszolút hozzáértő pali!De magáról az autókról,szabályokról,egyebekről Paliknál többet kevesen tudnak.Sztem meg olyan kedvesen szivatja gyulát,aranyosak,na! :))
Ja és nem szórakoztat senkinek a szivatása. Én ilyen vagyok. :)
Engem felüdít, ha néhanap a Wéber közvetíti. Korrekt, normális. Nem hiányzik a nagyhangú gyulázó. Akkora ökörségeket bír mondani, legutóbb ez a törött felni pl???
Csak szivatja Gyulát,én vhogy nagyon bírom!Már anno mikor a közszolgálati tv-ben a Héderrel csinálta ugyanezt,akkor is csíptem! Most gondolj el egy olyan közvetítést,hogy csak a száraz tényekről beszélnek?Ki a fenét érdekelne akkor?
Jesszus! Akkor nagyon eltér az ízlésünk. Falra mászok a folyamatos gyulázástól.
Imádom Palikot! Olyan humora van,hogy szétröhögöm a fejem egy futam alatt!
Mondjuk hozzáteszem,egyáltalán nem érdekel,hogy a czolner kinek szurkol,a hozzáértése amúgy is hagy kívánnivalót maga után.Palik egy jó arc!
Nézd,nekem is Felipe a minden,de imádom Kimit és nála is ordítok mint a sakál.Sőt,én már Haminak is szívből szurkolok! Nem egy versenyzőre koncentrálok én sem,Gyula sem.
Hát nem tudom,de ezzel nem tudtál meggyőzni.Minden egyes mondatával a Kimit isteníti,az Alot pedig csak megemlíti,ha egyáltalán megemlíti
Nem,Czolner már többször elmondta,hogy számára alo az igazi versenyző!És egy forma1-es vasárnapi magazinban anno meg is mutatta,hogy igen,ott van alo képe a tárcájában!!!
1. Hami 2. Kimi 3. Massa 4. Alonso 5. DC 6. Ralf 7. Webber 8. Heidfeld 9. Kubica 10. Button
Kimi, egyértelmű. Egyszer Palik viccből benyögött valami olyat, hogy ALonso képét tartja a pénztárc ájában, de ez csak baromkodás volt.
ezt nem hiszem,metr amikor 2. időmérő körben amikor A Massa átvette a veztést Kimitől majdnem sirvafakadt...
amokor Kimi vezet mindig ordít a többinél meg csak hallgat nagyokat.
Minden egyes mondatából kijőn a Kimi imádat
További ajánlott fórumok: