Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tudtam megnézni az időmérőt!:-((((((((((((
Mi lett a sorrend?
Én is ebben bízok. Nem tudni milyen stratégia lesz a csapatoknál.
Go Kimi, Go Felipe.
Hamilton világbajnok lehet, ha:
- Alonso és Räikkönen előtt végez, tekintet nélkül az ő eredményeikre
- Másodikként végez, és Alonso nem nyer (Räikkönen eredménye mindegy)
- Harmadikként végez, és Alonso nem lesz első vagy második (Räikkönen eredménye mindegy)
- Negyedikként végez és Alonso nem végez a harmadik helynél magasabban (Räikkönen eredménye mindegy)
- Ötödikként végez és Alonso nem végez a negyedik helynél magasabban (Räikkönen eredménye mindegy)
- Hatodikként végez és Alonso nem végez az ötödik helynél magasabban (Räikkönen eredménye mindegy)
- Hetedikként végez és Alonso nem végez a hatodik helynél magasabban (Räikkönen eredménye mindegy)
- Nyolcadikként végez és Alonso a hetedik, Räikkönen pedig a harmadik helynél nem teljesít jobban
- Nem szerez pontot, de Alonso csak a nyolcadik lesz, Räikkönen pedig nem végez előbb a harmadik helynél.
Ha Hamilton Sanghajban megszerzi a világbajnoki címet jó néhány tekintetben beírja magát a sport nagykönyvébe is. Ő lesz a Forma-1 első újonc világbajnoka. A legfiatalabb világbajnok címét is elhódítja, épp csapattársától, Fernando Alonsótól, aki 24 éves és 58 napos volt amikor megszerezte az első bajnoki diadalát, míg Hamilton csak 22 éves és 119 napos lesz most vasárnap.
Jó szurkolást, én hétvégén nem leszek. Helyettem is! Sziasztok!
Sziasztok!
Nagy élvezettel olvastam amit eddig írtatok ma.:)
Lehet, hogy valaki neheztel majd rám, de Alonso nem az a pilóta akit gyűlölni kell. Tud valamit, és kész.
Kubica büntijét furcsának tartotta ő is. Ide idézem ami ezzel kapcsolatben nyilatkozott:
"Ha ezért büntetést érdemelek, akkor az idén már számos büntetést ki kellett volna osztani. Nem én akarom eldönteni a bajnoki cím sorsát, de már bocsánat, azt senki sem várhatja el tőlem, hogy húsz körön keresztül Lewis mögött haladjak, mert ő a bajnoki címért harcol."
Sziasztok!
Mikor kezdődik holnap reggel az időmérő?
Tudja valaki?
Miért, azt értettétek, amikor jó páran kicsúsztak, és csak Hamikát rakták vissza a pályára daruval? És folytathatta a versenyt...
Arról nem beszélve, amit valaki írt nemrég, hogy 12 évesen szerződést kötött vele RD: hát könyörgök, valahogy odajutott elé már akkor is. Miért nem köt szerződést az én fiammal pl? :))) Ő is lenne olyan ügyes, de nyilván sose lesz rá pénzünk, hogy akár csak gokartozzon rendesen. :(
Ó, köszi, már rémlik.
Nos, én nem értem, őt akkor miért. Erre varrjunk gombot.