Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Mint ahogy az összes többi sport is. És sajnos az egész élet.
De ha minden igaz,megy vissza a röncihez!Tehát akár aktuális is lehetne! :)))
Én nem szeretem a For-1-et, mert ez az egész csak a pénzről és a hírnévről szól. Nekem mindegy,hogy ki nyer, csak őnekik nem mindegy, mert hát a hívnév és a többi velejáró egyéb dolog.
Na igen, ha egyszer egy aláírás elévül...
Nem,ő ad egy Felipe-set,csak én még fizessek,mert az övé idei,az enyém meg ugye két éves...
Tudom,vannak dolgaim 31 évesen!Hja kérem, a szerelem! :)))))
Tehát az ajánlatnak az volt a lényege, hogy elfogadja a dediált Alo képet, ha még Te fizetsz érte? :))
A betonfal mint látványelem jutott csak eszembe!!Semmi kárt azért nem tennék a srácban!
Ezt el kell mesélnem,már tegnap akartam,de szita agyam van...
Na,szóval van egy két évvel ezelőtti,még röncis dedikált alo képem.Ezt szerettem volna pízért eladni,vagy Felipe-sre cserélni.Kaptam is ajánlatot,de olyat! Hogy még fizessek rá 10e ft-ot,mert hogy már "régi". Egyes emberek hol élnek?A Marson??? Akkor két éve szereztem Felipe-től is egy firkálmányt a foci után egy ferraris topomra,de azt költözéskor elhagytam,vagy mitttudom én.Most azért hiányzik!
jó, hogy helyesbítettél, mert ilyet nem nem szabad kívánni:)
...egy ártalmatlan kicsúszás is megoldaná a problémát:D
go kimi!
Remélem, hogy így lesz. Nem szeretném, ha Hami lenne a vb. Nagyon nem szeretném.
Semmi baj! Hadd örüljön Hamika az első helyének,egészen ma este 7-ig(már magyar idő szerint!).Akkor Kimike úgy is átveszi ezt a szép poziciót tőle!!
Én még mindig le vagyok ragadva a tegnap esti híradónál, és a félretájékoztatásnál. Pedig hogy örültem. :))
Azért hogy lejjebb adtam a betonfalból,ugye???
Hát van énnekem azé' szívem! :))))
De tudod mit? Ne is essen ki,érjen be mondjuk az előkelő 10. helyen,nekem az is elég!
Most komolyan! Nem akarom én még a kórházba sem juttatni! Én ilyen szélsőséges ember vagyok,vagy nagyon szeretek,vagy nagyon utálok.Köztes állapot nincsen!
Nem a halálát kívánom én!Azért ilyen szemét nem vagyok!Csak egy kicsit vegyen vissza az arcából.Ha csak szimplán kiesik vasárnap,nekem az is tökéletes lesz!
Nem kell szeretni mindenkit, aki azt mondja, hogy mindenkit szeret, az nem mond igazat. Na de hogy betonfalban látni...
Nézd,sztem tök mindegy,hogy ki kit szeret,kinek mi a véleménye a másik ideáljáról,stb.Engem sem érdekelne,ha vki Felipe döngölné itt a sárga földbe.Attól én még imádom,nem kell,hogy egy véleményen legyünk.Ettől szép a sport,hogy mindenki megtalálja a rajongása tárgyát.Illetve személyét! :))))
Dehogy olvasok, nem akarok még jobban elszomorodni. :(((
Már egyszer asszem kifejtettem.Nagyon sokan utálnak úgy embereket,hogy nem ismerik.Elég az,amit az ember lát,hall vele kapcsolatban.
Ja,és a Ferrari fórumán "nevelkedtem". Egyszer olvassatok bele! Ott ennél 1000x durvább vélemények vannak róla!
Igen, ezt már én is próbáltam kérdezni...
Hogy tudsz ennyire utálni valakit, akit nem ismersz?
Nekem oszt mindegy,hogy ki szereti és ki nem,főleg nem a sík hülye Joó véleménye nem mérvadó számomra.Én azért szeretek ilyet olvasni,mert ugye én még a betonfalba csapódva is szívesen látnám csAlokát.
Ez baromság. AZéárt, mert a köcsög Lauda utálja, az még nem azt jelenti, hogy a "Forma 1 világában" ez az általános. Lásd a tegnap idézett nyilatkozatokat, hogy ki kit látna szívesen a dobogón. Többen kedvelik Alonsót, mint Hamiltont. Lauda mindig is utálta, de ő nem mérvadó. Joó is utálja, na és?
Hülye RTL Klub. Na például ezért sem szeretem. Mert olyan naprakész. :))
De azért milyen érdekes,hogy már szinte ember nincs a forma 1 világában,aki ne utálná mr. szemöldököt!Számomra ez egy cseppet elgondolkodtató!
További ajánlott fórumok: