Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Visszaadom neked Gyulát,sinus!
Okítsd egy kicsit a srácot márciusig! :)))
Láttad Felipe hogy kirohant az emelvényről a trófeával? Remélem a brazil közönség is elfogadta, hogy idén nem Ő lett az első.
Látod nem csak nekem volt gyulám, hanem Neked is.:DDD
Én is megnéztem már összesen 3x,de már a 2.-nál sem zavart,hogy gyulám és lacika számolgattak és sírtak hamika miatt.
Ez így volt szép! Most már csak a pilótakeringő részletei érdekelnek!
Újra megnéztem a tegnapi futamot, legalább is a lényegesebb részeket.
Nagy élmény volt. Alázták az egész mezőnyt.
És még azt mondta Kimi: Tudtunk volna még gyorsabban is menni....Őrület!
Még mindíg a hatása alatt vagyok.
"Úgy gondolom, hogy szükségtelen stressz ez mindenki számára" – mondta di Montezemolo a RAI rádiónak adott nyilatkozatában. "A szabályok kimondják, ha ki is zárnak valakit a versenyből, a pontok nem szállnak át másokra."
EZ ITT A LÉNYEG,CSAK TUDJA A JÓ ÖREG LUCA,HOGY MI A SZABÁLY!!! SENKI NEM VESZÉLYEZTETI KIMI CÍMÉT!!!!!!!!!!!!!!
Nyertél. Most akartam bemásolni.
Ez egy pozitív hír!!! :))
A wokingi alakulat illetékesei a Brazil Nagydíjat követően arról tájékoztatták a Nemzetközi Automobil Szövetséget (FIA), hogy benyújtják fellebbezésüket a sportfelügyelők döntése ellen.
A BMW-Sauber és a Williams istállók mindezidáig nem kaptak büntetést, mivel a verseny stewardjai egész egyszerűen nem tudták bizonyítani igazukat. A szabályok szerint az autókban az üzemanyag hőmérséklete legfeljebb 10 celsius fokkal lehet alacsonyabb a levegő hőmérsékletnél.
Noha az SWG (Sport Munkacsoport) véleménye szerint van esély arra, hogy helyt adnak a McLaren-Mercedes fellebbezésének, közel sem biztos, hogy a két gárda esetleges kizárásával Lewis Hamilton örökölhetné a bajnoki címet.
A Nemzetközi Sportkódex 168. cikkelye ugyanis kimondja, hogy a sportfelügyelők jogában áll eldönteni, hogy egy esetleges diszkvalifikálás esetén elérőbb kerülhet-e a többi versenyző.
"A stewardok feladata eldönteni, hogy módosítanak-e a helyezéseken és a díjazásokon, valamint, hogy a sorban következő versenyző előrébb léphet-e."
Igaz!
Csak túl szép, hogy igaz legyen. Ettől félek! De, csakazértis! Hajrá Kimi! :)))
Több optimizmust kérek.:))
Tegnap ilyenkor még fabatkát sem adtak volna KIMI sikeréért.
Tudod, az a bizonyos szalmaszál.
Ha már a pályán nem sikerült...Pont nekik fognak kedvezni az idei botrányok után.
És tegyük hozzá: nagyon korrekt úriember módjára viselte azt, hogy most neki nem sikerült.
Én is remélem, hogy látjuk még sokat mosolyogni, más csapatnál, talán a Briós oldalán. ( Nem áll jól neki a szomorkás tekintet.)
Én éreztem, hogy idén nem lehet az övé úgysem a VB cím, ezért Kiminek szurkoltam :))) Alonso megtette, amit lehet, stabilan ment végig, ennyire volt elég az autója.
Sztem Alonso rendes srác, jó lenne, ha nem kéne tovább szívnia ebben a szemét csapatban, és olyan helyre kerülne jövőre, ahol emberileg jól érzi magát.
Végül is neki már megvan két VB címe, Kimi pedig régebb óta van a F1-ben, mint ő, és eddig olyan peches volt, hogy idén már tényleg megérdemelte. Főleg úgy, hogy ne Hamu legyen, akit ki nem állhatok. SZóval rendben van ez így. :)
Igen.
Te hogy élted meg tegnap? Csak mert Alonsonak szurkolsz.