Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Renault-ról nincs szó benne :DDD
Ő megy a Renaulthoz?:DD
Akkor megy vele Hamika is?
Vannak, akik azt pedzegetik, hogy esetleg mégsem Alonso megy el a Mekitől, hanem Ron. Mit gondoltok?
Ez nagyon jó volt! :))))))
Lehet, egy véralkoholszint-méréssel többre menne Dennis, mint a benzin hőmérsékletének firtatásával ;)))
Én sem tudok betelni az örömükkel. :))
Köszönöm!!
Már a Felipe-fórumot és Kimi illetve a Ferrari fórumát is teleszórtam képekkel,nem tudok betelni velük!! :)))
Igaz, nekem is. Teszek fel olyat is, mert megérdemli!!!
Igen, Trulli egy Monaco-i verseny után. Az interjúra meg sem jelent.
[link]
Ebbe olvassatok bele,csupa jó arc! :))
Majdnem elfelejtettem, hogy ki kivel van.:)))
De komolyan. Azt mondta Kimi " ma nem szambázok, mert fáradt vagyok".
Volt egyszer egy pilóta aki alig állt a lábán a dobogón. Azt hiszem Trulli volt.
Fent van a futam a neten,ha érdekel vkit! Igaz,a díjátadó már nincs ott,de a futam igen,és az a lényeg!!!
Mármint Alonso feküdt le korábban ;)))
Nekem nem.Hiányzik róla Felipe! :((((((((
Ja,a slide!Igen,már lassan egy hete nincs fent.De holnap újat csinálok! :))
Ezt raktam fel képeslapként. Csak kicsibe. Nekem tetszik, bevallom.
Nem olvastam végig a sok-sok fórumhozzászólást, de azért a Hamiltonnak is kijár a gratuláció. Szinte az utolsó helyről jött fel hetediknek, szerintem ez nagyon jó eredmény. Remélem jövőre jobban szerepel. És igenis gratulálok a jó teljesítményéhez!
Vagy éppen a futam előtt keltették fel, mint anno.:)))
Biztos korábban feküdt le előző éjszaka ;)))
A slide már régóta hiányzik?
Kimi-t láthatóan jobban megviselte a verseny, mint Fernando-t.
Nagyon jó a kép! Köszönjük!
Képet vajon lehet ide linkelni?
[link]
Fernando Alonso szerint lejáratná a Forma-1-et, ha a McLaren fellebbezése nyomán az FIA utólag Lewis Hamiltonnak adná Kimi Räikkönen világbajnoki címét. A spanyol szerint csapata saját magát verte meg azzal, hogy nem támogatta őt eléggé. ;)))
Fernando Alonso egy spanyol rádiónak adott interjújában elárulta: annak drukkol, hogy csapata elbukja a Brazil Nagydíj eredménye elleni fellebbezését, és a ferraris Kimi Räikkönen megtarthassa világbajnoki címét.
Mit láttok ti,amit én nem???
Kijavítom,csak írd meg!
Miért,mi lett vele?Én nem látok semmi bajt vele!
Ezt soha nem értettem.Vagy az autó száma vagy a sisak mindig látszik,olyan könnyű beazonosítani.De hát őket már így "szeretjük"!
Kösz, most már csak maradjon a Paliknál.
Egyik nagyobb hülyeséget mondott mint a másik.
Amikor már ki van írva, hogy pl. Tru tankol, még mindíg azt monja Ralf.:DD
Ja,és KIMIÉ A DHL-KUPA IS!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok: