Fogyókúra januártól, ki tart velem? (beszélgetés)
sziasztok! megvan az első hónapom eredménye: -5.4 kg, hát jobb is lehetne, de próbálom pozitívan nézni...
én is szeretem norbit!!!mindig rá tornázok!!!ma sajna nem de hétfön igen!!te tornáztál ma??
Sziasztok.
Nekem is van Rékám,de én nagyon utálom.Nem azért mert kemény hanem mert magától a nő hangjától kiver a VÍZ.Ha ilyen jellegű tornát akarok akkor inkább Alexandrát választom.Ő is nagyon kemény.
Viszont Norbi tornáit imádom.Jó zene jó hangulat és még hatásos is.
nekem is van rékám kemény!!!azért elöször norbizok azt birom
hat eleg kemeny a reka torna de napi 20 perc az nem ojan megeröltetö szerntem meg hatasos is ....
igen van benne sulyzos is külön megmozgat mindent popsi csipő comb kar ennyi
szia a Norbi melyik dvd-re súlyzos is van benne ? én pl:Réka alakreform 1ó30 perc de nagyon gyilkos :)
szia én norbira tornázok van rékám is de nekem az nem jött be
sziasztok en rekara szoktam tornazni es bicajozni bar mostanaban nincs nagy kedvem hozza .de ma raszanom magam sziasztok
nekem nincsenek ilyen tornázós DVD-im! milyen jellegű gyakorlatokat érdemes csinálni? tudtok írni párat?
sziasztok lányok! megint csak beköszönök. egyre idegesebb vagyok, mert szombaton mérlegelés, s félek, hogy elkeseredek majd...:(
ma étteremben ebédeltünk, de sikerült szuper diétás kaját választanom, tartsatok ki!!!!
huha én már régen nem ettem csokit!!!nem igazán szerettem nekem a pizza a gyengém
Én ma zabáltam.:(
Nem is azzal van a baj,hogy sokat,hanem,hogy mit és mikor.
Ebédre nem ettem sokat,csak két evőkanál rizst és 1 fasírtgombócot.De vacsira egy szelet kenyeret ettem szalámival és fél tábla csokikát is beettem.:(
De nem baj!Mert 1 héten egyszer ezt megengedem magamnak!:P
Sovány vigasz.:(
én 20percet szoktam norbira tornázni!!!holnap megint tornázok!!ma kimaradt
lehet, hogy igazad van! Napi 10-15 perc biztos belefér. Miket célszerű ennyi idő alatt tornázni?
értem én sem használok semmit de nem is fogok
Még egyiket sem.
Egyenlőre megy minden segédeszköz nélkül.
Addig nem akarok szedni semmit amíg nem muszáj.
Amúgy én a 2500 ft rendeltem meg.
értem pedig egy kicsi torna mondjuk 15 perc elég is lenne
Nagyon jó, gratulálok :))) És különben is a lényeg, hogy Neked és a párodnak tetszen, a mérleg meg elmehet a... :D
sziasztok ,tegnap meg csináltam a Réka alakreform tonát 120 perces nagyon jó csak hosszú meg is van a hatása ez is nagyon jó egész más izmokat mozgat meg mint a futás vagy biciklizés van is izom lázam rendesen ma is ez van a tervben .eddig csak 3 kg-ot fogytam a mérleg szerint de az alakom jan 3-ota teljesen más lötyög a nadrág rajtam .mell:derék .comb ..cm-ben sok lement már nem is érdekel a mérleg mit mutat elégedett vagyok (a pátomnak nagyon be jön:)
sajnos, nem igazán találok időt a tornára. Napközben munka, délután gyerekek. mire elalszanak, hulla fáradt vagyok.
Van kapszula is.Kétfélét találtam.Az egyik 11 ezer a másik 2500/hó.
értem miért nem tornázol nincsen idöd??
Hát, a torna nem szokott összejönni, de ma nagyon figyeltem a kalóriákat.
arrol hallottam én is nem szájspray??
Akkor te sem bővelkedsz kajával.
Rendeltem egy hoodia nevű bogyót ami állítólag étvágycsökkentő,de nem mertem még beszedni.
De ha megáll a fogyásom vagy az akaraterőm meggyengül akkor lehet kipróbálom.
szia!!!én ebédre ettem lencselevest,majd egész nap hamlettet rágcsáltam,vacsi parizer hagymával csak ugy naturon meg joghurt ennyi!!
Ma reggel 1 szelet kenyeret szalámival,ebédre meg egy tányér daragaluska levest.
5 perce pedig benyomtam egy almát.
Te mit ettél?
köszike bátoritsuk egymást!!!ma mit ettél??
További ajánlott fórumok: