Fogyókúra "ész nélkül" (beszélgetés)
Natúr joghurt...és...hát...amilyen kedvem van :D
borsos pirospaprikás
chilis
fokhagymás
bazsalikomos
kapros(ez a kedvencem)
currys
stb
Hm,jénaiba főtt cukkini,közé sült csirkemell sonka(mikróban),hagyma,fűszeres joghurt :D
Ez most jutott eszembe,de megcsinálom!
A férjemet kirázza a hideg ezektől a "receptektől" :D
Örülök! Sikerülni fog!
Nekem pont ma van, hogy 7 hete csinálom és 11,7 kiló ment le eddig! Még 10,8 kiló van hátra, mert szeretnék 6-ossal kezdődő súlyt, amire 11 éve nem volt példa nálam!
91,5 kiló-ról kezdtem márciusban és most vagyok 79,8 kiló.
Na a lényeg, hogy sok erőt kívánok! Biztos menni fog, ha rátalálsz arra, hogy számodra mi a jó, mert nem vagyunk egyformák!
Hm,krumplit szoktam héjában megfőzni,felkarikázom jénaiba,teszek rá főtt tojást karikázva,közé póréhagymát,és fűszeres joghurttal meglocsolom.
Sütőben összesütöm.
Ki szoktam számolni,hogy az egész hány kalória,és annyi részre osztom,hogy beleférjen a napi keretbe.
Igazából én se tudom olyan nagyon diétás recepteket,csak összeszedek a boltból dolgokat,és néha összekavarok ezt-azt :D
800 Kcal? Tönkre fogod tenni magad, de te tudod.
Szerintem életmódváltás kell. Nincs olyan csodamódszer, ami mindenkinek beválik. Egyszerűen el kell kezdeni odafigyelni a saját testünk jelzéseire, szépen lassan kitapasztalni, nekük mi válik be. Így szinte semmiről sem kell lemondani, de a minőségre és mennyiségre nagyon oda kell figyelni.
Szia!
Belefogtam a naplóba, meglátjuk - mindenre ezt mondom.
Koplalásról szó sincs, ésszel ádgondolt, hosszú távon is folytatható kúrára gondoltam, ami segít egészségesebben élni, és emelett fogyaszt is.
Állóképesség nálam sincs. Én konkrétan UTÁLOK mozogni, és ez mindig is így volt.
Minde jót neked is!
Én sok gyümölcsöt,zöldséget,natúr joghurtot,sovány túrót,csirkemellet eszek.
Szoktam néha krumplis dolgokat is,főtt tojással,joghurttal,de abból csak keveset eszem.
Ami nagyon bejött,körözött kétszersülttel :D
Ja,savanyúkáposzta rágcsálnivalónak!
Sziasztok!
Én januárban közepén kezdtem 8
Kezdjük talán a bevásárlólistával: mit vegyek, hogy csinos legyek? Örömmel venném a segítségeteket ebben. Előrejelezném, hogy nincs a közelünkben Norbibolt, sem biobolt. Hacsak a helyi piacon, a Pirinéni kerti árudáját nem tekintem annak, de megmondom őszintén, hogy nagyon pletykás, így ha nem muszáj, nem veszek nála még egy szem szilvát sem, mert pár napon belül azt hallom vissza, hogy székrekedésem van, ezért hajtósgyümölcsöt vettem nála a minap.
Egy kicsi bolt van a közelben, oda járok, abból hízok. De szerintem lehetne ezt másképp is. Remélem segítségre lelek eme helyen! :o)
További ajánlott fórumok:
- Létezik fogyókúra sanyargatás nélkül, van megoldás azoknak, akik nem szeretik a zöldségeket?
- Beszélgessünk a fogyókúráról kötöttségek és megkötések nélkül!
- Hogyan fogyjak le fogyókúrák és kondigép nélkül? Hogy kevesebbet egyek, nem sikerült.
- Fogyókúra evéssel, éhezés nélkül
- Fogyókúra után, jojó nélkül!
- Fogyókúra súlymérés nélkül! Működhet?