Fogyókúra evéssel, éhezés nélkül (beszélgetés)
Olvasgass mást.
A túlsúlyos emberek kb. 10 %-a az, aki betegség, gyógyszer, terápia miatt szedi fel a plusz kilókat.
A többség egyszerűen nincs tisztában azzal, hogy sokat eszik.
Így igaz.
Kevesebb kaja, több mozgás.
Többet használunk fel, mint amennyit beviszünk.
Csodaszer nincs.
alapvetően semmi csoda nins, minuszos kaloriadeficit, ah szeretsz enni, meg kell találni a saját mozgásfprmád. ha utálsz mozogni, kezd el sétálni . ha emelkedőt is teszel bele, meglepően hatékony.
sokszor lelki gát van, hogy hatékony legyél, érdemes segitséget kérni.
a személyi edző se hülyeség, vagy csatlakozni egy csapathoz.
éhezni alapvetően nem érdemes.
de akárki akármit mond, ha negativ a kaloriabeviteled, akkor fogyni fogsz. akor is ha beteg vagy, akkor is ha irs, bármi. Viszont ezeknél azért kell extra mód figyelni akajára, mert nayon könnyen nyomelem, vitamin, vagy tápanyaghiányt tudnak maguknak csinálni. szóval diatetikus se hülyeség.
A nagy fogyástitok holnap este a tények pluszban.🤣
Rubint Réka Norbival teríti majd az okosságot. Én meghallgatom. Erről jutott eszembe, el van nekem mentve Norbi tréning, valamikor nagyon jót tornáztam rá. Holnap elő is kotrom, bár a napokban is mentettem el másoktól edzetleneknek való zsírégető videókat. Nem rakom ide, de ha valaki kéri, szívesen.
Én is így találtam ide,,gondoltam olvasgatok.
Láss csodát,,bevált,,persze azért utána olvastam máshol is:))
Igen tényleg,, nekem sem ment már az egyél kevesebbet.
Hú, évekbe telne. :)
Tényleg rengeteg van, de sokan azzal intézik el egyél kevesebbet, mozogjál többet. Ha ez csak ennyi lenne, nem lenne ennyi elhízott ember. Plusz, nem fordulna egyre több kétségbeesett elhízott ember obezitológushoz.
Mozgás,,minél kevesebb szénhidrát,,folyadék,rostok.
Sok ilyen fórum van az oldalon,,olvasgasd át.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!