Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyókúra evéssel, éhezés nélkül fórum

Fogyókúra evéssel, éhezés nélkül (beszélgetés)

márc. 21. 09:03
Megyek alakformáló edzést tartani a kertbe. Ásom a dinnye helyét.😉
16. asztanaviszta (válaszként erre: 9. - 55Judit)
márc. 20. 17:31
Nagyon hatásos nem lehetett, ha évek óta túlsúlyod van.
15. asztanaviszta (válaszként erre: 6. - 55Judit)
márc. 20. 17:29

Olvasgass mást.

A túlsúlyos emberek kb. 10 %-a az, aki betegség, gyógyszer, terápia miatt szedi fel a plusz kilókat.

A többség egyszerűen nincs tisztában azzal, hogy sokat eszik.

14. asztanaviszta (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
márc. 20. 17:28

Így igaz.

Kevesebb kaja, több mozgás.

Többet használunk fel, mint amennyit beviszünk.

Csodaszer nincs.

13. plavalaguna (válaszként erre: 1. - Tímea9)
márc. 20. 17:25

alapvetően semmi csoda nins, minuszos kaloriadeficit, ah szeretsz enni, meg kell találni a saját mozgásfprmád. ha utálsz mozogni, kezd el sétálni . ha emelkedőt is teszel bele, meglepően hatékony.

sokszor lelki gát van, hogy hatékony legyél, érdemes segitséget kérni.

a személyi edző se hülyeség, vagy csatlakozni egy csapathoz.

éhezni alapvetően nem érdemes.

de akárki akármit mond, ha negativ a kaloriabeviteled, akkor fogyni fogsz. akor is ha beteg vagy, akkor is ha irs, bármi. Viszont ezeknél azért kell extra mód figyelni akajára, mert nayon könnyen nyomelem, vitamin, vagy tápanyaghiányt tudnak maguknak csinálni. szóval diatetikus se hülyeség.

márc. 19. 21:36
Több mozgás, kevesebb evés de azért ésszel.
11. Violet18 (válaszként erre: 1. - Tímea9)
márc. 19. 20:24
Megfelelő diéta azaz életmódváltassal, zsírégeto és mozgás....
márc. 19. 20:19
Én ha tehetem naponta sétálok egyet.
márc. 19. 20:00

A nagy fogyástitok holnap este a tények pluszban.🤣

Rubint Réka Norbival teríti majd az okosságot. Én meghallgatom. Erről jutott eszembe, el van nekem mentve Norbi tréning, valamikor nagyon jót tornáztam rá. Holnap elő is kotrom, bár a napokban is mentettem el másoktól edzetleneknek való zsírégető videókat. Nem rakom ide, de ha valaki kéri, szívesen.

8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Libikóka)
márc. 19. 19:51
Elhiszem. Nekem se ment csettintésre. Sokat olvastam én is. Kemény dolog ez, ha az ember egyébként egészséges akkor is. Ahogy öregszünk, egyre nehezebb. Annyi minden befolyásolja a külömböző anyagcserénket, el se tudjuk magunktól képzelni.
7. libikóka (válaszként erre: 5. - 55Judit)
márc. 19. 19:48

Én is így találtam ide,,gondoltam olvasgatok.

Láss csodát,,bevált,,persze azért utána olvastam máshol is:))

Igen tényleg,, nekem sem ment már az egyél kevesebbet.

márc. 19. 19:46
Mostanában olvastam hogy a kövér embereknek minimum a fele betegség, vagy gyógyszerek mellékhatásai miatt túlsúlyos. Ők ha megfeszülnek se fogynak le attól hogy kevesebbet esznek, többet mozognak, maximum még több bajuk lesz. Sokaknak szakember segítésére van szüksége. lehet, nekem is könnyebb lenne ha valaki irányítana.
5. 55Judit (válaszként erre: 2. - Libikóka)
márc. 19. 19:42

Hú, évekbe telne. :)

Tényleg rengeteg van, de sokan azzal intézik el egyél kevesebbet, mozogjál többet. Ha ez csak ennyi lenne, nem lenne ennyi elhízott ember. Plusz, nem fordulna egyre több kétségbeesett elhízott ember obezitológushoz.

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Tímea9)
márc. 19. 19:39
Nekem megvan hogy lehet, de rettentő lassan megy. Ez neked biztos nem felelne meg mert nem fogyókókúra. Azt már sokszor csináltam éveken keresztül, eredményeképpen 20 kilóval lettem nehezebb. Most fogyok, nagyon lassan. Azt kell megoldani hogy kisebb legyen az étvágy. Azt meg úgy lehet, hogy nem eszel üres kalóriákat, mert olyan ételtől csak egyre éhesebb vagy mert azt gondolod jóllaktál, de a szervezeted éhezik. Én azt tapasztalom, ha rendesen el vagyok látva minden vitaminnal, ásványianyaggal, emzimekkel, ha rendben a bélflórám, nem hagyom ugrálni a vércukorszintemet, akkor sínen vagyok. Na ez van most. nagyon-nagyon lassan, de fogyok.
3. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Tímea9)
márc. 19. 19:34
Kalóriadeficit, sport.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Tímea9)
márc. 19. 19:31

Mozgás,,minél kevesebb szénhidrát,,folyadék,rostok.

Sok ilyen fórum van az oldalon,,olvasgasd át.

márc. 19. 19:27
Hogyan lehet hatásosan leadni a kilokat éhezés nélkül?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook