Fogyjunk több mint 20kg-ot életmódváltással egymást támogatva! (beszélgetés)
Látom a kisfiad fél évvel fiatalabb az én kicsimtől. Én már 6 éve lesz júliusban, hogy letettem. Sokszor leakartam tenni, de akkor tényleg meg volt az elhatározás, sikerült is. A diétával is így voltam. Volt, hogy elkezdem csak úgy, de mikor a fejembe véstem, hogy csini akarok lenni, mindig sikerült. Most is fog, biztos vagyok benne.
Egyébként én úgy tudom, azok a nők akik diétáznak /nem mint állat/, sokkal könnyeben esnek teherbe, mert nem halmoznak fel annyi mérget a szervezetükbe. :PD
Az a lényeg, hogy tudsz kitartó lenni:)
Ez fontos:)
Hidd el sokat számít, hogy nem tömöd már magad édességgel:) NÉzd a jó oldalát, igaz hogy maradtak a kilók, de legalább már nem gyarapodnak:)
Előbb-utóbb megindul lefelé:)
Gratulálok a cigilerakáshoz is!!
Én is dohányoztam, sőt....szerettem cigizni és még ma is szeretnék:):)
De amint megtudtam, hogy terhes vagyok, egyből letettem a cigit...ennek már több mint 2 éve:)
Nem mondom, amióta megszületett a fiam, egy-két szál előfordult "bulikban"(amilyen sűrűn járok:D:D)
De nem szoknék vissza semmi pénzért...nem is tudnék csak úgy rágyújtani itthon napközbe mondjuk.
Az más, ha leülünk ismerősökkel és megiszunk pár pohár piát, akkor megy 1-2 szál, de nem költenék már cigire:)
Főleg, hogy ugye most babát tervezünk, tehát semmiképpen nem szoknék vissza:)
Nálam is nagy gond a yo-yo effektus. De azért azt, amit most elértem/kg-ban/már nem is túlzás, hanem borzasztó. A babavárással 11 kg-ot híztam, amiből 8 le is ment a szülés után. Csak ám, a kicsi tündérkém amíg alukált, addig én ettem. Csokit táblástól, csokis kekszet, nápolyit, mikor mit vettem előtte. Napi 1-1 csomag/tábla lelki ismeret furdalás nélkül lecsúszott. Csak az a baj, hogy attól, hogy már nem tömöm magam édességgel, a kilók maradtak. :S
Viszont én ha belekezdet egy diétába kitartó vagyok. Ezért tudtam lerakni a cigarettát is pikk-pakk anno.
Szép jó reggelt mindenkinek!!:)
Teljesen egyetértek jujiabfal:)
Bár nálam is vannak gondok a kitartással, de én soha nem akartam gyorsan fogyni és nem is fogytam gyorsan:D:D
Majdnem egy évig bírtam, addig kitartó voltam, csak aztán egy barátom augusztusban meghalt motorbalesetben és ott akkor leszartam mindent és hetekig nem is foglalkoztam semmivel. Igaz nem is nagyon ettem, akkor még fogytam is, de aztán jött egy időszak, hogy dupla annyit ettem mint előtte és nem volt kedvem még kimozdulni sem a lakásból.
Ma ott rontottam el...és most hó elején jutottam el odáig, hogy nem mehet így tovább...sikerült is visszahíznom jó pár kilót a saját hülyeségem miatt, pedig ha nem vagyok ilyen hülye akkor már rég 69 kg lennék, vagy még kevesebb...
De ez van:)
Nem adom fel:) Remélem még idén elérem a 69-et:) Mondjuk mi közben babát tervezünk, szóval ha kiderül, hogy terhes vagyok, akkor már nem lesz cél az említett kiló, viszont a kajálásra figyelni fogok és mozogni is ugyanúgy fogok:)
Akkor már az lesz a cél, hogy nem hízzak 20-32 kilót, csak 10-et mondjuk:) A kisfiammal is annyit híztam, csak akkor mondjuk 95 kilóval kezdtem a terhességet:S:S
Most nem szeretnék még a 100 közelébe sem menni! Nem hogy fölé:S:S
Na má megint kisregényt írtam:D:D Persze a naplómba nem tudok regényeket írni:D:D
Szia!
Eddig olvastam a beírásaidat még csak el. Megnéztem a naplódat is, amit tavaly félbehagytál.
Jó szándékkal írom:
Lefogyni, s vissza nem hízni 2 hónap alatt ekkora tömeget nem lehet!!!! Visszajön újra!!! Nálad, s a hasonló gyorsan fogyni akaróknál nagyon sok problémát látok:
1. A kitartás hiánya!!
2. Nem a "fejedben" döntöttél!!!
3. Nem néztél utána, mekkora stressz a szervezetednek a gyors fogyás!!
Merem ezt leírni -20 kg után s 1 év alatt!!
Tudom, hogy soha többet nem akarok visszahízni!!! Nem akarok bálna lenni!!!
Tudatosan eszem, nem csábulok már el. Meg tudom állni, hogy nem eszik a legfinomabb sütimből, kajámból!!!
Minden nap, s nem fellengzősség 60 PERCET BICAJOZOM!!! S őár napja próbálok gyors gyaloglást és futást is. Na ez rohadt nehéz, mert még mindig van 20 kiló feleslegem. Ja, s mellette már térdporckopásom, ami szintén a kövérségtől alakult ki.
Tehát vigyázz, mert gyorsan lefogyni veszélyes!! Ez csak olyan kivételeseknek sikerült, mint " pacalpörkölt"!! Keress rá, s olvass bele az írásaiba!
Meg nézz fogyis naplókat! Pl.: cukornádkisasszony, missmonroe.
Bocs, ha oktattam, de segíteni akartam.
Tegnap délután elment a net és már csak este jött vissza, bocs!
Hát olyan 70-75 kg lenne az amit már jó lenne elérni. De a 84 a fő célom most! A párom annyi és szeretném, ha utána velem diétázna. :D
Sziasztok! Jó kis csapat kezd alakulni. Én idén -30 kg-tól szeretnék magszabadulni, amiből január óta 10 sikerült. Nem roham tempót választottam, mert az eddig mindíg visszajött. Most megcsináltam a 90 napos diétát, heti 2x zumbázom, és lehetőség szerint 1x úszom.
A zumba nekem nagyon bejött, bár 2 hétig összekeveredtek a lábaim, és csak nevettem magamon, de már egész jó belejöttem.
A fürdőruhában mutatkozás nem zavar, akinek nem tetszek, ne nézegessen. Utána szaunázni is megyek, de onnan sem szoktak kinézni :-)
Most kicsit szöüneteltetem a 90 napost, de húsvét után újra kezdem, és onnantól csatlakozom hozzátok!
a Zumba nagyon jó, én imádom!!! :o))
Nekem egy aquafitness és egy zumba fér bele esténként gyerek mellett -ezt kihisztiztem a férjemnél, úgyis elkezdte mondani, hogy fogyhatnék, akkor legalább ennyivel segítsen ;)
Meg van itt a cégnél konditerem, oda még legalább egyszer felmegyek ebédszünetben bicajozni meg ellipszistrénerezni egy félórát... a terv heti 2 lenne, de ezt a tervet csak múlt hét óta kezdtem végrehajtani, és múlt héten csak egyszer sikerült feljutni... namajdmost :P
Viszont most megyek, mert lassan indulok is a kondiba:)
Majd este valamikor visszanézek hozzátok:)
MInt ahogy már írtam , én is így kezdtem el járni, hogy égett a fejem, de sok jófej izomagyút ismertem meg?:):)
És tök normálisak, nem néznek le(vagyis nem mutatják:D)
Én főleg kardiózok. 1 órát szoktam futópadozni, abból ha tudok, akkor fél órát futok(most már megy annyi, de az elején 5 perc után meg akartam halni:D)
Utána szoktam általában 5x20 külső és 5x20 belső combot csinálni(a tárogatós gép:D)
Majd még vagy fél órát tekerek, vagy fél órát elliptikus trénerezek, vagy felezem azt is.
A lényeg, hogy minimum másfél órát intenzíven mozogjak.
A vízitorna is biztos jó lehet:)
Én mondjuk nem szívesen mutatkozok fürdőruhában:D
Az én fiaim 4 és 10 évesek.
Nálunk is megoldható lenne a konditerem, mert van a városban, de elé cikinek tartom bemenni a sok kigyúrt izomagy közé. :SS
Amikor olyan sokat fogytam, vízitornára jártam. Nagyon erősen csábít most az aerobik.
Konditeremben milyen gyakorlatokat végzel? Mire "gyúrsz"? :))
A Zumba nagyon hatásos, bár nekem nem tetszik:)
VAgyis tetszik, csak csinálni nem szeretném, mert elképesztően béna vagyok mindenféle tánchoz:D:D
Még bulikban sem táncoltam soha, inkább az ülős-beszélgetős "bulikat" szeretem:D
Nekem egy 20 hónapos fiam van, amikor elkezdtem konditerembe járni, akkor 3 hónapos volt és mindig vittem magammal:)
Szépen végigaludta azt a másfél órát amíg edzettem:D:D
Persze most már nem tudom vinni, hisz pörög mint a mérgezett egér:) Veszélyes lenne neki ott, nem tudnék rá figyelni.
De nekem szerencsére van egy imádni való párom is, aki támogat abban, hogy járjak edzeni, így egy héten 5-ször bevállalja azt, hogy hazajön melóból és elmegy Zalánnal sétálni vagy boltba vagy akárhova arra a 2 órára, amíg én megyek kondizni:)
AMikor még otthon tornáztam, akkor is mindig így csináltuk, kapok tőle nap két órát magamra:D:D
Persze nem tornázok minden nap, de tudnék ha akarnék:D
Nálunk a lányok a cégnél felvetették, hogy keressünk egy Zumba oktatót és próbálkozzunk azzal fogyni. Márminta mozgással is. Többen fogyózunk, ki kisebb, ki nagyobb sikerrel.
Munkámból adódóan egész nap ülök, nő a fenekem. :((
Próbálkoztam már Spinninggel: nem bírtam, kidőltem. A kardiológusom eltiltott tőle.
Jártam Aquafittness-re, de vasárnap esténként van, két csemetém és párom sem biztos, hogy tolerálná távollétemet.
Van még nálunk Jóga és Pilates torna, egyiket sem próbáltam még.
Otthon szoktam tornázi Eszetergályos Cecilia aerobik lemez (ne tessék kinevetni) utasírásaira. Kidőlök tőle. Néh a apárom is beszáll, halálra röhögnek bennünket a gyerekeink. :))
Minden hétvégén megyünk kerékpár túrázni a családdal, 25-30 km-eket tekerek, magam mögött a 17 kilós fiammal.
Diétázom is, de néha bűnözök egy joghurtot, túró rudit, egy-két kocka étcsokit.
Ti tronáztok is vagy csak diétáztok?
Mennyire van időtök mozgásra? Pláne kisgyerek mellett?
Köszi, de sajna jöttek is vissza kilók, mert nagyon ellustultam és elkezdtem zabbantani:)
Most vagyok 84.5 és 69kg szeretnék lenni.
A cikizésről....hát én azért nem mertem elkezdeni járni kondiba, mert féltem, hogy kinéznek meg kinevetnek.
Az első hetek borzalmasak voltak, mert bebeszéltem magamnak, hogy mindenki engem néz és rajtam röhög.
Persze ez nincs így. Szerintem pont hogy úgy néznek a dagikra, hogy ez igen!
Legalább megpróbálja és nem otthon ül a seggén!!
Sokáig tartott, amíg elértem ehhez a felfogáshoz, de ma már biztos vagyok benne, hogy így látják...
Nagyon szeretek járni:)
És szerintem senki nem néz ki onnan:)
Ha meg igen, akkor bekaphatja:D
Saját magamért csinálom és nem értük:D
Mindenképpen támogatlak!
Édesanyám 210 (!) kg-ról fogyott le 130ra de persze még csináljuk tovább!!!
Jómagam "csak" 76 kg vagyok viszont 21 éves, amikor ugye az ember lányának a legszebb és a legvékonyabb ?! Vagy mégsem?!
Mindegy én a magam elvárásainak szeretnék megfelelni, ami 20kg-s fogyást "ír elő"
Mindenkinek drukkolok!
Nem baj, hátha most sikerül végre elérnünk:)
Talán így együtt könnyebb lesz:)
A citromos víz nekem is nagyon bejött:)
Sőt az egész módszer, amit csinálsz, ugyanis én is így csinálom és így fogytam le 20kg-ot, csak annyi hogy én imádok futni meg tornázni:)
Sajna szeptember óta viszont nem mozogtam semmit...most másfél hete kezdtem el megint:)
Heti 5 konditerem a cél, többé kevésbé sikerül is, sajnos sok mindentől függ.
De azért próbálom összehozni:)
Én is gyomorfekélyes vagyok, nekem is gond a citromos víz.
A következőt csinálom: reggel két szelet teljes kiőrlésű kenyér, pulykafelvágott egy pari.
Délelőtt egy alma.
Délben valami főzelék, amit én csináltam, teljes kiőrlésű liszttel, délután valami gyümi.
Vacsira 6 óra előtt: csak kefír és valami fehérje, vagy túró, vagy virsli.
Egy héten egyszer gyümi nap. Szénhidrát semmi, max. túró rudi. Bár most láttam zabpehelylisztből jó kis nasikat:-))) Aki jobb diétát tud, kérem, ossza meg velem:-)))
Sziasztok!
Én pont 20 kg-ot szeretnék fogyni! Csatlakozhatok?