Fogyicsapat (beszélgetés)
Szissztok!
Újrakezdtem.
Most ebédelek pl zöldborsófőzeléket.
Ügyi vok ma nem ettem semmi olyat amit nem szabadna.
Sokkal jobb érzés. :-))))
Happy vok nagyon.
Puszi mindenkinek.
Szia Adri!
Mi történt? Ne hagyd magad!
Sziasztok!
Amanda, ha visszaolvasol láthatod a múlt héten egy napon sem bírtam megállni, hogy ne egyek valamit, amit nem szabadna. De azért csak folytattam, és már helyre állt a rend. Nekem segített, hogy időnként leírtam, már megint nem bírtam magammal. Egy idő után már csak azért is megálltam, hogy ne kelljen megint kudarcról írni.
Szia Amanda!
Ne add fel,nem tudom mivel foglalkozol de próbáld elterelni a gondolataidat.
Milyen diétát kezdtél el?
S mi volt a probléma?
Sziasztok
Nem is mertem idejönni mert teljes csödöt mondtam. :'((
Újult erővel kell nekivágnom.
Nekem soha semmi nem jön össze. :'(((((
Jó reggelt!
Nekem bevállt a kakaó. Naponta többször is iszom, ha édesre vágyom, illetve este, amikor úgy ennék valamit film közben, inkább készítek egy kakaót. Sima, sütikbe, csokimázakba is használató kakaóport használok. Lényeg, hogy ne instant, cukrozott kakaópor legyen.
Sziasztok!
Adri, sajnos a rosszindulatú rmbereket nem tudjuk elkerülni. De ne feledd az elhatározásod. A kakaót nem szereted? Cukormentes kakaó, édesítő, tej és már kész is. Ugyan nem capuccino (azt én is jobban szeretem), de bűntudat nélkül iható és szerintem a célnak (nyugtató finomság) is megfelel.
Szia Adri!
Próbáld meg elterelni a gondolataidat másra.A munkahelyen én is megkapom a magam mérgét.Valamelyk nap azt monták rám hogy tehén.Rögtön elkapott az ideg.
Egy deszka kolléganőm mondta aki talán életébe nem volt pasival.
Ilyenkor ki tudnék rohanni a világból.Ilyenkor megyek futni vagy masszázsra vagy a párom gondjaiba vesz.
Sziasztok!
Ma 74,3 kg vagyok, pont mint a múlt héten. Hát ez az eredménye, ha valaki napokon keresztül be-be kap valami ellenállhatatlan falatot. De legalább nem ment feljebb. Jó volna ma tornázni. Elvileg csak rajtam múlik, úgyhogy megpróbálom úgy szervezni a napot, hogy sikerüljön.
Regina nagyon ügyes vagy. De örülnék már a 6-tal kezdődő súlynak! És még hol vagyok a végétől. Azért remélem a karácsonyt már 60-egynehányasként fogom ünnepelni.
Ma elviszem a tisztítóba a kosztümjeimet. 42-es méretűek és már passzentosan, de rámjönnek. 1-2 kg és már kényelmesek lesznek. A szülinapomra talán már felvehetem őket.
Szia Adri!
Igen szoktam.Van itt egy kis parkos rész ott szoktam kocogni a járókelők nagy rémületére.Masszázskor és futás közben szoktam gondolkozni,mit főzzek másnap,mit vegyek karácsonyra és az élet egyéb dolgain.
Akkor ma neked is jó napod lesz ha várod a masszőröd!
Jó reggelt!
Ki hogy halad a diétával?
Büszkén jelentem 67 kilómat!
Sziasztok!
Általában munka után szoktam menni de a héten szabin vagyok.Ma 15 órára megyek.
Én is adom le szépen a kilókat,ezért egyre jobb a közérzetem.
Kellemes napot mindenkinek.
Sziasztok!
Regina, te mikor mész masszázsra? Úgy rémlik, Te is szoktál járni.
Adri! Örülök, hogy megindultak lefelé a kilók. Csak így tovább! Szuper ez a hozzáállás, ne is add alább. Nagyon jól esik, hogy úgy érzed én is segítettem. Csak ügyesen, a múlt héten igen sok önuralmad volt, szemben velem. De azért már én is összeszedtem magam. Hála a sok pozítiv eredménynek, ami miatt én sem adtam fel.
Mindenkinek szép jó reggelt!
Adrinak kellemes massziroztatást!
Hajrá Adri! Ügyes vagy! Jó lehet a maszírozás.
Ma már én sem bűnöztem. Remélem ez így is marad.
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- 70-esek (kilóban) fogyicsapata
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)