Fogyicsapat (beszélgetés)
Sziasztok!
Gratulálok Adri! Én ezt mindig tudtam!
Nem látom a végét a karácsonyi készülődésnek, és el is utazunk az ünnepekre. Nem tudom be fogok-e tudni jelentkezni már addig. Ha nem, akkor inkább most kívánok mindenkinek Boldog, békés karácsonyt!
Szia
Gratulálok a vizsgákhoz.
Sziasztok
Sehol senki már napok óta.
Bizti sütit süttök. :DDD
Sziasztok
Én már megvettem mindenkinek mindent.
Remélem tetszeni fog amit kapnak. :DDD
Szia
Neked is kellemes ünnepeket.
megvetted már az ajándékokat?
Sziasztok.
nem nagyon megy szóval lassan.
mIlyen fogyokúrás dolgot csináltok karácsonykor? Mit fogtok akkor enni?
Sziasztok!
Ez a reggeli ébredés nálam is nehezen megy. Igaz nem is viszem túlzásba az alvást.
Amanda! Örülök, hogy újra itt vagy! Neked hogy megy? Én most eléggé megtorpantam. Lassan halad csak lefele és nem is nagyon tudok ellenállni a finom falatoknak. Azért a mennyiségre figyelek.
A karácsonyra nagyon készülök. Próbálok majd pár olyan finomságot készíteni, amik nyugodtan ehetők. Ha lesz mihez nyúlni, akkor nem fogok elcsábulni. Most is az baj, hogy nincs időm magamnak külön pepecselni. Ha van megfelelő nasim, akkor könnyebb ellenálnom a tiltott falatoknak.
Jó reggelt.
Én is álmi vagyok. De mostanában minden nap úgy kezdődik hogy legszivesebben fel sem kelnék.
Lassan megyeget lefelé.
Nektek hogy megy?
Karácsonykor el fogtok csábulni vagy akkor is kitatotok?
Cukke a kutyóka.
Meggyógyult már?
Sziasztok
Visszatértem. :DDDD
Mizu?
Jó reggelt!
Úgy látszik mindenki elmaradt. Vagy lefogytak, vagy feladták, vagy elpártoltak máshova.
Nem baj, majd mi elbeszélgetünk egymással, és hátha csatlakozik itt hozzánk még valaki.
Szia!
Én is próbálok figyenli a kajára, de nem koplalok és nem emésztem magam ha időnként "tiltott" dolgot kajálok. Én állok mérlegre, de csak ritkán.
Meló nekem is van elég. Mindig akad valami, nem unatkozom. Sajnos a legváratlanabb pillanatokban jut eszembe az Anyu, úgyhogy igen sokszor vagyok bánatos, de azért tartom magam.
Szia!
Majdnem azt írtam, hogy jó napot, de ez már majdnem olyan lett volna, mint a beköszönős fórum.
Milyen a napod? Jobban vagy? Fogyi halad? Kutyus milyen?
Szia Adri!
Meg kéne látogatni egy orvost. Hátha van 1-2 ötlete a gyógyulásra.
Egyébként a múólt héten én is megfáztam, de ma már jobban vagyok, igaz egy kis nátha még van és a torkomat is érzem, de nem vagyok már gyenge. Én csak vitamint és a grapefuit cseppet szedtem. Ja, és az elején megittam a maradék NeoCitrant, ami még volt itthon.
Gyógyulj meg!
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- 70-esek (kilóban) fogyicsapata
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)