Fogyicsapat (beszélgetés)
Sziasztok!
Újra itthon. A hétvégén sikeresen ellenálltam a kisértésnek, bár ez nem mindig volt könnyű. Ti hogy estetek túl rajta?
Sziasztok. Valaki végigcsinálta a Level -diétát?
Milyen eredménnyel?
Sziasztok!
Ki hogy halad?
Én 69,5 on állok most mértem magam.
Ma ettem huslevest ,de amugy tartom magam az előirtakhoz.
Azt hittem kisértőbb lesz ez a hosszú hétvége de sikeresen nem bünöztem.Holnap pedig vár az irodám.Aztán irány a masszőr.
Mindenkinek szép napot.
Sziasztok!
Látom, mindenki nagyon ügyes. Jól bírjátok a hétvégét? Én még mindig a vendégséget járom. Most már nem a mamámnál, hanem a férjem unokatasójánál vagyunk, de holnap már a sógornőmnél leszünk. Külön öröm, hogy mire valahol megszokják, hogy nem eszem meg azt amit korábban, addigra már megyünk is máshova. Ez a hétvége a magyarázkodások hétvégéje, de azért jól bírom.
Gratulálok a sok fogyáshoz. Remélem hétfőn én is újabb lepotyogott kilókról számolhatok be.
Jó éjt!
szia
Bocsi azt hittem nincs már itt senki elmentem mire írtál.
Remélem legközelebb tudunk beszélni. :-)
Szia
Ügyi voltál.
Jó reggelt csajok!
Adri,én a 90 napossal fogyózok,de mellette hetente 3-szor masszázsra is járok.
2 órás és nagyon élvezem.
Egyre jobban érzem magam a bőrömben,ujra kezdek kiegyensulyozott lenni.
Mindenkinek ajánlok egy jó masszázst.
Egyébként tegnap nálunk is nagy családi ünnep volt.Volt terülj-terülj asztalkán minden finomság de én kibirtam hogy ne egyek,csak ami elő van irva.
Mindenkinek kellemes napot.
Tegnap egy kicsit "laza" voltam,összegyűlt a család. Ma alig ettem valamit,de nem ám azért mert nem voltam éhes,hanem nagyon sok dolgom volt. Holnap disznóvágás van nálunk,és ma hagymát pucoltam,100 db zsemlét felkockáztam,megfőztem a rizst,úgyhogy erőm sem volt enni.Egy-két felvágottat bekaptam. Holnap még elég sürgős-forgós napom lesz,de aztán majd jól nekiállok a rendes evésnek :)))
Te hogy bírod a fogyit?
Vacsira mikrozott körtét eszek fahéjjal azt mondtátok hogy az alma jó gondoltam kiprobálom körtével. van itthon egy csomó.
Pusz
Szia
Én itt vok.
Sziasztok csajok!
Már 69,5 kiló vagyok.Most annyira boldog vagyok.
Ingrid tarts ki.Mindenkinek kellemes hétvégét és minusz kilókat kivánok.
Sziasztok!
Fél nap telt el a juharszirupos méregtelenítő kúrámból! Hát nem sok reményt látok, hogy én ezt kibírom 10 napig! Azért drukkoljatok, már csak ezért is végig kellene csinálni, mert a juharszirup nem éppen az olcsó kategóriába tartozik. Ha már megvettem!
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- 70-esek (kilóban) fogyicsapata
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)