Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Csajok, ne mááár!
Akkor csak én fogytam??
Sziasztok
Látom többeknek véget ért a szabija...de azt is látom, hogy az eredmények maradtak:-D
Gratula:-D
Sziasztok! :) Vége a szabinak...jelentem nem szegtem meg a diétát. :) Viszont egyáltalán nem tornáztam. :( De súlyom maradt. :) Jelenleg ennek is örülök.
Zumba? Szemeztem vele egy ideig, de nem vagyok az a táncizós alkat...
Méretkeztem , képzeéjétek nem híztam, pedig volt bőven az unokákkal fagyi, süti és minden finomság :)
Most ezen a héten nem hiszem hogy lesz torna, mert ilyenkor megy a romeltakarítás,de hétfőtől ismét mindent bele. Lassan visszatér már nyári szabadságáról a Zumba, na és kezdődik a Neppon Zengó is:)
Az még rendben is van hogy egyéni, de változik is az évek során! Zsenge ifjonc koromban csak vigyorogtam azokon akik ilyenkor fetrengtek és jujjogtak mert meg sem éreztem a négy hét elmúltát ... Most meg gúvad ám rendesen a szemem olyankor!
Visszajöttem a bringázásból. Este megint megyek. :)
Igen, inkább ezt tudom elképzelni , hogy van akinek bejön, van akinek nem.
Ez olyan, mit nekem szülés óta nincs ilyen gondom, másnak meg ekkor jön elő
A menses körüli bajokra most kaptam egy vény nélküli tablettát, ami természetes dolgot tartalmaz.
Premens a neve. Ajánlom mindenkinek, akinek gondjai vannak. A premens.hu-n infó is van róla.
Ha mozogsz, az enyhít a görcsön. Persze, nem olyankor kell mozogni, amikor éppen ki se bírsz egyenesedni vagy elájulni készülsz a fájdalomtól.
Mondjuk nem tudom, miről beszélek, mert nekem se előtte, se közben, se utána nincs semmi jele, szerencsére. Így aztán csak a lustaságom fokától függ, hogy sportolok-e.
Halihó! Sziasztok !
Jelentem , megvagyok , csak lazítottam jó két hetet. Annyira jó volt lábat lógatni! Imádom az éves szabit! :) Párszor elaludtam még napközben is,tényleg kimerült lehettem... Most már aktívabb vagyok, bár most meg bezavart a havi hogyismondjam és gyilkosan rossz ... :( Puffadás és vizesedés kíséri, gondolom ezzel sokan vannak így . Úgy tudom irigyelni azokat a szerencséseket akik 2-3 nap alatt kacagva letudják a menzeszt és közben még maratont is futnak! Én görcsölök, sajgok, sárkányfejeket növesztek, fogcsattogtatok ilyenkor.
Szóval a hasi horpadásom átmenetileg eltűnt . :( Jó hír viszont hogy kaptam egy túrabicajt így ma este is megyek tekerni pár kilométert. :D A hasfájást meg egye meg a fene!!! :D
Mindenkinek jó hétvégét és kitartást!
Erre nem is gondoltam, de tééényleg! :-D
Így is sokszor fáj a gerincem, amikor fekszem az ágyban.
Én egyenlőre hanyagolom, több okból is:
1., a szemem miatt elvileg nem emelhetek 6kg-nál többet
2., kb. 1,5-2 éve volt egy esésem, ami után a gerincem még mindig nem tökéletes (kellett nekem lakást felújítani), szerintem megrepedt - egyszer már jártam így kb. 16 évesen, de akkor hamarabb rendbejött.
Most lépek, hamarosan jönnek az unokák, lehet egy hétig nem nagyon leszek, de mjd jövök.
Addig jó mozgást, jó fogyást, és napokat mindenkinek !
Szóval kérdéseim a következők
Ti már régebb óta itt vagytok, linket hogy lehet betenni, esetleg hozzászólást törölni, javítani , fotót betenni ide ?
Nem tudom, hány éves vagy, de az arcbőr alól, ha kimegy a zsír, az nem előnyös még a nagyon fiataloknál sem. Idővel, mert kezd vékonyodni a bőr, meg veszít a rugalmasságából. Lehet ellene tenni, de teljesen sose lesz olyan, mint 15-20 évesen volt.
Úgyhogy megértem, hogy miért nem akarsz csontrakéta lenni. Bár, láttam már idősebb nőt kis súllyal, nyilván a felépítésen is sok múlik.