Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Ez tényleg Jó!
Gratulálok!
Szétválasztó maszlag. :-)
Ez jó. :-D
Gratulálok hozzá, bárcsak én is ott tartanék (nekem kell hozzá min 1 hónap)! :-)
Sziasztok!
Ma reggel ráálltam a mérlegre... 4x egymás után!
70 kg! :D 2-vel közelebb vagyok az áhított 65-höz! :D :D Úgy látszik használ az szm és rr (szétválasztó maszlag, Rubint Réka/by Férjem/)
:-D :-D :-D
Na ezen megint hangosan elkezdtem nevetni. :-)
:-D
Az tuti! :-D
Utána bánatomban (hogy elvesztettem a kedvenc gatyám) amikor hazamentem vettem egy nagyobbat (ami egy idő után vhogy megint kicsi lett...). :-)
Kellemetlen, de valld be most jókat mosolyogsz ezen:-D
Nekem "csak" bele kell férnem ismét a 38/40es ruháimba.
Most 40/42 kell és ebből nem túl sok maradt...hallkan jegyzem meg: nem bírták követni a "növésem" és elhasználódtak.... :-)
Tiszta haszon anyudnak. :-D
A maradék meg mehet a vaterára. :-)
Van benne valami, a kilóim remélem őszre helyre állnak, de tény még utána jön a mocorgás/formálás,így szép ütemesen fogom feltölteni a szekrényemet:-D
Igen, így jól jövünk ki:-D, majd tartunk egymásnak egy házi "turit"
Én kivárom a januárt. :-D
Ősszel még nem leszek a végleges formámnál. :-)
Akkor te ebből a szempontból jól jössz ki, mert anyud tudja használni.
Az enyémnek 1-2 felső jó lehet, de kisebb méret kell mint nekem / a hasa meg nagyobb:-) végülis 62 éves /.
Szeretnék belehúzni év végéig - átaludni a karácsonyt :D - és venni egy csomó új cuccot a januári leárazások alatt.
Bikiniket már vettem a jövő nyárra :D
Hát, nekem is nadrágaim vannak, most tudatosam fogom a szoknyákat keresni. :-)
Én úgy oldom meg a ruhatár gondot, hogy az átmeneti időben a Hádában vagy az Angexben vásárolok.
Ha kifogyom őket, akkor pár száz forintos (de amúgy teljesen jó) ruhák vesznek "kárba". :-)
Akkor jól jött ki, hogy a méz nem lett annyi:-D
Szupi:-D...ismerős a szitu, legalább 7 éve nem bújtam szoknyába (össz. 3-4-alkalommal ruhába, ami térd alá ér és 1 ami felé)...és most én is vettem 1 szoknyát, ill. egy térd felé érő nyári rucit..iagz még nem bújtam bele...
Viszont lassan kiüríthetem a szekrényemet, mert lógnak rajtam mik benne vannak:-S....fájni fog nagyon az a pénztárca
Jaj csajok, olyan jó! Ma elmentem vásárolni és kezd egész formás lábam lenni. :-)
Rögtön vettem egy szoknyát. :-D
Nem lett rossz, de kevés lett a méz.
Így viszont nem hízlal annyira. :-)
Azért lehet, hogy bevetek egy-egy fehérjeszerű napot majd. De egy hetet nem hiszem.
Tulajdonképpen, már azzal is jó eredményt lehet elérni, ha legtöbbször fehérjedús kaját választunk és vagy zöldséget mellé (főleg ha nyerset).
Remélem azzal amit most folytatsz sikerülni fog és eléred amit szeretnél:-D
Köszi, de azért van még hátra 5-6 kiló és az idő:-D
Megrendeltem a könyvet és a receptkönyvet az amazonról, akkor még nem lehetett itthon kapni. Olvasgattam róla itt is, meg angol fórumokon is. Szerintem rosszkor indultam neki, nem gondoltam elég komolyan vagy mit tudom én...
Viszont te nagyon jól haladsz, bár lassan már nincs is miért fogynod :)