Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
De nem is értem. Feltöltötted a plakátodat a boszika mellé az adatlapodra vagy egy linket akartál csak bemásolni ide a hozzászólásba?
Ha az utóbbi, akkor vedd le az elejéről a http-t és a www-t, aztán a maradékot másold ide! Úgy szerintem engedi, mi meg majd visszaírjuk, hogy működjön...
Te láttad, hogy mit tettem fel ?
Most nagyon egyetértek veled,mivel több écve vagyok, illetve voltam más oldalon, hát persze, hogy kiakaszt :( Megérteném ha vállalkozó volnék , és saját magam reklámoznám , de ez ?????
Azon csodálkozom, hogy Billy linkjét nem törölték b@kker :(
Reklámnak minősül az is, ha azt mondod, hogy a zengo egy jó sport. Mégse sérti senki üzleti érdekeit.
Hasonlóképen a te plakátod se sérti senki üzleti érdekeit, mert egy próbaórát hirdet egy kisváros egyik tornatermében. Ergo nem reklám, amit okkal akadályozhatnak.
Persze, az üzemeltető bármi hülye szabályt kitalálhat és betartathat. Max. elszoknak majd az emberek máshová, ha megelégelik.
Ezek a fórumszabályaztban le vannak szépen írva, mármint, hogy ilyet nem lehet...reklámnak minősül:-S
Még ráadásul ingyenes is?!
Röhej.
Ez rettenetes szűklátógörű megközelítésre vall!!!
Egy helyi edzés nyilván nem fog itt reklámozni, egyébként is az adatlapodra tetted fel. Mit érdekli őket? Teljesen egyértelmű, hogy egy magánbeszélgetés miatt töltötted volna fel.
Nevetségesek. :(
Ráadásul ingyenes is a rendezvény , szóval lehet csak nem jó lapra jöttem én :(
Megyek nyomok egyet Billyvel hátha ő megnyugatat :)
Jóhelyre kattintottam , írt nekem a moderáto :(
Szerintem nem jó helyre kattintottál, nem szoktak ezek semmit leszedni, főleg nem egy torna reklámplakátját.
Azt sem értem, itt ahol mozogni és fogyni akarunk egy sportesemény miért reklám,amit nem is lát mindenki...na mindegy nem mérgelődök .
Neked akartam megmutatni :( na látod ezért szerettem azárt oldalakat, ott ilyen nem volt, mert egyeltalán nem akartam reklámozni semmit :(
Jól katrtintottam, csak a moderátor törölte :( ez van :(
Valamit nagyon elkattintottál, mert csak a seprűs boszi van fent :DDD
Betettem a fotókhoz egy plakátot, oda készülünk legközelebb. A Salsa, Zumba, Grandup, Capoera Aerobic mind ismerős, sőt ezek oktatói is akik itt fellépnek. Balász, Szilvi , Alexandra már úgfy fogadnak bennünket mint régi jó ismerőst :) A Benjiről nem tudok még semmit, de ami késik nem múlik :)
Nálam bejön mind a kettő, úgy érzem kiegyenlítik egymást. Kérdés csak hogy az fogom e bírni szusszal, mert ahogy nézem a fotókat, videókat (ugyan is már sok simerősöm Zengózik ) hát nem semmi izzadás a vége! :) Bár a Zumba is olyan ha nem teljes bedobással csinálod a mozdulatokat, akkor csak táncikálsz, de ha igen akkor izzadsz ezerrel , és érzed, hogy megmozgatott minden porcikád :)
Ezt elhiszem. A zumba és ez teljesen más képet fest, legalábbis, amíg nem próbálod ki. Az egyik esetleg túl keménynek tűnik, míg a másik túl riszálósnak, túl bonyolultnak. Aztán az is lehet, hogy mind a kettő kihagyhatatlan a maga módján, ha egyszer járni kezdesz.
Mi szupi kis csapat vagyunk, rengeteg plakátot kiraktunk a Zumbánál is a városba, most sem lesz másként ezzel nem lesz semmi baj , ebben biztos vagyok! Látod milyen érdekes, sok ismerősöm meg pont azt mondja, ilyen kemény dolgokat nem akar csinálni, hiába nem vagyunk egyformák .
Szerintem jó lesz az, arra figyeljetek, hogy ne csak azokhoz jusson el, akik zumbáznak, mert ez nagyon másféle! Lehet, hogy sokakat a zumba megijeszt, mert túl táncos és komplikáltnak véli vagy éppen nem akarja magát riszálni, mert kényelmetlennek találja mások előtt, vagy éppen valami katonásabbra, keményebb mozdulatokra könnyebben ráhangolódik, annak pont ez fog megtetszeni.
Ebben bízok én is :)Ha már a Zumba így bejött , ennek is be kell jönnie, csak is pozitívan :) Délután úgy gondoltam, lesz 30 perc Billyvel, majd 30 pöerc randi az elliptikus tréneremmel, nehogy elfelejtesen :)Most szombaton sem lesz szünet este olysan 2 óra Zumba 3 oktatóval.Már tervezünk szintén gy több órásat amiben nagyon sok mozgásforma lesz Kecskeméten olyan 3-4 órás .
Ez olyan edzés szerintem, amibe akár 14-15 éves lányokat is be tudtok szervezni - így már népesebb a tábor. Nagyon sokaknak kimarad a küzdő sport kiskorában, később meg cikinek találja elkezdeni, főleg, ha egy kicsit pufibb. Ez meg valami köztes, olyan is meg nem is. Pont jó lehet azoknak, akik nem akarnak egymás ellen küzdeni, de maguk a mozdulatok meg tetszenek nekik és szeretnének egy jót mozogni.
Legalábbis én így látom, nem tudom, ki, hogy gondolja...
Remélem, bár ez a mi városunkban nem mindig egyértelmű, nincs annyi sport szerető ember amenyinek lenni kéne.
Biztosan találtok neki megfelelő helyet és időpontot. Nagyon jó lehet az is. Biztosan jól átmozgat.
Az 5-6 perc súlyzó elmaradt, közben jöttek hozzám. A Zengó még pontosan nem tudom mikor lesz, mert a suli ahol lenne még nem adott pontos választ az időpontunkra, gondolom hogy kezdődik a suli és akkkor tudunk meg valamit,. Egyébként csütörtökre terveztük, mert kedd, szerda zumba :)
Ügyes vagy:)
Mikor lesz az első Zengo?
Tegnap elkezdődsött újra a mozgás, 30 perc Billyvel 5-6 perc súlyzó, most kezdem a mait 40 prc Billíyvel 5-6 perc sulyzó, délután ismétlés.
Ó, pár évvel ezelőtt én is kaptam olyan privát levelet, hogy csak néztem ki a fejemből, hogy lehet valaki ennyire primitív és még le is írja. Ezeket nem lehet kikerülni. Nézzük pozitívan, legalább nem személyesen fáraszt a hülyeségével :D
Ennyire ostoba azért nem vagyok :)