Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Pár éve voltam itt fent, igaz klubba , azzárt volt és csak akit beengedtünk az olvashatta amit írunk. Tudjátok nekem már 6 éve van egy fogyisnak induló csapatom, de nem itt, akkoriban javították azt az oldaét akkor jöttünk át aránylag rövid időre ide. A csapatunk szinte nemzetközi , és évente rendeztünk talikat , így személyesen is megismerhettük egymást. Azót házasságok köttettek, gyereke születtek , szóval sok víz lefolyt a Dunán.Egyszóval nem szeretem a nyilt fórumokat , van benne sajnos keserű tapasztalatom is, hiába nem saját névvel vegyunk fent :(
Az insumedes fórumban - itt a hoxán - jobb esélyed lenne eladni, szerintem.
Elérhetőség: vinyo6@citromail.hu
Sziasztok! Nemtudom, hallottatok vagy esetleg fogyaszt az itteniek közül Insumed port, aki esetleg tudja miről van szó, van 2 doboz eladó porom, sérülésem miatt nem tudom szedni most. Bolti áron alul
Mi a bajod azzal, hogy más is látja. Fantázia néven vagy fenn és túl személyeset nem írtál.
A klubbok amik zártak, zárt fórumot még nem is láttam.
Ez egy teljesen nyílt fórum, úgyhogy a számlaszámodat, személyi adatokkal ne írd ki :))
Szerintem bárki. Nem titkos ill zárt.
Lányok még az elején megkellett volna kérdeznem, amit írogatunk csak mi látjuk akik ebben a fórumban vagyunk ? Mert ha nemn akkor én nem nagyon szeretnék írogatni :(
Nagyon jó leírtad a lényeget !!!
Olyan tizenéve sikerült 2 hónap alatt leadni 10 kiló akupunktúrával, azóta ügyl4eke hogy max 3-4 kiló menjen fel, többet nem engedek :) Igaz most a nyaraláson jól feljött, de ott megeszek, megiszok mindent amit csak megkívánok. Jelenleg csak a nyaralás ment le, szóval van még teendőm . A mozgással meg úgy vagyok, hogy nem csak a súly, főleg az egészség a fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és ne gyógyzsrere költsek lehetőleg .Régebben ilyen izületi kezelésekre jártam,fizikóterápia stb, zsibbadt a karom, nem nagyon tudtam lehajolni.....szóval ez már mind a multé szerencsére :)
Egyébként gondolkoztam azon is, hány felállást, és leüléést is csinálok egy nap itt a gép mellett. Mert ugye közben sütök, fúőzök és egyébb házimunkát végzek :)
Szeretnék társaságot, de legalább egy edzőt vagy edzőtársat vagy mit tudom én...
Igazából az elmélet egyszerű. Enni kell annyit, amennyire a szervezetnek szüksége van és minél kevesebb feldolgozott élelmiszer legyen benne, kerülni kell a tartósítókat, adalékokat, finomított szénhidrátot, alkoholt, illetve azokat a bár egészséges ételek közé sorolható élelmiszereket/alapanyagokat, amikre a szervezetünk ugyan nem allergiás, de nehezen tolerálja.
Minél jobban sikerül, annál hamarabb rendeződik a súly.
A gyakorlatban azért nem annyira könnyű, mert ismerünk és könnyen elérhető számunkra egy csomó "finomság" ami minden, csak nem hasznos számunkra, mégis szeretnénk enni belőle. Rá kell hangolódni, tudatosabbá kell tenni magunkat, ugyanakkor nem szabad görcsölni, mert azzal a ló egyik oldaláról a másikra eshet az ember.
Te egyébként már elindultál a jó irányba szerintem. :)
így már értem , remélem találsz valamit! A Billym nem tetszik ? :)
Szerencsére ritkán van rosszul, általában a stresszes időszakok után.
A fogyással kapcsolatban én szinte mindent kipróbáltam, ma már nem csinálom , bár fogyni akarok :) Sok mozgás, kicsit kevesebb édesség, és a vacsora elhagyása, ennyire vagyok hajlandó :) Szerencsére így is megy lefelé szép lassan .
Valami más mozgásformát keresek, ami ennyire magával ragad, mint téged a zumba! (Na, ez a mondat legalább érthetőre sikerült. Azt hisztem :D)
Sajna pékjségbe szállították a kék port :(Persze ma már azért lehet egész jó, és gondolom nem annyi adalékadagos kenyeret kapni.
Az tök jó. Ha nem rendszeresen szedi, csak nagyon ritkán fordul elő, akkor az még szerencsés, de azért keresném az alternatívát.
Fogyózástól nem lehet lefogyni. Ennek most sikerült leülepednie nálam :(
Bár, jobb későn, mint soha, ugye?! :)))
Húha az nem semmi, akkor nagyon vigyáznod kell, hogy ne legyen több esés.
Mit nem találsz, Zumba mozgásokat, vagy valami mást ?
A gyógyszert csak akkor veszi be ha már a pulzúsa az egekben van, és rosszul lett, ezt sajnos muszáj :) A lánykám egyébként nagyon egészségesen él hosszú évek óta, jógázik, fut , úszi stb, és nagyon odafigyel a étkezésére is. Igaz nem fogyózik, de nincs is rá szüksége. ő unszolására kezdetm le én is tornázmi :)
Erről jutott az eszembe, hogy én az enyémet be se kapcsoltam :D
Személy szerint nem unom az őrületedet, inspiráló, bár zumbázni nem fogok valószínűleg, de bosszant, hogy nekem nincs ilyen, úgyhogy megint kutatni kezdtem, hátha találok...
Hmm, remélem nálunk nem poroznak be bennünket.
Ált a pékségben veszek, meg a Sparban - ide viszont gondolom fagyasztottat hoznak, csak ott sütik meg.
Nem biztos, hogy erőltetném a gyógyszereket ilyesmire, de ő tudja. Inkább elsajátítanám a megfelelő légzéstechnikát és napi rendszerességgel gyakorolnám. Ezeknek nincs veszélyes mellékhatásuk, a gyógyszereknek meg...
Nem akarok neki beadni semmit, hadd ürüljön, bármitől is volt. Nem viselte meg szerencsére, ezért is vagyok benne szinte biztos, hogy nem valami kórokozó, hanem összeevett mindenfélét és yz összességében túl sok zsír tehette be a kaput.
Ha jól emlékszem beütöttem a lábamba. Még jó, hogy nem a gerincem ütötem meg, hanem a hátsóm a farokcsont környékén, mert a gerincem már 2x meg volt repedve esés miatt.
Szeptembertől már ovi van, akkor majd elmegyek egyedül. Könnyebb is úgy körbe zarándokolni ezeket a helyeket. Mondjuk a tervünk az volt, hogy a fiúk beülnek a moziba, én nem turkálok a GAP-ben, de megvár.
Mit kell nézni, a csoportképeket? Azokat már láttam tegnap is :)))
Gondolom, nem a boszit akarod törölni :D
lányok szóljatok ha unjátok a Zumba őrületemet ! Ezt ellenben nem tudom kihagyni, hogy ne tegyem fel ide nektek, érdemes megnézni, ő az egyik Zumba instruktorunk!! ♥♥♥
Lépek mert kimosott a mariskám is :)
[link]
Általában ami nem házi, tele van sok car állományjavítóval :( Azóta sütöm én is , mióta egszer megláttam milyen kék porokat stb raknak bele :( Mondjuk ennek már 13 éve, nagyon ritkán veszek kenyeret akkor is inkább ilyen házi valamit.
Mióta Bulgáriában felszedtem jó sok kilót, nem fagyizok:) Igaz egyszer az unokákkal .
Az biztos, hogy jobb ha alacsony ! a karodon mitől lett a folt ?