Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Az melyik? Mármint a teli adalékos.
A fiam is szereti a kenyeret, de inkább veszek 1 zsemlét naponta. Annál több nem fogy el.
Én imádom a dobozosat. :-)
Magamnak nagyon ritkán veszek, mert addig nem nyugszom, amig van a dobozban. :-))
A dokinő azzal vígasztalt, hogy legalább agyvérzést nem kapok. :-D
Alapvetően nincs vele gondom -mióta kávézom-, de időnként leesik.
Banyek, akkora lila folt van a karomon alul, mint 3-4 200ftos.
Bár még mimdig jobb, mintha magas lenne.
Nálunk apám már le van százalékolva a szívével (sz.ritmus zavar) és magas a vérnyomása is.
Anyunak alacsony, tőle "örököltem".
Szégényke! Én a helyedben elhalasztanám.
Diéta, délelőtt még pihi. Max adj be neki egy hasfogót (ha biztosra akartok menni) azt csá'.
A GAP az egy amerikai ruhamárka. Nem akkora különlegesség, mint mondjuk egy Dior, inkább felső közép kategória. Obama felesége is szokott tőlük vásárolni, hogy lássa nép, hogy közülük való és nem puccoskodik :)
Viszont azóta beszéltem a szomszédasszonyommal, aki tegnap délután megnézte és nem akkora szám. Többet vártunk, persze mire, nem tudom, hisz ide még egy márka se hozta be a teljes választékát. Én nem tudom, hogy válogatnak.
Éjjel a fiam rosszul lett, valamit benyalt vagy elcsapta a hasát, úgyhogy szaladgált a wc-re kétszer-háromszor, szerencsére tíz körül sikerült elaludnia és azóta jól van. Most viszont még nem döntöttük el, hogy megkockáztatjuk-e, hogy elhagyjuk biztonságos otthonunkat vagy inkább elhalasszuk az irtó fontos programokat :D
Nem magas, alacsony. :-)
A körzetim utasítására szoktam rá a kávéra.
Lány koromban minden nyáron elájultam 1x, aztán megtanultam felismerni az előjeleket.
Most már kezd normális lenni, régen a felső érték 90körül volt, most már inkább 100-110 körül.
Szép hétvégét Lányok mindenkinek ! Nekem a hétvége álltalában konyházással telik, már a délelőttök. Ilyenkor főzök komolyabban. Már kel a kenyerem, lassan át kell gyúrnom. Még az unokák itt voltak nem sütöttem kenyrete, ők hozzászoktak a tele dadalékadagoshoz, azt szeretik. A holnapi szülianapi ebédre lehet nem megyünk, közbeszóltak dolgok , de még képlékeny.
Babszibogyó te megnézted a fotókat amit felraktam ?
Majd mesélek a Zengórol ha elindul, nézve nekem is bejön. na most nem tudom mi az a GAP, néztem, hogy valami bevásárlóközpont, vagy rosszul látom ?
Mit akarsz venni,vagy csak hétvégi bevásárlás ?
Szerencsére vérnyomás.
Jól tettem, hogy pihire fogtam magam, mert el is estem a kádban...még jó, hogy csak pillanatnyi gyengeség volt.
Ok, köszi!
Igyekszem úgy csinálni, hogy 8 előtt letudjak mindent.
Ma sajna pihenő nap lett, kissé szédelgős vagyok. :-(
Ma "korán" le fogok feküdni, szerintem 11 körül takarodó lesz.
Így nyáron kb éjfél.
Suli időben inkább 11.
Én a 6ot nem tudom/tudnám betartani, mert 6- 1/2 7 mire hazaérek a melóból. Utána a gyereknek kaja és rám csak 7fele jut idő.
Benn meg 3 előtt tudok csak normálisan enni, mert utána már nincs rá lehetőség.
Benn 9 körül reggeli, 12-13 körül ebéd, 15-16 körül uzsonna (pár falat) és ha hazaérek, utána van vacsora.
+ ellipszis után egy kis fehérje dús vmi
Én már megnéztem őket. :-)
Hát, valóban nagyon különbözőek az árak.
Szerintem nekem nem menne a vacsora elhagyás. Régen csináltam, de most inkább napi 4-5 étkezés jön be.
Hát az tényleg elég húzos, nekünk az egyik oktatónál 600, a másiknál 700 ft/ó, de lehet 5-10 alkalmas bérletet is venni az 100 ft-al olcóbb, hiába ez csak vidék.
Tényleg sokmindent lehet találni a netten is, és csak rajtunk múlik hogy akarunk e mozogni.
Most ami indul a Neppon Zengó az meg másfél óra csak 500 ft.
A zumba előtt én sem jártam sehova , itthon nyomtam a nettről Norbival, Billyvel és hasonlókkal, most is csak Zumbára járok el, a többi itthon történik.Remélem ha hétfőn újra kezdem, nem lesz izomlázam, bár több kihagyás után sem szokott szerencsére. A vacsorát változatlanul kihagyom, és tudjátok milyen érdekes nem is vagyok éhs, nem úgy mint az előtt, hogy este jött a fagyi éhségem, meg egyéb nyalánkságok .