Fogyi-csoport :) (beszélgetés)
Na, ez a lényeg. Ha ez az érzés elmúlik és olyan, mint korábban a két kilós volt, akkor érdemes lesz keresni nagyobbat. Egy nőnek a karizmai ilyen pici súlyzóktól sose lesznek túl nagyok - eleve egy nőnek némi súlyzózástól, szerek nélkül nem tudnak zavarba ejtően nagyra nőni az izmai.
A héten már edzettem, de még remélem, rá tudom venni magam legalább egyszer. A jövő héten pedig növelem a dózis, így nem sokkolom magamat :DDD
Várom a táblázatot , ha lehet:)
Nálam most leállt a fogyás, tegnap meg nem is értem mi történt velem. Nektek szokott lenni olyan igazi falós napotok ? Nagyon régen volt már ilyen nálam, de tegnap ...... egész nap ettem , édes után sós, sós után édes ....pedig már régóta nem vacsorászom , igaz mindent eszek , de nem sokat és nem sokszor. Ma remélem nem lesz ilyen napom, nem hiányzik :)Holnap megyünk Kecskemétre a sportnapra, jövő héttől meg indul végre újra a Zumba meg a Neppon Zengó.Mozgásban nem lesz hiány, a többi napokon itthon , a hétvége meg pihenő.Veletek mizújs ?
Sziasztok!
Tudom, tudom, elvesztem... de most előkerültem :D
Azt szeretném kérdezni, hogy mit szólnátok egy táblázathoz? Bele lehetne írni, ki mikor kezdett fogyózni, mennyit fogyott már (szerintem azt hagyjuk, mennyiről indult) és mit mozog illetve mit diétázik. Motiváló lehet mindenkinek, illetve jobban nyomon lehetne követni, ki hol tart :) na?
Na, szuper, akkor még költened se kell rá.
Jó zumbázást és bulizást!:)
Lassan csináld, az a lényeg.
Egyébként ez amolyan szabály, hogy ha túl könnyű, akkor biztosan nem jól csinálod és/vagy kicsi a súly. Meg az olyan időpocsékolás, mert ha könnyű, akkor nem dolgozol eléggé és tényleg a világba edzhetsz órákon át. Ha eléggé dolgozol, akkor meg nem kell sok időt tölteni vele és nem utálod meg az unalom miatt.
Igen egymást váltják, de van, hogy ketten, vagy mindhárman fenntvannak a szinpadon.
Mindig megyünk utána, vagy fagyizni, vagy palacsintázni . Most palacsinta van betervezve :)
25-30 se menne, csak olyan 10-12 könyök szélességben - amikor a tenyered és a könyököd egy vonalban van, ha lementél. A szűk verzió, amikor a tenyér vállszélességben van már nekem se menne szerintem, rég nem próbáltam, mert túl nagy a súlyom hozzá esélytelen, hogy ki tudnám nyomni.
Belenéztem, ők sem a szűket nyomják. Az a fejre fekvőtámasz érdekes, dolgoztatja a trapézizmot.
Ha súlyzózol, akkor ne válassz túl kicsi súlyt és a gyakorlatokat legalább olyan lassan kivitelezd, ahogy mutatja. Ha úgy érzed könnyű, akkor vagy a súly túl kicsi vagy túl gyorsan csinálod vagy mindkettő :D
Igen, egy szuper edző is felér időnként egy csapattal :)
Nagyon várom már én is a holnapi maraton zumbát.
Nagyon kíváncsi vagyok mit mesélsz majd a RIP60-ról ?
Meg volt ma is a 40 perc, nem tudom betettem e már ezt a linket de ezzel a csajjal szoktam befejezni, igaz az elején csak olyan 25-30 fekvőtámasz, és a könnyített fajta :)Nekem az igazi nem igen megy :( A súlyzós utáni részt nem szoktam csinálni, bár lehet megpróbálom lassan azt is.
Nem adtam fel, mert ugye még csak itthonról nézelődtem, telefonáltam. Sok terem sajnos nem halad az idővel, nincs jelen a neten - mivel szájhagyomány útján is megtelnek az óráik valamennyire, gondolom, nem tartják fontosnak, hogy ezzel is foglalkozzanak. Majd a jövő héten körbe autózom a várost és mindenhol kérdezősködök, hozok el órarendet, telefonszámokat stb.
Valamit biztosan találok!
Ma meg hozza a futár a RIP60-at, az meg olyan mint a TRX, csak egy másik cég gyártja, kapok hozzá egy rakát Jillian Michaels DVD-t is. Az udvaron tervezek erősíteni és nyújtani vele.
Van pár zsírégető óra 8 körül, aztán már vadászni kell, hogy találj valamit, az is leginkább baba-maba torna vagy senior jóga (nyugdíjasoknak) és hasonló. Ezért is gondoltam, hogy személyi edzőt keresek, igaz jóval drágább. De úgy látom, hogy itt nem is a pénz a nagy kérdés (mármint, hogy áldozok-e erre annyit), hanem, hogy találok-e valakit, aki 9 és 15 között tart edzést valamikor nekem.
Meg persze ezzel a társaságról is le kell mondanom, hacsak nem valami oltári jó fazont találok edzőnek :)
Szomorúan olvasom amit írtál, pedig azt hittem napközben is vannak edzések.
Korán keltem nem kis távolságra megyek a buliba, felöltöztem, és elég csinosnak látom magam, csak használ nekem Billy, meg a taposóm :)
Az idő még mindig car , esik :( remélem nem a kerthelységet foglalták le. Szép napot nektek !
Még jó, hogy kezdődik nálatok a zumba. Nézegettem, hogy itt csak este van az is. Mókás egyébként, hogy van millió edzőterem és edzés, de szervezetten csak korán reggelé és késő délután vannak órák. Gondoltam, hogy sebaj, majd keresek egy személyi edzőt, nyilván nem zumbázni, de az se olyan egyszerű, mint gondoltam. Az edzők javarésze igyekszik napközben fix munkát vállalni és csak másodállásban tartanak itt-ott edzéseket.
De biztosan fogok találni valamit, mert keresek :)
Eljön majd az az idő, mikor azzal nyaggat, hogy neki vegyetek cipőt :)Már nem esik , elég hűvös van.
Annyi váratlan rossz dolog történt velem, 1 hét alatt, szerencsére tudom magam viszafogni mert ilyenkor kényszer evő vagyok sajna.
Na, csodálkoznék is, ha azzal nyaggatna, hogy menjünk már nézzünk nekem cipőket vagy hasonló :DDD
Szerencséd, hogy nem tette tönkre a frizurádat az időjárás.