Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Az elfelejtettem megkérdezni; hogy kellékesnél tudok ilyet venni? Megcsináljam magamnak, vagy bízzam fodrászra? Tényleg nem roncsol?
Köszi
Szia!
Le kell szedni pigmenteltávolítóval (Vital Remover) ez nem roncsol majd be kell festeni világosbarnával. :)
Szia! :)
Szerintem meg lehetne variálni azzal, hogy az egyik oldalt rövidebbre vágatod, a hosszabb felén vékony ferde frufruval. A többit csak át kéne puhítani, hogy lazább legyen az esése.. Valami ilyesmi, csak a tetején hosszú maradna
Ha rövid hajat szeretnél szerintem ilyesmi jól állna
Jó hajakat lehet találni ezeken az oldalakon:
hairfinder.com vagy a ukhairdressers.com
Szia!
A bioptron lámpát (napi 20-40 perc) kéne kipróbálnod ez a pikkely sömört is eltünteti. Vegyél atibakteriális mélytisztító sampont (hajgyógyász) + mindennap használj hajszeszt. :)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Dec. közepén beszíneztem a hajamat caramell árnyalatra; amitől a hajam fekete lett... Azóta koptattam, volt kb. 3 cm-es lenövésem. Tegnap befestettem, beigle barnára (feria). Azt írták a festék dobozán, h kifejezetten sötét haj világosítására ajánlják, nem kell előtte szőkíteni.. Háát; a tövemet ki is világosította; "jó" vörös beütése lett. A többi rész meg semmit sem változott, ugyanúgy fekete. Most elég nagy az eltérés, és egyáltalán nem tetszik. Mit csináljak?! Fessem be megint sötétbarnára (ami szintén nem tetszik)? Nem teszi tönkre a hajamat? valakinek vmi ötlet? A célom szép közép barna lenne 8 az eredetim is ez).
Köszi mindnekinek!
No ezen az oldalon vannak is róla képek, de azóta már sokat nőtt, nézd majd meg a legfrissebb bejegyzéseknél.
A végébe beleakadt a billentyűzetem...:)))
frizurákat
Szió, Nagual!!
Nagyon meguntam a hajam, szerinted mi állna nekem jól?
(A naplómban (Barnuskám) vannak képek. Ferde vágás, és hátul fel van nyírva.)
A fazonját meguntam, de mivel hátul nagyon rövid, ennél csak rövidebbet lehetne.
Esetleg tudsz olyan oldalakat, ahol lehet firzurákat nézegetni?
az én hajgyogyászom fejbortisztiot irt fel vagyis nem irta fel mert anélkül is meg lehet venni.
nagyon jo
privibe irok ha kéred
Még egy kérdés, a hajfestékeken hol találom a pigmenttartalomra vonatkozó információt.
Keresgélek festékeket, találtam egyet amit úgy reklámoznak, hogy a "pigmenttartalma háromszor koncentráltabb" a szokásosnál. Keresném a "szokásoson", hogy mennyi, de nem tudom mit keressek, így hogy pigmenttartalom nem találok semmit. Lehet hogy nincs ilyen infó a dobozon, akkor meg hogy lehet összehasonlítani ezügyben a festékeket. Vagy ha azt mondját, hogy 3*annyi higgyem el??
Szia!
Az a legegyszerűbb ha veszel a kellékesben erősen ősz hajra való árnyalatot pl Koleston X/00, de más márkát is választhatsz. A dupla nulla azt jelenti, hogy jóval több pigmentet tartalmaznak mint a többi árnyalat ezért jobb a fedőképessége.. Pigmentáláshoz vízzel kell kikeverni a festéket 1+1 arányban, de jobb ha kicsit kevesebb vizzel kevered ki, mert nem lesz olyan híg. "Nullás" samponról még nem hallottam.. :)
Kedves Tempest!
Az emberek többsége a halántékán kezd el őszülni, ez teljesen normális. Jól értelmezed, azzal a krémszínű festékkel kell bekenned és kb 5 perc után (addig a többi részt lekened) rákenni a bekevert festéket is. De ha ennyire zavar, az is megoldás lehet, hogy csak azt a részt 2-3 hetente bekened rendesen a kikevert festékkel. Épp csak annyit keverj ki, ami oda kell.
Sajnos később lekopni nem fog soha, mert nincs benne természetes pigment, amihez a festék mesterséges pigmentje "kapaszkodhatna".
Próbálkozz más márkákkal, vagy megoldás lehet még a kifejezetten ősz hajra kifejlesztett festék.
két kérdésem lenne:
- elöl a halántékomnál erősen őszülök - érdekes máshol nem - de kétoldalt van két nagy fehér folt, ahonnan a festék nagyon hamar lekopik. Amúgy elég lenne kb. 6 hetente festenem , de a két fehér folt miatt 2-3 hetente kéne. Azt a tanácsot kaptam, hogy festés elött "előpigmentáljam" a két foltot, a még bekeveretlen festékkel. Én barnára festem a hajam, a tubusban lévő még bekeveretlen festék színe vajszínű, jólértem, hogy az előpigmentáláshoz ezzel a vajszínű krémmel be kéne kennem a két foltot, majd valamennyi idő múlva a bekevert festékkel rendesen befesteni a hajat???, vagy hogy csináljam. Van-e más megoldás, hogy az ősz részről ne kopjon le olyan hamar a festék??
- másik kérdésem, szintén azt a tanácsot kaptam, hogy un: nullás sampont használjak. Miért is jó ez igazából, és ez csak fodrászkellékesnél kapható, valamint ezt így kell keresni, hogy "nullás sampon" lehet , hogy amatőr a kérdés de ez így rá van írva??