Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Feltettem az adatlapomra. Egyszerűen csodás. De könnyű annak, aki ennyire szép...
www.short-hairstyles.com
:D
Köszönet, hogy emlékeztél a "nőies-de-rövid" mániámra.
Bár izgat az esetleges gothic-hair ötlet :DDD, de valóban hibás a link.
Ismered a www.short-hairstyles.com honlapot? Onnan, esetleg, tudnál valamit ajánlani? Amikor van időd.
Van egy sikkes haj, azt hiszem a gallery 10, picture 12
Egyszerűen gyönyörű. Csak az a csapda benne, hogy nagyon szép a modell, gyönyörű szemekkel és szabályos arcvonásokkal... Nekem meg bár hosszúkás, de szögletes az arcom.
Szia!
Lehetőség mindig van, de 10 év az sok idő. Van egy csomó szeminárium bármelyik márkaképviselettel fel lehet venni a kapcsolatot és lehet érdeklődni a helyszín és időpont iránt. Wella, Loreal, Tigi, Alfaparf, Schwarzcopf, Matrix, Joico, Stella stb 1-3 hónap alatt ha rajta vagy a témán bele lehet valamennyire rázódni. Olvass el mindent a témában és nézz rengeteg fotót, videót. Youtube-on is van egy csomó hajvágás vagy vásárolhatsz kellékesben is anyagot. A munka. Vállalkozóként elkezdhetsz bármikor dolgozni,de ez húzós lesz vendég nélkül. Alkalmazottként nem könnyű elhelyezkedni gyakorlat nélkül szóval nem egyszerű a kezdet. :)
Köszi,voltunk dokinál ő állapította meg,hogy lelki eredetű(stressz)okozta ezt.
De semmi mást nem mondott csak azt nem stresszlejen.
Ez nem nagyon megy vizsgaidőszakban, Valeriánát javasolt szedni.
Húúú, Naguál, most már olyan szép frizura fotókat ajánlasz, hogy én is kérek szépen egy ötletet. Remélem a csatolt fényképen látszik a jelenlegi szín (saját) és forma. Kérlek, ha van időd, nézd meg és javasolj valamit, mert széééééép akarok lenni.
(A fotón nem látszik, de a hajam közép-barna (saját hajszín, talán 6-7-es?)a bőröm sápadt, szemem színe zöldes-szürke.
Nagyon köszönöm.
C.
szia gondoltam irok neked. én is igy voltam kékes fekete szinezot vettem kétszer használtam.
iszonyatosan hullott a tole a hajam!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
szerintem gondold meg
.
annak ellenére hogy szinező: 6 cm es a lenovésem és 5!hónapja nem festettem.
nagyon durva.
én tobbet biztos nem szinezem sem festem! feketére meg foleg nem
szio
Sziasztok
Lehet hogy nem ide kellene irnom, de megkérdezem töletek hátha tud valaki segiteni. Az lenne a kérdésem hogy ha valaki 10éve tanult fodrásznak és nemdolgozott a szakmában annak van-e valamilyen lehetösége elkezdeni dolgozni. Hol tudná képezni magát?
köszi , akkor igaz :(
majd választok vmi sötétebb barnát :), amugy is az vagyok :)
kár hogy nem lehet neten fodrászkodni, én bejelentkeznék hozzád :o)
Szia!
A fekete tartalmazza a többi színhez képest a legtöbb méreganyagot ami allergén lehet. A feketét jól meg kell gondolni, mert nem egyszerű változtatni rajta szóval csak akkor fesd be vele, ha fekete is maradsz.. Ha barnát szerentél akkor ne fesd be feketére mert nem biztos, hogy jól fogod érezni magad feketén.. :)
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy a fekete hajfesték tényleg nagyon ártalmas?
szőkére van melírozva a hajam, de nem tetszik, elküldtem a párom hogy vegyen vmilyen szép barna festéket, erre haza állított kékes feketével :o)
neki az tetszett meg, de sok csaj azt mondja nem szabad, mert tönkre teszi a hajhagymákat és nehéz tőle megszabadulni
nem akarom elvenni a párom kedvét, most választott először nekem hajszínt :))
Szia!
Irány a doki mert a foltos hajhullás tuti belső eredetű, belsőleg kell kezelni a problémát... :)
Szia!
Semmi extra, megosott, megtörölt hajra kell tincsenként felvinni, belefésülni, sapka vagy fólia + egy kis melegítés hajszárítóval. Elvileg 3-4 perc a hatóidő, de nyugodtan rajta lehet hagyni tovább akár 30-60 percig is. A végén alaposan ki kell öblíteni. :)
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni valakitől.
A páromnak foltokban elkezdet hullani a haja, a neten keresgéltem,de csak azt találtam,hogy 90%-ban lelki eredetű a dolog.
De semmilyen megoldást nem találtam erre.
Jog hallgató, még egy éve van. De ha így halad akkor kopasz lesz a végére.Elég sokat stresszel vizsgaidőszakban.
nagual, most itt írok mert ez közérdekűbb már :)
vettem ma olyan alfaparf semi di lino diamond olajesszenciát a kéket amit ajánlottál már másnak is.
a mi fodrászkellékesünknél lehetett kapni darabra, mert megbontják a csomagokat.
vettem 6 dbot.de mivel igy nem a dobozt kaptam meg nincs magyar használati.
elmondanád hogy kell használni?
:)
jah és aki az oxy reload-t kérdezte:nem, tényleg nem roncsol.
picit se. nagyon jó találmány :)
nem rossz, de most valami bubifélével kacérkodom!
Szülés után, már nem nem olyan duci az arcom!:)
és inkább oldalt válaszd el. így túl lapi.
Fölül is meg kéne tépni, hogy ne legyen ilyen lapos.
hosszú hajból mindent lehet. :-D
Szia!
Ez szerintem jól állna neked, bár talán hozzád egy kicsit extrém. de mondjuk lehetne szőke melírral is. de így is tökjó. átváltoztatna teljesen, és az arcid is keskenyítené.
de amúgy a www.hajam.hu-n találsz képeket.
Hali!
Segítséget szeretnék kérni!
Szeretném megváltoztatni a frizkómat, de nem tudom, hogy mi állna jól nekem!!!!
Soha nem voltam még teljesen elégedett a hajammal és ez nagyon zavar!!
Most gyeden vagyok a 3 hónapos kislányommal és szeretnék csini kismami lenni!
(adatlapomon van kép!!)
Én használtam londacolor 12/8ast.
képet is tudok róla küldeni h milyen volt. gyönyörűszép szín. nagyon világos, hamvas és kevésbé sárgul. de sajna tönkretette a hajam. ha valaki tartósan ilyet akar hasznélni, mindig csak a tövét fesse, ha már utánfest.
Szia!
Fehéres szőkéknél könnyen leéghet vagy elszíneződhet a haj, ezért ha nem muszáj ne állj neki otthon fodrásszal csináltasd. Amúgy is kényes szín, nekem volt fehér, de eléggé szétment tőle rövid a hajam. Kéne venned rendes hamvasító sampont is pl Toni&Guy Platinum Blonde. Azért ne akard annyira kiszárítani a hajad, mert van olyan pont ahol már a pakolás sem segít és a fehér sem egy hálás szín. :)
Szia!
Tudnál linket küldeni, mert nem találom a hajszínt.. :)