Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia!
Szerintem a középbarnától a középszőkéig vagy ezeknek a keverékei előnyösek lehetnek, a sötétebb és világosabb tónusok kevésbé.. :)
Szia!
A festett részt nem fogja felvilágosítani a festék. A tövére is min 7-es tónusú szín kéne 9% oxyval, hogy kb sötétszőke legyen. A hossza szép lassan lenő vagy fodrásszal fel kell világosítatni. :)
sziasztok!
Naguel kaptam egy festéket, de nem találok rajta szavatossági időt, szerinted használható? állítólag 2 éve vették :))
Sziasztok,szia Nagual!
Tanácsra lenne szükségem szerintetek, milyen színű ez a haj? Feltöltöttem és képet!
Szia Nagual!
Ne haragudj h megint zavarlak de szeretném megkérdezni h szerinted mint fodrász milyen hajszín lenne a legtökéletesebb számomra amitől jól nézénék ki?Nemsokára elköltözöm és szeretnék egy jó dögös hajszínt...tudom h mostanában sokat volt festve hajam pihentetem is most csak mielőtt elmegyek azelőtt szeretném festeni.Más véleméynét is szivesen várom:)
hello nagual és mindenki!
anyukámnak keresünk hajfestéket.
rövid közép és sötétbarna közötti haja van most, az eredetije is ilyen, igazából árnyalatokkal szoktunk variálni.
kérdésem az lenne hogy most szeretne sötétszökét, mert világosbarna hajat akar de a vilibarna hajfestékek mindig sötétek lesznek.
valami boltit keresünk.olyan kéne ami kivilágosítja is a haját meg festi is.
hogy szép sötétszőke legyen.
tudtok ajánlani vmiet?
Szija!
Crema al latte a neve(legalábbis ez van ráírva:P)alá meg az van írva h Serical ami gondolom a márka v vmi ilyesmi neve.
szia ezt régen én is használtam de azota nem találom sehol
megirnád nekem a mostani nevét? köszi
Szija!
Én Kallos tejes pakolást(most már más a neve)használok és nekem nagyon jó...elég száraz a hajam és nagyon jó tapintásúvá varázsolja.
Sziasztok!
Valakinek van valamilyen tapasztalata a Kallos pakolásokról?
Tegnap vettem mézeset, remélem beválik.
Szia!
Nem tudom,hogy szakszerű-e a 3%-os hajfestés.Gondolom ez a lehető legkíméletesebb módszer, ezt kértem a fodrásztól:)A szőkéből is azért váltottam barnára,mert melírozás közben a fóliával együtt kijött a hajam is:( ....(még jó,hogy csak pár tincset rakott)
Köszönöm a segítséget:)
Szia!
Eleve 3%-al világosítani nem igazán szakszerű. Most kb 6-7-es színmélységűnek látom a hajad, ez majdnem olyan mint JLo hajszíne a képen. Ha a mostani hajszínedbe szeretnél világosabbat akkor 8-as tónusú festékkel kéne belemelírozni 9% oxyval keverve, ez világosít rajta 1 árnyalatot. Nem 100%-s a tipp, de nem egyszerű mert túl sokat volt festve a hajad.. :)
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni?
Régen szőkítve volt a hajam ,pár hónapja megint barna vagyok.Eredetileg ötös kódú a hajszínem,ezt most yellow(?) 10es bézsszőkével és 3%os folyadékkal festi a fodrászom.
Most ilyen:
A problémám,hogy a fodrászomtól mindig más színt kapok,mint amit kérek pl amikor vissza akartam barnulni(az ő tanácsára otthon aranybarna színezővel 'készítettem elő' a hajam a barna festésre,valamennyire barna is lettem),akkor még szőkébb hajszínt készített mint előzőleg volt...vagy amikor ilyen melírt ( [link]
szerettem volna, akkor a mostani hajszínemtől teljesen elütő tincseket kaptam, pedig vittem képet is (inkább gyorsan vissza is barnítattam azokat a borzasztó szőke tincseket...). Hogy lehet elérni az ilyen melírt?
Meg tudnátok azt is mondani,hogy az alábbi képeken milyen árnyalat látható?
1. [link]
2. [link]
Próbálkoztam máshoz járni festésre,de amint észrevette a mostani fodrászom ,nem akart elvállalni -egyébként imádom,mert szuper frizurákat tud vágni és beszárítani is úgy tudja a hajamat mint senki más, de a hajszín dolog sehogysem akar összejönni.
Inkább megveszem a festéket és ő felkenheti a hajamra, így mindenki jól jár: a fodrászom nem sértődik meg és nekem is végre olyan színű lesz a hajam, mint amilyet szeretnék.
Előre is köszönöm a segítséget:-)
használt már valaki nutrisse 100 as extra világos természetes szőkét?
vagy csak simán extra természetes szőkét?
milyen a színe?
Szia!
Kb 7-es a hajad, a kép kb 8-9-es ehhez 9%-os 9-10-es színmélységű hamvas árnyalatot kéne rákenni, hogy világosabb legyen 1-2 árnyalattal. Kicsit zsákbamacska a sárgulás miatt.. :)
Sziasztok!
Nagual segíts kérlek,az adatlapomra tettem fel képeket a mostani hajszinemről ebből szeretnék olyat csinálni ami a Zsuccy adatlapján van Drew Barrymore-ról.Azt írtad,hogy ez talán 8-as színmélységű. Mit tegyek,hogy közelítsek ehhez a színhez?
Köszönöm előre is
Szia :)
Köszi :)
Szia!
Amikor hajszárítóval és/vagy kefével szárítod a hajat jobban kisimulnak a hajszálak így nem törik meg rajta a fény és fényesebbnek tűnik. Vasalóval fokozni lehet.. :)
Szia Nagual :)
Megnéznéd,elolvasnád a naplóm 123-as hsz-ét? már írtak páran ötletet,de gondoltam egy fodrásztól is megkérdezem :)
Szia!
Szögletes.. :)
szióka :)
pedig éppen azon gondolkoztam hogy akkor veszek szinezőt, na de így akkor azt sem :)) kösz hogy szóltál
komolyan??????????? sikerült ugyanazt kikeresni mindkettőnknek, teljesen véletlenül? Hát ez óriási! Erre ma este iszom valamit!
Képzeld, valaki megnézte az adatlapomat az előbb, azt hitte én vagyok a modell, és máris jött egy
e-bók :D
Jó munkát!
:D
Basszus ugyanazt a frizkót linkeltem be kicsit más verzióba! :DDD Ez ám a véletlen.. Én tuti valami ilyesmit csináltatnék a helyedben. A linkekből elegem lett, mert 1 sem akar rendesen működni és túl sokat kell keresni őket. Sorry.. :)))
ui.: A gothic-hairt jobb, hogy nem láttad nagyon extrém.. :DDD