Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fodrász vagyok segíthetek? fórum

Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)

2243. Nagual (válaszként erre: 2241. - Ami nincs)
2010. ápr. 2. 14:22
Segíthet, de csak a fekete maradványait tünteti el, a hajon nem világosít.. :)
2242. Nagual (válaszként erre: 2240. - Molly24)
2010. ápr. 2. 14:20
Hát nem tesz jót. De látod hiába kente rá a 7-est 9%-al, barna lettél tőle.. Most, ha kb világosbarna a hajad, elég a hosszára 9%, hehogy nagyon kiszáradjon. :)
2241. ami nincs (válaszként erre: 2235. - Nagual)
2010. ápr. 2. 09:10

Köszönöm a válaszod!

Próbálok fotót feltenni,de nem biztos,hogy fotón is olyan lesz,mint természetes nappali fényen.

Valami hajradír esetleg nem segítene?

2240. Molly24 (válaszként erre: 2237. - Nagual)
2010. ápr. 2. 08:31
Köszönöm! :) DE amugy a 12%-os oxyval már nem túl sokat ártanék a hajamnak?
2239. mese (válaszként erre: 2238. - Nagual)
2010. ápr. 2. 00:34
köszönöm!:)
2238. Nagual (válaszként erre: 2234. - Mese)
2010. ápr. 1. 21:27

Szia!

Szerintem nagyon erős lehet a hajszerkezeted, ez lehet az egyik a másik az, hogy besokallt a hajad a hidrogéntől. Próbáld meg 3%-al keverni hátha jobban megtartja, a tövét a szokásos módon fesd. Esetleg a keverés helyett választhatnál egyel sötétebb árnyalatot alapnak.. :)

2237. Nagual (válaszként erre: 2233. - Molly24)
2010. ápr. 1. 21:20

Szia!

Gondolom a 7-es. Ezek tónus jelzések, minden márka használja.. Ha szinte fekete a hajad, akkor nem elég a 9% és a 7-es tónus sem. 8 vagy 9-s színmélység és 12% kéne ahhoz, hogy kb középszőke legyen a hajad. Vagy kíméletesen elő kellett volna világosítani, majd utána befesteni.. :)

2236. Nagual (válaszként erre: 2232. - Mesi04)
2010. ápr. 1. 21:15

Szia!

Jó hír a kromaklin, rossz a loreal csokibarnája.. :((( Már sokan írták a fórumokon, hogy befeketedik... :( Rem hamar kikopik.. :)

2235. Nagual (válaszként erre: 2231. - Ami nincs)
2010. ápr. 1. 21:10

Szia!

Kéne kép mert így nehéz, de bárhogy nézem további szőkítéssel lehetne megoldani amit nem biztos, hogy kibírna a hajad és igazából amig bármi nyoma van a feketének a hajadban(vörösedés, sárgulás), addig hamvas árnyalatokat nehéz elérni megfelelő alapozás, felvilágosítás nélkül. Jó lenne látni a hajad valahogy.. :)

2234. mese
2010. ápr. 1. 12:01

Szia Nagual!

A hajammal festéssel kapcsolatos problémám van. Vörösre festem évek óta, és egy éve ugyanazt a festéket használom.Subrina-val festem, nekem ez a festék eddig nagyon bevált, tartós nem kopik, és szép színt ad a hajamnak.Magyarán, nem csalódtam a termékben. DE!Ennek a festéknek egy másik árnyalatát keverem az eddig jól bevált intenzív vöröshöz,hogy sötétebb legyen. Eddig vagy 3 alkalommal festettem így a hajam.A szín tökéltes, olyan amilyet szerettem volna. Sötét, padlizsános vörös. A gond csak az, hogy 3 nappal később, ezt a sötétebb színt, teljesen ledobja a hajam.2 hét elteltével, a festésnek nyoma sincs, sőt, a hajamban egy-két tincs teljesen fakó, szürke, rózsaszínes beütéssel, mintha őszülnék...:(

Mi lehet az oka annak, hogy a hajam nem tartja meg a sötétebb árnyalatot? Miért dobja le?Előtte ilyet egyszer sem tapasztaltam...Az eredeti hajszínem meg amúgy is nagyon sötét barna...

Mit lehetne tennem, hogy tartós maradjon a festés?

köszönöm!

2233. Molly24
2010. ápr. 1. 11:28

Szia Nagual!

Befestette a fodrászom középszőkére a hajam (hát elég barna lett), Vitality's festéket használt 9%-os oxyval,mert eredeti hajam szinte fekete. Az a baj h nem tudom hanyas szín lehet ez,annit tudok hogy az alfaparf 7.0-ás festékre mondta hogy ugyanilyen. Nem tudnád esetleg megmondani nekem h a Vitality's hajfestékből melyik szín egyezik az alfaparf 7-essel?

Előre is köszi a segítséged!

2232. mesi04
2010. ápr. 1. 10:52

Szia Nagual! Nos rákentem a hajamra a kromaklint. A váll alá érő hajamra elég volt az egy, de kettőt használtam el mert megismételtem a dolgot, biztos ami biztos alapon. Kellett is a kettő, szépen leszedte a majdnem feketét, szép egyenletes színt kaptam, picit rézvöröses mély barnát, kb. 6-osat a színskálán. Nekem nagyon tetszik, ha ilyen lett volna hozzá sem nyulok (mindenképpen sötétbarnát szerettem volna de a loreal csokoládéja feketére fogta be). Ma délután lesz befestve a töve és hasonló színt vettem az alfaparftól, 6-os színt tabacco a neve.

Gondoltam megírom, hátha más is jár ilyen cipőben és tudtam én is segíteni. Üdv Emese

2231. ami nincs
2010. ápr. 1. 09:48

Szia Nagual!

Én is tanácsot szeretnék kérni,kicsit bonyolult a helyzet,leírom az elejétól kezdve,lehet kicsit hosszú lesz...

Szóval,12 évig volt festett fekete hajam,tavaly ősszel elkezdtem fodrászhoz járni,hogy megszabaduljak a fekete hajtól.Először melírozta szőkésbarnással,aztán mivel ez nem annyira világosított,2x leszívatta,befestette nagyjából egyszínűre.Mindezt persze nem 1 alkalom alatt,fél év leforgása alatt jutottunk el idáig.Jelenleg a színkatalógus szerint (Schwarzkopf termékekkel dolgozik) 9-es színű vagyok,aranyszőke.A tetején ahol már a rendes színű hajam van,ott biztos aranyszőke vagyok,de az alján ahol leszívatta a feketét, barnásvörösesszőke színű.Így leírva gázabbnak hangzik a helyzet,látványra,nem olyan vadul elütő,hordható,nem is azzal van a bajom,hogy nem hordható a jelenlegi hajam.

A problémám inkább az,hogy nekem nem tetszik ez az aranyszőke szín,én inkább vmi ezüstösebbet,hidegebbet szeretnék(nem tudom a pontos árnyalat elnevezéseket meg szakszavakat, nem vagyok fodrász,de gondolom így is érted mire gondolok).A fodrászom azt mondja,hogy ő nézi az alapszínem és azért ilyet fest.Szerintem nekem jobban állna valami hideg szőke és nem ilyen aranyszínű.Elég fehér bőröm és világos zöld szemem van.Tudsz nekem hideg,ezüstös szőke árnyalatokat mondani?

Olvastam ilyen hajradírokról,az nálam segítene?Leszedné ezt az aranyszőkét és a végéből ezt a vöröses árnyalatot?

Tudnál nekem valami jó árnyalatot javasolni,ami megoldja minden problémám? 1.nem akarok aranyszőke lenni, 2.a vöröses rész tűnjön el v legalábbis világosodna az is, 3.világosabb,ezüstös,hideg árnyalatot szeretnék.

Annyiféle szőke árnyalat van és fogalmam sincs,hogy melyik lenne jó nekem...Kérlek segíts!

Előre is köszi!!!:)

2230. sun27 (válaszként erre: 2181. - Laura022)
2010. márc. 31. 21:13
Szia itt is. :) Erre azt tudom Neked mondani, hogy jól gondold meg, mit csinálsz... Én is váltottam 2 éve a képen látható szőkéről platinára... 2-3 hetente festettem, mert én is frászt kaptam a lenövéstől, de azért vártam valamennyit. Tavaly ilyenkor a hajtövemtől 5 centire kb. a hajam 60% letört... Először csak visszaugrott szárításnál, majd minden hajmosásnál csomók maradtak a kezemben... Képzelheted... Egy év telt és még mindig csak a fülem aljáig érnek azok a tincsek, hátul szerencsére megmaradt, így olyan, mintha tépett lenne, de nagyon gáz. Előtte gyönyörű hosszú és dús hajam volt. Aztán lettem barna, majd most inkább színezővel fekete, mert így kevésbé látszanak a tincsek közötti átmenetek. Szerintem várj pár hetet a festések időpontja között. :)))
2229. Nagual (válaszként erre: 2228. - Zsuccy)
2010. márc. 31. 20:35

Szia!

Szerintem várd meg amíg kikopik vagy hajradírral leszedheted, de azután újra be kell festeni.. :)

2228. Zsuccy
2010. márc. 31. 19:52

Szió!

Mit lehet tenni ha egy haj túl hamvas lett?Végre elértem szép 8as színárnyalatot és már nem is akartam változtatni...erre a kellékesben azt tanácsolták h hamvassal fessem be(8/1) és bedőltem és most hamvas a szó minden értelmében:(

2227. Nagual (válaszként erre: 2226. - Mesi04)
2010. márc. 31. 14:33
Nincs mit. Szükség esetén meg is lehet ismételni.. :)
2226. mesi04 (válaszként erre: 2225. - Nagual)
2010. márc. 31. 14:28
Köszönöm szépen a segítséged, megpróbálom. Elég sötét a hajam, akkor szárazra kenjük sampon nélkül.
2225. Nagual (válaszként erre: 2224. - Mesi04)
2010. márc. 31. 14:21
Ez sok mindentől függ. Semmi se tuti, de kíméletesek ezért lehet velük próbálkozni.. :)
2224. mesi04 (válaszként erre: 2223. - Nagual)
2010. márc. 31. 14:11
Köszönöm, igen rákerestem. És egyenletesen szedi ki belőle a festéket?
2223. Nagual (válaszként erre: 2222. - Mesi04)
2010. márc. 31. 14:07

Szia!

Szerintem max váll alá érő hajra elég. A samponos verziót világosabb színeknél pl 5-s tónustól felfelé érdemes megmosott hajon alkalmazni, ha sötétebb vagy feketére festett hajra használod akkor száraz hajra kell felvinni sampon hozzáadása nélkül így inteznívebb a színeltávolítás. Utána 3%-s oxyval le kell zárni a hajat, megmosni majd befesteni a kívánt színre. A honlapon találhtasz pontos használati útmutatót.. :)

2222. mesi04
2010. márc. 31. 13:52
Szia! Ismered a kromaklin hajszíneltávolítót? A kérdésem az lenne, hogy mekkora hajra elég egy dobozzal? És az hogy mi a külömbség ha sampont is adunk hozzá, vagy csak a két komponenst simán kenjük a hajra, mert ugye mind a két féle képpen lehet. Köszönettel Emese
2221. Gina5 (válaszként erre: 2220. - Nagual)
2010. márc. 31. 01:12

segíthetnél nekem most teee:))

Privátban megírom!

2220. Nagual (válaszként erre: 2218. - Gina5)
2010. márc. 31. 00:59
No name.. Az anyagokhoz sznob vagyok.. :DDDDD
2219. egypt (válaszként erre: 2215. - Nagual)
2010. márc. 30. 22:32
Piros már volt...:)
2218. Gina5
2010. márc. 30. 22:04
ejnye-bejnye miért nem ismered?:)))))))))
2217. Nagual (válaszként erre: 2216. - Sz.fancsii)
2010. márc. 30. 20:28
Nem ismerem.. :)
2010. márc. 30. 19:39

köszönöm, amugy de kimérve kaptam hozzá az oxit csak én azt hittem hogy ha pl többet rakok hozzáá akkor erősebb lesz vagy valami ilyesmi :D

amugy ez a Joanna festék mennyire tartós??

2215. Nagual (válaszként erre: 2214. - Egypt)
2010. márc. 30. 16:19
Csak ne a hajad legyen kék... :D
2214. egypt (válaszként erre: 2212. - Nagual)
2010. márc. 30. 15:02
Figyelgethetem, bár én leginkább kéknek szoktam látni...:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook