^^ értem persze^^ de nem tudom, egyszer élek =D szeretném kipróbálni nagyon , ez az álmom, az hogy majd szenvedek azzal hogy jólegyen a tapintása nem tudja megakadályozni, túlságosan ki akarom próbálni ezt=D és köszönöm szépen h ezt leírtátok=D teljesen igazatok van, nem sértődtem meg, mert reális minden amit mondtatok, csak hát nincs mit tenni, fiatalság bolondság =D csak nem lehet annyira vészes ha megteszem:D bár ki tudja de akkor legalább nem akarok még egyszer olyat tenni XD és találok valami más hülyeséget:D és majd öregkoromra bölcs dolgokat tudok mondani a gyerekeknek h mit ne tegyenek ilyesmiXD :D
én teljesen új vagyok a hoxán, és főként a mellplasztikai fórum miatt regisztráltam, és nem akarok beleszólni.....,de (amúgy fodrász vagyok) és szerintem:
Realizálni kellene az igényeidet, h ér-e neked egy "fehér haj" annyit, h tönkreteszed a textúráját, utána pedig azzal szenvedsz, mindenfélével ápolod, mert mesterségesen tönkretetted/tetetted!rem. nem sértődsz mega véleményemre:-)
egy nagyon fontos és sűrgős kérdésem lenne:D fehér hajat szeretnék de tényleg oylan szép hófehéret, most nekem eléggé világos szinte platinaszőke hajam van (festett) és mér régóta festegetem iylen olyan színre viszont sehogy sem tudom elérni a fehéret. egy srácnak láttam olyan hajat és beleszerettem ebbe a hajba *-* szombatra meg szeretném csinálni a hajam olyanra magam mert lesz egy buli =D viszont nem tudom mit vegyek hozzá =/ vettem fehér szinezőket is meg hamvasító sampont de iylen furcsa szürkés lett tőle ami nem tetszett meg kb 3 mosás után el is tűnt =/ nincs túl rossz állapotban a hajam végülis szóval nem számít ha nagyon kiszárítani a hajam a dolog mert pakolásokkal már sokszor megoldottam a dúrva eseteket is =D de tényleg ez lenne az álmom iszonyatosan elképzelhetetlenül nagyon hálás lennék a segítségért, tényleg nagyon fontos lenne a hófehér haj , hisz ha lehetetlen lenne oylat csinálni az megnyugtatna de így hogy láttam hogy eg embernek sikerült a dolog így már nem tudom kiverni a fejemből =O hálás lennék ha megmondaná valaki hogy mit vegyek vagy tegyek a végeredmény eléréséhez , köszönöm előre is
Inkább színezőt használj, mert a 7-8-9-es natúr, de inkább a hamvas áranyalatok bezöldülhetnek sárgás szőkített hajon. A színező biztos nem zöldül sárga alapon sem.. :)