Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia!
Szokás szerint szép színt választottál, de biztos nem szívja le így ahogy a képen van, tekintve, hogy hajlamos vörösödni is a hajad. Mindenképp sárga lenne a prof festéktől is. Minél világosabbat kéne venned, bár kétlem, hogy ilyen természetes színe lesz festéktől... :(
Szia!
Ha festett barna a hajad akkor mindenképp fel kell világosítani egy kicsit, hogy befogja ez a világos rézvörös szín. Ha natúr akkor 9% oxyval keverd ki a festéket és így vidd fel a hajra. Kódot nem tudok mondani pontosan, mert nagyon hasonlóak ezek az árnyalatok, de érdemes 1 árnyalattal világosabbat választani, mint amilyet szeretnél.. :)
Szia!
A leírtak alapján igen, de ezt így nehéz eldönteni. A sapkás melírnek az a hátránya, hogy nem lehet ponrosan tudni, hol lesznek a tincsek a hajban. Ahová sikerül kb, könnyen lefolyhat a fejbőrhöz a cucc és max 1 színt lehet egyszerre a hajba tenni. A paneles (fóliás) melírt pontosan, vékonyan, vastagon, szövet szerűen lehet alkalmazni akár több színnel is egyszerre + a fólia miatt jobban is dolgozik a festék. Szóval a fóliás az igazi.. :)
Szia Nagual!
Ne haragudj hogy zavarlak megint( :.Egy festékes kérdésem lenne újra:D(most pihentetem a hajam és csak nézelődök hogy megtaláljam milyet is szeretnék)Találtam egy számomra gyönyörű színt a loreáltól(feltöltöttem az adatlapomra) amit megnéznél légyszives hogy szted befogná e a hajam,nem e lenne túl sötét és hogy professzionális festékből ha veszek ugyanilyen számút 9.1-set akkor ilyen lesz vagy ha nem akkor professzionálisból milyet kéne vennem hogy ugyanilyen legyen?Sajnos ez a fajta loreál nálunk még nem kapható:(.Előre is köszönöm a válaszod nagyon nagyon!!!
Liptai Klaudia hajszíne érdekelne!tud vki segíteni?
szeretném nagyon megtudni, mert nagyon tetszik!
és érdeklődnék hogy barna hajra mennyi idő alatt lehet ilyen színre festetni?
a hajszínem fenn a képeim között
köszi
Kedves Naguál!
Szerinted jól állna nekem a vörös melír, illetve milyen melírt tudnál ajánlani, ha az alapszinem középbarna, sápadt-sárgás a bőröm és zöldesszürke a szemem színe?
A hajam egyenes, sűrű, de vékony szálú. Mi a jobb, az úszósapkás-csíkos melír vagy a paneles, illetve mi a különbség?
Üdvözlettel és mély tisztelettel:
Cordelia
Szia!
Ilyen nagyszerű hírt szeretnék sűrűbben is olvasni, örülök, hogy végre összejött! A hamvasítósampon használata ilyenkor szinte kötelező, világosabb lesz tőle vagy szinten tartja az árnyalatot, ha teheted vegyél T&G platinum Blonde-t mert a schauma belilul.. :)
szia nagual!
nos,tegnap elmentem az uj fodrászhoz,akit találtam.és nem csalódtam,nagyon profi a srác,merthogy nem csaj! :) mutattam neki egy hamvasszőke színt amiylet szeretnék,és láss csodát pont olyan lett :-O :) annyira örülök! csak az a baj,h egy 15 cm-t le kellett vágni,de már nem érdekel mert végre szép színű a hajam és egészséges :) az aljából kb 5 cm még egy árnyalatnyit sötétebb(ahol még fekete volt),de ez már az előzőekhez képest észrevehetetlen. csak attól félek egy kicsit h visszasárgul.szted? azt mondta mossam hamvasító samponnal. de attól nem sötétedik be a hajam?
Szia!
Én is.. Mivel ez gyemge kímélő cucc havonta is vagy akár sűrübben is ha szükséges.. :)
szia
köszönöm a választ. Felírtam magamnak:)
remélem jó lesz majd a szín:)
egyébként mennyi időközönként szabad színezni a hajat?
kööszi.
háth én is gondolkodtam h vágatni kéne,bár nem szeretném,sajna alul is eléggé gubancolódik emiatt:(,pedig most éri el azt a hosszt,amit szerettem vna:(
köszi a tippet
a fodrászom azt mondta csak szőkét!!!
Szia!
Hamvasszőke hajszínezővel leszedheted a sárgát. Kellékesben vásárolj ha teheted pl Color Touch 9/01.. Ízléstől függ barnával szinte minden színt lehet keverni.. :)
Szia!
Két lehetőség van kicsit át kell puhítani és hosszú átmenetet vágni előre és a felső részébe vagy rövidebrre kell vágni az alsó hosszát is. Valószínű nem bírja a fejbőröd a hajad súlyát... Bed Head Theat Me Right borsmentás pakolás jó érzékeny fejbőrre és a hosszára is.. :)
sziasztok
én szőkére melíroztattam a hajam, de nem tetszik tiszta sárga! ha sima barna , akkor unalmas
az a baj nem tudom hogy mi állna jól nekem
barnába milyen színt érdemes tenni hogy egy kicsit feldobja a hajam?
sziaaa:D!!!
Én abban az ügyben szeretnék hozzád fordulni,h van egy problémám a hajammal,ami a következőőő:
Elég hosszú, kb derékig érő hajam van,kicsit hullámos,mindenki szerint nagyon szép. De ha összefogom a hajam akkor nagyon húzódik,ha kivasalom akkor mégjobban és utána a fejbőröm is fáj,sajnos az nagyon sokat (nincs olyan sűrű vagy vastag hajam h lehúzza szerintem). Nem tudom már,h mit csináljak vele,azért néha össze kell fogni.remélem tudsz segiteni...előre is köszönöm.
Mennyire igazad van...a fodrászok nem igazán törődnek azzal h te valójában mit is szeretnél...(tisztelet a kivételnek!!! pl:Nagual:) )
Nehéz manapság jó fodrászt találni!!!!
Szia Naguál!
Köszönöm, hogy válaszoltál a "rövid haj kontra nőiesség" kérdésemre. Amikor hosszú a hajam, nálam is fellép a sok felesleges hajpiszkálás és mozdulat, mert kényelmetlen. Melegíti a nyakam, ha összefogom - fáj a fejbőröm, nem szeretem a lófarkat, ha van frufrum, folyton fújom, mert zavar. Ha nincs fru-frum, megmarad a rossz szokás, hogy néha felfelé fújok, hogy elfújjam a fru-frut, pedig már rég nincs meg. Zavar, ha az arcomba lóg. De az is tény, hogy a hosszú haj megszépíti a viselőjét és feltünő. Láttam egyszer egy csúnya nőt a buszon. Csodálatosan szép hosszú barna haja volt. Egy férfi odament hozza és álmatag szemekkel megdicsérte a gyönyörű haját. Az is nyilvánvaló volt, hogy ő szépnek látja a különben csúnya nőt.
Az én esetemben, fentiek miatt, célszerű a rövidebb, kényelmesebb haj. Világéletemben csak szőkített hajjal éreztem szépnek magam. Amikor lenövesztem a saját barna hajszínemet, valahogy úgy érzem, hogy beleszürkülök az életbe. Ha meg ezt érzem, óhatatlanul kiül az arcomra és a viselkedésemre. Szóval, ha szépnek érezzük magunkat, más is annak lát. Ha meg nem, akkor nem.
Sajnos, mostanában nem tudok jó fodrászra ráakadni.
Köszönöm, hogy egyáltalán válaszoltál erre a nem igazán "fodrászos" kérdésre. Hidd el, a nőknek nagyon fontos, hogy a fodrász figyeljen arra, amit egy nő mond, vagy amiben reménykedik, amikor beül a székbe. Nagyon lehangoló, amikor a fodrász a többi vendéggel beszélget, te meg ott ülsz és csattog a fejeden az olló. Milyen jó, hogy ilyen fodrászok is vannak, mint Te.
Köszönöm.
C.