Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fodrász vagyok segíthetek? fórum

Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)

2063. cddd98817a (válaszként erre: 2059. - Adrienn20)
2010. márc. 6. 14:13
köszönöm :) és neked bevállt? milyen?
2062. Zsuccy (válaszként erre: 2061. - Nagual)
2010. márc. 6. 13:35
:( ÁÁ lassan feladom mert rájövök h milyen rossz hajam is van:D.Még egy utolsó kérdés és nem zaklatlak többet:D.Ha 8.0-sal vagy 8.1-sel befestem a hajam akkor nagyon sárga lesz?És az sötétítene a hajamon?Mert nekem már mindegy csak szeretném ha nem lenne sárga és természetesebb színe lenne és nem lenne túl sötét.Köszönöm előre is a válaszod.
2061. Nagual (válaszként erre: 2056. - Zsuccy)
2010. márc. 6. 13:09

Szia!

Szokás szerint szép színt választottál, de biztos nem szívja le így ahogy a képen van, tekintve, hogy hajlamos vörösödni is a hajad. Mindenképp sárga lenne a prof festéktől is. Minél világosabbat kéne venned, bár kétlem, hogy ilyen természetes színe lesz festéktől... :(

2060. Nagual (válaszként erre: 2053. - Pinki87)
2010. márc. 6. 13:01

Szia!

Ha festett barna a hajad akkor mindenképp fel kell világosítani egy kicsit, hogy befogja ez a világos rézvörös szín. Ha natúr akkor 9% oxyval keverd ki a festéket és így vidd fel a hajra. Kódot nem tudok mondani pontosan, mert nagyon hasonlóak ezek az árnyalatok, de érdemes 1 árnyalattal világosabbat választani, mint amilyet szeretnél.. :)

2059. Adrienn20 (válaszként erre: 2057. - Cddd98817a)
2010. márc. 6. 12:44
én felhívtam a selectiv központi raktárát és onnan küldenek utánvéttel. (oxy reload)
2058. Nagual (válaszként erre: 2052. - D4a80bcc9e)
2010. márc. 6. 12:34

Szia!

A leírtak alapján igen, de ezt így nehéz eldönteni. A sapkás melírnek az a hátránya, hogy nem lehet ponrosan tudni, hol lesznek a tincsek a hajban. Ahová sikerül kb, könnyen lefolyhat a fejbőrhöz a cucc és max 1 színt lehet egyszerre a hajba tenni. A paneles (fóliás) melírt pontosan, vékonyan, vastagon, szövet szerűen lehet alkalmazni akár több színnel is egyszerre + a fólia miatt jobban is dolgozik a festék. Szóval a fóliás az igazi.. :)

2057. cddd98817a (válaszként erre: 2026. - Nagual)
2010. márc. 6. 11:46
hol kaphatok pigment eltávolítot? köszi:)
2056. Zsuccy
2010. márc. 6. 11:04

Szia Nagual!

Ne haragudj hogy zavarlak megint( :.Egy festékes kérdésem lenne újra:D(most pihentetem a hajam és csak nézelődök hogy megtaláljam milyet is szeretnék)Találtam egy számomra gyönyörű színt a loreáltól(feltöltöttem az adatlapomra) amit megnéznél légyszives hogy szted befogná e a hajam,nem e lenne túl sötét és hogy professzionális festékből ha veszek ugyanilyen számút 9.1-set akkor ilyen lesz vagy ha nem akkor professzionálisból milyet kéne vennem hogy ugyanilyen legyen?Sajnos ez a fajta loreál nálunk még nem kapható:(.Előre is köszönöm a válaszod nagyon nagyon!!!

2055. rilla23
2010. márc. 5. 16:44
Garnier Nutrisse szhara, vagy dűne szőkét próbálta valaki?
2054. pinki87
2010. márc. 5. 13:53

[link]

még ez tetszene!vélemények?

2053. pinki87
2010. márc. 5. 11:56

Liptai Klaudia hajszíne érdekelne!tud vki segíteni?

szeretném nagyon megtudni, mert nagyon tetszik!

és érdeklődnék hogy barna hajra mennyi idő alatt lehet ilyen színre festetni?

a hajszínem fenn a képeim között

köszi

2010. márc. 5. 10:47

Kedves Naguál!

Szerinted jól állna nekem a vörös melír, illetve milyen melírt tudnál ajánlani, ha az alapszinem középbarna, sápadt-sárgás a bőröm és zöldesszürke a szemem színe?

A hajam egyenes, sűrű, de vékony szálú. Mi a jobb, az úszósapkás-csíkos melír vagy a paneles, illetve mi a különbség?

Üdvözlettel és mély tisztelettel:

Cordelia

2051. Nagual (válaszként erre: 2050. - Molly24)
2010. márc. 5. 10:39

Szia!

Ilyen nagyszerű hírt szeretnék sűrűbben is olvasni, örülök, hogy végre összejött! A hamvasítósampon használata ilyenkor szinte kötelező, világosabb lesz tőle vagy szinten tartja az árnyalatot, ha teheted vegyél T&G platinum Blonde-t mert a schauma belilul.. :)

2050. Molly24
2010. márc. 5. 08:55

szia nagual!

nos,tegnap elmentem az uj fodrászhoz,akit találtam.és nem csalódtam,nagyon profi a srác,merthogy nem csaj! :) mutattam neki egy hamvasszőke színt amiylet szeretnék,és láss csodát pont olyan lett :-O :) annyira örülök! csak az a baj,h egy 15 cm-t le kellett vágni,de már nem érdekel mert végre szép színű a hajam és egészséges :) az aljából kb 5 cm még egy árnyalatnyit sötétebb(ahol még fekete volt),de ez már az előzőekhez képest észrevehetetlen. csak attól félek egy kicsit h visszasárgul.szted? azt mondta mossam hamvasító samponnal. de attól nem sötétedik be a hajam?

2049. Nagual (válaszként erre: 2048. - Nikike1988)
2010. márc. 4. 21:50

Szia!

Én is.. Mivel ez gyemge kímélő cucc havonta is vagy akár sűrübben is ha szükséges.. :)

2048. Nikike1988 (válaszként erre: 1937. - Nagual)
2010. márc. 4. 21:41

szia

köszönöm a választ. Felírtam magamnak:)

remélem jó lesz majd a szín:)

egyébként mennyi időközönként szabad színezni a hajat?

2047. zsuzslika
2010. márc. 4. 21:09

kööszi.

háth én is gondolkodtam h vágatni kéne,bár nem szeretném,sajna alul is eléggé gubancolódik emiatt:(,pedig most éri el azt a hosszt,amit szerettem vna:(

2046. 7448dbc8a0 (válaszként erre: 2045. - Nagual)
2010. márc. 4. 18:17

köszi a tippet

a fodrászom azt mondta csak szőkét!!!

2045. Nagual (válaszként erre: 2043. - 7448dbc8a0)
2010. márc. 4. 18:14

Szia!

Hamvasszőke hajszínezővel leszedheted a sárgát. Kellékesben vásárolj ha teheted pl Color Touch 9/01.. Ízléstől függ barnával szinte minden színt lehet keverni.. :)

2044. Nagual (válaszként erre: 2042. - Zsuzslika)
2010. márc. 4. 18:08

Szia!

Két lehetőség van kicsit át kell puhítani és hosszú átmenetet vágni előre és a felső részébe vagy rövidebrre kell vágni az alsó hosszát is. Valószínű nem bírja a fejbőröd a hajad súlyát... Bed Head Theat Me Right borsmentás pakolás jó érzékeny fejbőrre és a hosszára is.. :)

2010. márc. 4. 18:02

sziasztok

én szőkére melíroztattam a hajam, de nem tetszik tiszta sárga! ha sima barna , akkor unalmas

az a baj nem tudom hogy mi állna jól nekem

barnába milyen színt érdemes tenni hogy egy kicsit feldobja a hajam?

2042. zsuzslika
2010. márc. 4. 17:57

sziaaa:D!!!

Én abban az ügyben szeretnék hozzád fordulni,h van egy problémám a hajammal,ami a következőőő:

Elég hosszú, kb derékig érő hajam van,kicsit hullámos,mindenki szerint nagyon szép. De ha összefogom a hajam akkor nagyon húzódik,ha kivasalom akkor mégjobban és utána a fejbőröm is fáj,sajnos az nagyon sokat (nincs olyan sűrű vagy vastag hajam h lehúzza szerintem). Nem tudom már,h mit csináljak vele,azért néha össze kell fogni.remélem tudsz segiteni...előre is köszönöm.

2041. Nagual (válaszként erre: 2038. - D4a80bcc9e)
2010. márc. 4. 16:40
Köszönöm. :)
2040. d4a80bcc9e (válaszként erre: 2039. - Molly24)
2010. márc. 4. 10:56
A megyeszékhelyen találtam egy L'O-lal dolgozó mesterfodrászt, aki vizsgáztat, valószínűleg a maga nemében szaktekintély. Csak a rövid hajat szereti. Mindenkit lebeszél a hosszú hajról. Eléd tesz egy csomó újságot, hogy válaszd ki, melyik tetszik. Utána elmondja mi az, amit a hajad minősége miatt nem lehet elkészíteni. Aztán levágja. Egész idő alatt nem mer az ember megszólalni sem, mert az összes tanuló ott rágja a körmét a zord Mester mellett. Tulajdonképpen úgy mész el, hogy van egy profi módon elkészített frizurád, ami lehet, hogy nem tetszik, de nem reklamálsz, mert te választottad, az újságokból... Pedig semmi másra nem lenne szükséged, csak hogy a fodrász beszélgessen veled egy kicsit és az életviteled, az életkorod, a hajminőséged figyelembevételével ajánljon valamit, ami hordható, szép, otthon elkészíthető és amiből, esetleg legközelebb lehetne valami mást csinálni - mert nem hiszem, hogy az életet ugyanazzal a Kleopátrával kellene leélni... Igen, nehéz jó fodrászt találni...
2039. Molly24 (válaszként erre: 2038. - D4a80bcc9e)
2010. márc. 4. 10:39

Mennyire igazad van...a fodrászok nem igazán törődnek azzal h te valójában mit is szeretnél...(tisztelet a kivételnek!!! pl:Nagual:) )

Nehéz manapság jó fodrászt találni!!!!

2038. d4a80bcc9e (válaszként erre: 1926. - Nagual)
2010. márc. 4. 09:57

Szia Naguál!

Köszönöm, hogy válaszoltál a "rövid haj kontra nőiesség" kérdésemre. Amikor hosszú a hajam, nálam is fellép a sok felesleges hajpiszkálás és mozdulat, mert kényelmetlen. Melegíti a nyakam, ha összefogom - fáj a fejbőröm, nem szeretem a lófarkat, ha van frufrum, folyton fújom, mert zavar. Ha nincs fru-frum, megmarad a rossz szokás, hogy néha felfelé fújok, hogy elfújjam a fru-frut, pedig már rég nincs meg. Zavar, ha az arcomba lóg. De az is tény, hogy a hosszú haj megszépíti a viselőjét és feltünő. Láttam egyszer egy csúnya nőt a buszon. Csodálatosan szép hosszú barna haja volt. Egy férfi odament hozza és álmatag szemekkel megdicsérte a gyönyörű haját. Az is nyilvánvaló volt, hogy ő szépnek látja a különben csúnya nőt.

Az én esetemben, fentiek miatt, célszerű a rövidebb, kényelmesebb haj. Világéletemben csak szőkített hajjal éreztem szépnek magam. Amikor lenövesztem a saját barna hajszínemet, valahogy úgy érzem, hogy beleszürkülök az életbe. Ha meg ezt érzem, óhatatlanul kiül az arcomra és a viselkedésemre. Szóval, ha szépnek érezzük magunkat, más is annak lát. Ha meg nem, akkor nem.

Sajnos, mostanában nem tudok jó fodrászra ráakadni.

Köszönöm, hogy egyáltalán válaszoltál erre a nem igazán "fodrászos" kérdésre. Hidd el, a nőknek nagyon fontos, hogy a fodrász figyeljen arra, amit egy nő mond, vagy amiben reménykedik, amikor beül a székbe. Nagyon lehangoló, amikor a fodrász a többi vendéggel beszélget, te meg ott ülsz és csattog a fejeden az olló. Milyen jó, hogy ilyen fodrászok is vannak, mint Te.

Köszönöm.

C.

2037. Nagual
2010. márc. 3. 23:18
Minek parázni? Emlékszel ezért nem csináltad meg akkor se. Ha szeretnéd ne tökölj vele sosem késő elkezdeni, munka minig van. Képezd elő magad olvass el mindent a témában, vegyél egy babafejet gyakorolni és megjön a magabiztosságod is ha rá áll a kezed.. :) Ha hiszed ha nem elsőben csak söpörtem meg hajat mostam az oktatóm le se szart, de a vizsgán volt olyan jófej a vizsgabiztos, hogy legalább szóban elmondta, hogy kezdjek neki a vágásnak szóval nincs lehetetlen csak az időből csúsztam ki az idióta borotvamodellem miatt. Eltűnt a vizsga alatt kb fél órát kerestem hiába, majd beállított a marhája azzal a dumával, hogy kiugrott egy fröccsre persze hót részeg volt ki is pattogott az arcbőre.. No para és sikerülni fog meglátod! :)
2036. Benita anyuka (válaszként erre: 2035. - Nagual)
2010. márc. 3. 22:35
A gyaksim tökéletes volt!Amit 1év alatt el tudtam lesni a főnök asszonytól!A férjem csesztet,hogy próbáljam meg újból!Félek:)
2035. Nagual (válaszként erre: 2034. - Benita anyuka)
2010. márc. 3. 22:30
Nem kémikusnak készültünk fene a képletekbe, azért megpróbálhattad volna. Én egy betűt sem tanultam, gondolhatod mennyire érdekelt a suli.. :)
2034. Benita anyuka (válaszként erre: 2033. - Nagual)
2010. márc. 3. 21:41
Még mindíg van benne egy-két árnyalat!De azóta feketére festem!Jó veled dumcsizni!Én is fodrász szerettem volna lenni!Jártam is kemény 1évet:)Aztán sajna meghúztak:Anyag ismeretből!Miből másból...?!Aztán féltem el menni a pót vizsgára!Mondván,hogy nekem úgysem fog sikerülni!Akkor még csak14éves voltam!Még ma is bánom:)Szép szakma!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook