Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia Nagual!
Hosszú, szőke, melírozott hajam van. Az utolsó festés alkalmával nagyon kiszáradt.
Féltem a hajamat,mit lehetne tenni,hogy rendbe jöjjön?
Sziasztok!
Szerintetek ha összekeverem a szőke festéket a vörössel,akkor milyen színt kapok?
Szia!
Pigmenteltávolítással és vagy szőkítéssel esetleg szép lassan lenövesztéssel.. Jobb lenne fodrászra bízni.. :)
ricinusolaj
olcso és hatásos nézz át a topicba is
sziasztok
mit javasoltok a hajamra, amitől olyan szép fényes és sima lesz, pont olyan, mint amikor kijövök a fodrásztól. Elég száraz mostanában a hajam és fakó:(
sziasztok
fekete hajból szeretnék mindeképpen sötétbarnát csinálni
de olyat hogy valóban látszodjon hogy az sötétbarna legyen barnás árnyalata
tudtok ebebn segíteni kérlek? köszi
Szia!
Attól függ mennyire szivatjátok le. A 9/13 elég hamvasnak néz ki a 9/31 meg bézsszőke szóval inkább az utóbbit próbáld ki, ha nem szeretnél nagyon hamvasat. Sokat nem tudok mondani az alfáról, régen dolgoztam vele. Az 1-es hamvasat lelöl a 3-as narancsot,aranyat. Ha ezt egymás mellett jelölik elvileg minkettőt tartalmazza vagy dupla számmal az intenzív árnyalatokat jelölik. Ez így furcsán hangzik.. :)
Szia Nagual.
Nah pénteken megyek festetni, arra jutottam hogy mindenféleképp 9es árnyalatú szőkét szeretnék, hogy ne legyen fehér.
Ugye előszőkített hajra lesz.
az alfából melyik kódú kell ha mindenféleképp hamvasat szeretnék, ha lehet kicsit bézseset?de ne aranyos beütésűt!
a neten talált palettából melyik lenne a jobb?9.13 v 9.31?
mit jelentenek a második ill harmadik számok?
A Small Talk-ot használhatom hajhab illetve hővédő helyett is? Mert van hogy kivasalom, van hogy hullámosra szárítom a hajamat. (akkor nem kellene még mellé két terméket beszereznem:)
Nézegettem még a Serious kondicionálót is,(mivel azt most akciós csomagban is lehet kapni) , szóval nem tudom melyik a jobb! Sok hajam van és száraz...akkor inkább a smoothing?:) Bocsi a sok kérdésért!
Szia!
Az jó, de mi az a p. hajfesték? :) Jaa Alfa p. ok.. Jobb igen, de az alfa is kopik. A henna előtt vagy után min 3 hónap a haj pihentetési ideje, de hallani csodákról is akik nem várták meg és megmaradt a hajuk is.. :)
Szia!
Világosbarnát könnyen csinálhatsz belőle(1-2 alkalom), sötétszőkét már nehezebben vörös beütés nélkül. Fodrász festéket használj, ne boltit. Kicsit lejjebb írtam pár márkát ezekből nyugodtan választhatsz. Ha festés előtt p.eltávolítót használsz még eredményesebb lehet a festés.. :)
Szia!
Szeretnék tanácsot kérni azzal kapcsolatban hogy hogyan tudok megszabadulni a vörös hajtól úgy, hogy minél kevesebbet károsodjon a hajam?
Hirtelen felindulásból be lett festve élénk vörösre( [link] és eléggé természetellenesnek hat.
Szóval erről a színről mondjuk egy világosabb barnára vagy szőkés barnára mennyi alkalom és idő után kapnék újra vörös mentes színt? Milyen márkájú festékkel érdemes? Biztos kérdezték már ezt előttem, csak nem nagyon találtam meg.
Előre is köszönöm. :)
Szia!
A Tigi-nek BH családjában megszűnt a hajvégápoló olaj (Girl Toys) és a kedvenc hajfénykrémem (Shine Junkie) mert eladták a céget és hozzá nemértő emberek döntenek a termékek sorsáról. Viszont a Dumb Blonde hidratáló hajfénykrém nagyon tuti, csak nagyon keveset szabad belőle használni, mert zsíros bázisú. Ezenkívül az S-Factor Dream Drops eszméletlen jó, jobb olajat még nem használtam, de nagyon húzós az ára.. A T&G hajvégolaja is jól működik nekem bevált az is, de a Tigi-t jobban szeretem.. :)