Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Ezt nem értem!
Kezdő fodrász csaj miatt lett ilyen.Mikor szőke lettem fodrász csinálta,de nagyon sárga volt így meg elégeltetem,azóta magam csinálom:)
Szia!
Azt csináltam,hogy befestettem hajfestékkel olyan mandula árnyalatú barna szőke színben.Hát fogjuk rá,hogy szőke lettem.Sajnos a tőbe picit barnás lett...majd a következőnek ha festem abban segíts,hogy mindenhol szőke legyek.Fodrász vagy?:D
Köszi:)
Szia amit én tennék, persze ez nem biztos, hogy egyben a legjobb megoldás is:)
Egy nagyon enyhe "koktélt" csinálnék szőkítőpor, 3%-os hidrogén, sampon, pici víz...és ezzel megmosnám a hajam majd egy kb. 5 percet hagynám rajta habosan! ( de figyeld a hatását!!!)
Vagy egy másik megoldás a festékleszedő...de az drága, és szerintem ilyen kis szín korrekcióhoz felesleges is!
Ha kell arányokban segítek...
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Tegnap befestettem a hajamat, extra hamvasszőkére(garnier), de nem hogy szőke nem lettem, hanem szinte semmi hajszínem nincs. Amit kaptam lila, szürke, néhol fehér, és néhol szőke színt. Fodrász csajszi javasolta, hogy ezt használjam, előtte szép szőke voltam, skandináv. Mi tegyek?Kétségbe vagyok esve:(
Köszönöm aki segít:)
Sziasztok!
Hajvasalót szeretnék venni. Ajánlanátok valami igazán jót? SZerintetek a remington 5520 az jó lehet? TEtszik, hogy olyan vastag a lapja.
Sziasztok! Segítségre lenne szukségem! Természetes hajszínem világos barna, évek óta platina szoke PALETTE C10-el festem, persze kipróbáltam már más hajfestékeket is, de vagy sárga lett a hajam, vagy ha hamvassal festettem, akkor meg szurkéskék! Az a helyzet, hogy én fehéres szokét szeretnék, világosat, de semmivel nem tudom elérni! Tud valaki valamilyen tanácsod adni ezzel kapcsolatban? Van egyáltalán olyan hajfesték, amitol garantáltan fehéres szoke leszek?
Egyik fodrász ismerosom SCHWARZKOPF IGORA 12:1-et ajánlott, de azt mondja, ez sem 100 százalék! Halottatok már esetleg róla?
ESKUVOM LESZ NEMSOKáRA, SZERETNéK KINéZNI VALAHOGY, KéRLEK SEGíTSETEK!!!
Még egy lehet elvetemült kérdésem lenne:)
Ha hamvasító sampont vagy folyadékot tennék egy számomra nem annyira hamvas színezőbe akkor az tudna hamvasítani rajta? Festékbe rakásról halottam már, de színezőről még nem!
Sziasztok!
Látom itt is többeknek probléma, hogy megszűntek a Palette bizonyos termékei...:((((
Én azt szeretném kérdezni,hogy tudtok-e az XXL 11 metál szőke árnyalatához hasonlót,ami úgy ugyanúgy leszívja a barna hajam és nem lesz sárga!
Valamint két festés között és ha szükségvolt hamvasításra a Color & Gloss 9-1 színezőjét vagy a Tone krém 310-t használtam! Persze ez is megszűnt, (szegény hölgy az információs vonalon mesélte, hogy olyan fenyegetéseket kapott bizonyos vásárlóktól akik azt hitték, hogy sötét hajukon bármit is csinál egy szőke színező, hogy beszüntette a magyarországi forgalmazását!!! Komolyan mondom nem tudnak olvasni??? Na mind1) Szóval e helyett is keresnék egy hamvas színezőt, ami ugyanezt nyújtja! Ez egy olyan lila színezővolt mint a Shauma lila samponja! Ismertek ilyet más márkában?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.Tegnap befestettem a hajamat,extra hamvasszőkére(garnier),de nem hogy szőke nem lettem,hanem szinte semmi hajszínem nincs.Amit kaptam lila,szürke,néhol fehér,és néhol szőke színt.Fodrász csajszi javasolta,hogy ezt használjam,előtte szép szőke voltam,skandináv.Mi tegyek?Kétségbe vagyok esve:(
Köszönöm aki segít:)
Szia,
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Azt hiszem így már érthető minden, ha mégsem, akkor majd még kérdezek! :)
Szia!
Bár nem vagyok fodrász, de nagyon régóta foglalkozom a dologgal és az alfaparfot is ismerem. Egészen jó festék, kivéve a platinum sorozat mert azzal nincsenek jó tapasztalataim. A normál színek viszont jók. A te hajadat inkább sötétszőkének mondanám. Szeirntem nem lesz nehéz 1-2 árnyalatot világosítani. A te hajszíned kb 6-os 7-es körül van. Az alfaparfnál az 1-es a fekete a 10-es az extra világos szőke. Szerintem te olyan 8-asra gondoltál kb. Én azt mondom hogy ha már hajfestés akkor hagyjuk a természetes árnyalatokat, bár ki minek a híve. Belinkelem az alfaparf palettáját hogy meg tudd nézni. 1-2 árnyalat világosításhoz jó a 6%-os oxi.
kicsit fád a színe de azért nagyjából jó, és a kódszámok is leolvashatók.
Amelyiknek a kódszámában a pont után 1-es van az hamvas, 2-es az a lila bázisú ami azthiszem azok az árnyalatk amik fényesek, 3-tól 6-ig narancs és vörös közit árnyalatok.
NI végződés az intenzív természetes árnyalatot jelöl
NB természetes bahia árnyalat amik azthiszem meleg árnyalatok
Ami után meg nincs semmi azok a teljesen természetes színek. Remélem így érthető.
Azt hogy a meleg vagy a hideg árnyalatok állnak jól, úgy lehet a legegyszerűbben eldönteni hogy megnézed a szemed fehérjét és ha hófehér akkor a hideg, ha kicsit inkább törtfehér vagy sárgás akkor a meleg árnyalatok állnak jól. Nem egy professzionális módszer de szerintem jó.