Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az INOA (L'oréal) hajfestékkel?
A fénykép alapján nagyjából megfelelő a tónus, és azt is tudnod kell, hogy a hamvas színek mindig sötétebbnek látszanak. Én a sajátommal a következőt tenném: színleszedővel megszabadulnék a mostanitól, és minimum 9-essel (de lehet 10-essel is) mennék rá újból.
Haja válogatja, mennyit bír el, én az enyémet akár hetente festem, ha ahhoz van kedvem, de hozzáteszem, hogy rövid.
Kedves Fodrász!
Tettem fel képet a hajszinemről.
Kérdésem: szerinted milyen szinmélységű a hajam?(azért kérdezem mert sztem sötétebb mint a szinmintán volt a 8.1)
Második kérdésem: Világosabbat szeretnék,szőkitsek vagy csak tegyem rá minden hónapban a 9.1-es festéket és szépen magától alakula szin?
(mielőtt ez a mostani rá lett téve, le lett szőlitve 9es oxival ,csibesárga volt)
Világositani szeretném még, teszek fel képet milyet akarnék.
Kérem ird meg szetd mit tegyek hogy ilyen legyen?
Köszi
Kedves Fodrász !
Wella Coleston Perfect hajfestékkel és 12% hidrogénnel festettem be a hajam. Miért van az hogy általában az ősz hajszálaimat nem fogja be a festék, vagy nagyon hamar lekopik ? Most a Loreal Majirel festékkel szeretném befesteni a hajam . Tudnál esetleg egy jó festéket ajánlani ami biztos hogy befogja az ősz hajszálakat is ? Válaszod előre is köszöm.
Köszi!
Amúgy kicsit túlzásba estem az előbb.Azért derékig nem ér, de hosszú :)
Nem, én itthon nem is merném. :-)
Sziasztok!
Ma vettem egy Wella Color Touch hajszínezőt, a dobozán 06 2008 van. Ez a gyártási idő vagy a lejárat lehet?
Nem egyszerű, amit akarsz. Már sokan írták le a tapasztalataikat ezzel kapcsolatban. Van, akinek tönkrement a haja, van, akinek fodrász csinálta és sok hónapig tartott. Otthon nem próbálnám meg a helyedben, ekkora hajtömeget szépen kezelni nem valószínű, hogy tudsz - a vegyszeres kezelésekre gondolok. Fodrász se mind vállalja.
Én úgy csinálnám, hogy színleszedőt tennék rá, és az eredménytől függene a további teendő.
Sziasztok!
Fekete hajamat szeretném világosítani. A természetes hajszínem szőkés barna, olyasmi színig szeretnék elmenni. A hajam már kb 3 éve fekete. Szerintetek lehetséges úgy hogy ne tegyem tönkre a derékig érő hajam?
Régen mindig hosszú szőke hajat akartam, de sosem bírtam megnöveszteni, most megnőtt, de most meg fekete. :-D
A 8N természetes szín, de van egy kis arany beütése.
Míg a 8NN teljesen natur szín. Az utóbbit szokták ajánlani az ősz hajszálak befedésére.
Színminta:
Őőő,értem.Vagyis annyira azért mégsem.Hogyhogy 4.4 meg 5.4?Van olyan márka amelyiknél így számozzák a színeket vagy hogy?
Köszi a választ! :P
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál.
Mivel csak úgy lehetek szőke, hogy 4-5 árnyalatot kellett világosítani - szerencsére nem szívta le a fodrász, hanem festékkel érte el a jelenlegi, mondhatnám méz szőke eredményt, ezért (remélem), nem károsodott túlságosan a hajam.
A méz szőkét szeretném úgy lefedni színezővel, hogy természetesebb, egységesebb legyen a színe. Ehhez is hamvas árnyalatot javasolnál?
Szia4
Nekem az oxi reload meg se mozditotta a hajamon a sötétbarna hajfestéket. Tavaly volt azzal csinálva. 2szer ment rá a fodrász és kb egy árnyalatot világosodott.
Most lorael rózsaszinzacskós szinleszedőporral lett csinálva, padlizsánból lett csibesárga.8.23-as festék ment rá, de nagyon sötét lett,ma le lett szivatva 9essel és 10.21-es luo ment rá. Semmi baja a hajamnak, viszont tavaly a 2 oxi után olyan volt mint a kaka.