Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
Először tudnod kénne hogy a kórházad mit áll baba téren!!
Nálunk babatéren semmit nem kellett bevinni!A kórház állta a pelkákat a ruhákat!
Nekünk anyáknak itt hálóinget (szopisat) adtak!
A törülközött, betétet, papucsot, tisztálkodó szereket, bugyit személyes íratokat kellett biztosítani!!Érdeklőd meg azért mert lehet ennyi de lehet ahogy Iriszke írta több kell!!
könyvből vettem a dolgokat
3 body stb...
nem vagyok túl
19 hetes kismama vagyok, második terhesség, első szülés lesz, ahogy a dokim fogalmazott.
Volt tavaly nyáron egy elhalt terhességem:(
Manócskának van már egy kislánya:)
hát sok minden kell
babának: 3 body,3 rugdalózó pelenka, évszaknak megfelelő kis sapka, kesztyű, takaró, popsikenőcs, nedves törlőkendő
mamának: hálóingek, bugyik, betétek, szoptatós melltartó, fürdőköpeny, papucs, törülköző,
Nem:(
Még telefonálni kellene előtte.
De már 1000 éve tervezem, hogy kellene a tárlatvezetés...
de nálunk volt
de a házassági anyakönyvi kivonatban nyilatkoznunk kellett, hogy ha gyerekünk lesz, az apjuk után lesznek Kollárok
nem az anyjuk után
:)
ez jóóó.
akkor nálatok sem volt esküvő?
értem
nem is bonyolult
nekünk is nyilatkoznunk kellett, hogy mi lesz a baba vezetékneve
sőt, mivel azonos a vezetéknevünk, nyilatkoznunk kellett, hogy az apja nevét kapja vagy az anyjáét
ami teljesen mindegy, de akkor is
Áá, semmi extra dolog.
Az anyakönyvi hivatalba (vagy mi a neve) kell menni. Elkérik mindkét fél személyi, lakcímkártyáját, és vinnem kellett egy orvosi igazolást, hogy babát várok:S
Ott ültünk 15 percet, a nő a gépbe firkantott, hozzánk sem szólt és 4 példányban kinyomtatta, aláírni mindent és ennyi.
1 példány náluk maradt, 3-mat kaptunk, abból 1 megy a kórházba.
szia Voltaire
bonyolult dolog ez az apasági?
Köszönöm Manócska, aranyos vagy:)
Voltaire: hát igen. ezt mondták nekem is a "nagy okosok", hogy most két tanú és helló (csak hogy a papír meglegyen:S), aztán később meg egy mulatság. De én így NEM. Úgyh apaságival spurizunk majd a kórházba:)
Szia!!!Jó pihit:):)
Sok tejcsid van még amúgy?
én mentem pihizni még a kovetkezo etetés elott!
Szép estét lànyok!!!
Nekunk meg pont igy indult, hogy jo, akkor mindegy, akkor 2 tanu és kész... Aztàn lett eblole 40 fo :)
De ez csak egy kis eloeskuvo volt :)
Majd valamikor lesz nagyobb, ahol majd lesznek a baràtok is, nem csak a csalàd...
azért nem 0 Ft az esküvő, még két embernek sem..
de az igaz, hogy a gyűrű nem kötelező, sőt a csók sem:))))
Persze, tudom.
A család természetesen meg akart győzni, hogy két tanú, anyakönyvezető és kész...
Na de ilyet? Hol marad a család, rokonok, barátok? Igazi sátoros, mulatós... ez az álom. Semmi extra kívánság nincs.
Hàààt.. ha az àlmaid eskuvoét szeretnéd akkor biztos :)
kulombe még a gyuru sem kotelezo kelléke az eskuvonek, igy meglehet oldano 0ft-bol :)
legalàbbis minket ezzel nyugtatott az anyakonyv vezeto! :D
Igyekszem. Csak hát az ISMERETLEN.
Folyton a kérdések, mit? hogyan? mikor? miért?
ááá
Jajjj, ne is mond.
Azért megy a para, a félés, az izgalom. Sőt... gatyába rezelés:)
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Miért néznek rossz szemmel a fiatal kismamákra, anyukákra?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?
- A 12 - 18 év közötti fiatalok nagyon szeretnének beszélgetni, de nincs kivel.
- Fiatal (akár nagyon fiatal) Pécsi anyukák és kismamák
- A debreceni White Angelbe mennyi a belépő, és kell vinni személyit? Könnyen lehet ismerkedni? Sok fiatal van? (17-18 között is akár)